Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transfer in de maak na akkoord tussen Ajax en Willem II’

Laatste update:

Ché Nunnely gaat volgens de dinsdageditie van De Telegraaf ‘zo goed als zeker’ aan de slag bij Willem II. Volgens het dagblad heeft de club uit Tilburg een akkoord met Ajax over de aankoop van de twintigjarige aanvaller, die in Amsterdam nog een contract tot volgend jaar zomer heeft.

De Telegraaf stelt dat de deal wereldkundig kan worden gemaakt zodra Nunnely de medische keuring in Noord-Brabant heeft doorstaan. De aanvaller, die eerder voor Almere City FC en FC Utrecht uitkwam, kan zich voor drie seizoenen aan de Tilburgers verbinden.

Op De Toekomst gold Nunnely als een groot talent en hij doorliep verschillende vertegenwoordigende Nederlandse jeugdelftallen, tot en met Oranje Onder-20. Een doorbraak in de hoofdmacht van Ajax bleef echter uit. Hij kwam tot 42 optredens voor Jong Ajax in de Eerste Divisie en werkte daarnaast ook enkele duels in de UEFA Youth League af.

Ajax maakte maandag de verkoop van Daley Sinkgraven aan het Bayer Leverkusen van Peter Bosz bekend. De 23-jarige linksback tekent een vierjarig contract bij de Duitsers, die Ajax bijna vijf miljoen euro overmaken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kwam te kort bij Ajax, concurrentie strijd in de aanval is momenteel moordend.

18 juni 2019 om 07:11

Mooi hè. Aantal jaar geleden liepen we met Castillion en Lukoki uit pure armoe.

Prima beslissing voor alle partijen. Nunnely is gewoon geen Ajax materiaal. Denk dat hij best in Tilburg op z'n plek is. Wens hem veel succes daar.

Fijn voor dit soort jongens dat ze nog een club kunnen krijgen wanneer ajax 1 net te hoog gegrepen is. Dit is wel het voordeel van de kkd, jeugdspeler staan nu beter in the picture door de jong team

18 juni 2019 om 09:27

Voordeel van kkd? Het is maar net bij welke partij je hoort.

Zou Overmars ook een terugkoopclausule toevoegen?

Groot talent? Jaren geleden misschien ja, staat al een tijdje stil in zijn ontwikkeling. Is toch een type lukoki gebleken, hard rennen met oogkleppen op en een matige voorzet.

Zonde dat Che uiteindelijk stil is komen te staan in zijn ontwikkeling. Was echt een gevaar voor elke club en een nachtmerrie voor elk backie. Had hem graag door zien stromen, maar is helaas niet het materiaal waar Overmars en Ten Hag op zitten te wachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren