Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Traangasbom schokt Spanje: ‘Een daad van een idioot’

Laatste update:

De competitiewedstrijd tussen Villarreal en Celta de Vigo is zaterdagavond bijna een half uur gestaakt. Vanaf de tribune was er een traangasboom op het veld gegooid, waardoor voetballen onmogelijk was. Vlak nadat Fabian Orellana de 0-1 maakte voor Celta, werd het projectiel op het veld gegooid. Na de hervatting maakte Nolito er ook nog 0-2 van voor de bezoekers.

/

Villarreal is druk op zoek naar de dader. “Villarreal veroordeelt wat er gebeurd is”, vertelde voorzitter Fernando Roig na afloop. “Dit is geen goede manier om onze fans te vertegenwoordigen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een daad is van een buitenstaander, die Villarreal pijn wilde doen.”

Marcelino wist niet wat hij meemaakte. “Dit was in alle opzichten een klotewedstrijd, en dan druk ik me nog zacht uit”, vertelde de verliezende oefenmeester van Villarreal. De club uit Oost-Spanje wacht mogelijk een geldstraf. “Dit was de daad van een idioot. De club en de sport zijn veel belangrijker dan een geïsoleerd incident.”

Bekijk hier de beelden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe krijg je zulke dingen naar binnen er moet gewoon strenger gecontroleerd worden.

16 februari 2014 om 11:25

En het erge is dat ze de komende wedstrijd waarschijnlijk elke supporter doorgrondig gaan controleren terwijl iedereen dan wel zo slim is om niks mee te nemen.

16 februari 2014 om 11:34

Hier zijn andere beelden van het traangas:

16 februari 2014 om 12:28

Nouja, na het aansteker incident werd er ook niet extra gecontroleerd. En toch blijven mensen voorwerpen naar het veld gooien. Maarja, 600 euro boete schrikt ook niet af.

16 februari 2014 om 12:53

Je kan ook onmogelijk alle aanstekers en munten innemen bij de ingang he...

16 februari 2014 om 12:59

Het gaat me meer over de boete dan om het controleren. Je verpest een wedstrijd en dat kost 600 euro? Deze straf zal wel veel hoger uitvallen omdat het geen topclub is.

16 februari 2014 om 14:19

@ stravven
Waarom niet? In Turkije wordt het wel gedaan

16 februari 2014 om 12:07

Spanje controleren ze niet echt. Maar heel simpel en kort.

16 februari 2014 om 13:00

Precies, ben zelf twee keer naar Real Madrid geweest en het controleren was er eigenlijk gewoon niet. Je laat je kaartjes zien, en ze wezen waar je ongeveer heen moest en dat is het. Terwijl ik ook regelmatig een wedstrijd van Ajax bezoek en daar wordt je echt gefouilleerd en alles dat verdacht is moet je laten zien.

16 februari 2014 om 14:10

@ jesr ...

Overal controleren ze niet goed, je kan bijna alles overal naar binnen krijgen.
gewoon weg omdat er teveel mensen in korte tijd gecontroleerd moeten worden.
Tassen etc. Worden ook nooit hoed door zocht, krijg altijd mijn blikje drinken snoep etc. Makkelijk mee naar binnen.

16 februari 2014 om 15:48

Ik ga zelf in principe altijd naar Pec, ben er nog nooit geweest (zover ik me herinner) zonder dat ik gecontroleerd ben. Tas etc inleveren en aan het eind ophalen. Heb je 2 aanstekkers moet je er 1 inleveren en zo door.

En idd precies wat je zegt, in het buitenland wijzen ze waar je heen moet maar doorzoeken ze je niet even..

16 februari 2014 om 15:49

Niet mee eens, zoals ik in m'n vorige post aangaf. Hier in NL controleren ze je echt, tas doorzocht. Dingen inleveren etc. Gaat zo in het buitenland absoluut niet..

Tuurlijk doorzoeken ze hier niet iedereen in NL, maar wel de "verdachte" personen. Met tas ben je ook zeker weten het bokje.

16 februari 2014 om 14:28

Wat een zieke figuren die dit doen. Je kunt wel zeggen dat de controle strenger moet zijn, maar eigenlijk moet dit niet nodig zijn.

Dit is heel fout..
Zulke idioten moeten aan kinderen denken die ook willen genieten van een wedstrijd.
Arme kinderen zullen spijt hebben van een dagje voetbal kijken.

16 februari 2014 om 11:49

Lijkt me duidelijk dat hier sprake is een incident; de voetbalwereld ken nou eenmaal idioten; en dit soort dingen lijken er helaas bij te horen. Opmerkelijk wel aangezien villarreal zo goed voetbalt dit seizoen

16 februari 2014 om 13:16

Je bent niet de enige, maar vaak is het een reactie, in plaats van te huilen ga je lachen... terwijl het toch echt om te huilen is.
.

Anyways, die dingen komen vooral binnen door spandoeken(tenminste hier in NL) daar worden die dingen ingerold en klaar.(spreek over rookpotjes etc, geen traangas)
Of je moet een vriend hebben die steward is bij een club.

Hoe krijg je het in je hoofd zeg.. Dader opsporen en sv voor het leven.

Heb altijd het gevoel dat de normale mensen strenger gecontroleerd worden.

Jammer dat dit moet gebeuren. Dit soort dingen moeten voorkomen worden.

Het lijkt oekraine wel. Overigens een gruwelijke foto zo. Vindt het wel iets weghebben van een special effect uit een film.

Wat ik nooit begrijp. Op het moment dat zo'n stumpert iets gooit. Staan er toch allemaal mensen omheen die hem zien gooien? Ik bedoel, hij komt best wel ver het veld in, dan moet je een flinke zwiep geven aan dat ding. Dat snap ik nooit, dat er niemand uit het publiek dan daar iets over zegt. Geldt ook voor de aansteker op Cronaldo's hoofd... En als je eventueel bang bent voor repressailles van zogenaamde hooligans dan doe je het toch lekker anoniem. Opsluiten dit soort mongolen... verpesten het voor het publiek! Zit niet te wachten om vanuit een vissenkom voetbal te kijken.

16 februari 2014 om 13:41

Milen , daar heb je een heel sterk punt. Als je iets voor zoveel meters moet gooien, moet je toch echt kracht zetten. Heel raar.

16 februari 2014 om 14:01

Misschien wel met een mobiele rocketlauncher afgevuurd,
Ja dan zie je niemand gooien natuurlijk, en zo'n ding kan je door gebrekkig fouilleren makkelijk meenemen.
Ik bedoel , je hebt gewoon gelijk, het moet gezien zijn, maar dan blijft de vraag of je zo iemand aan spreekt en op kan pakken met een groep
Vaak is de intimidatie van zulke rand debielen zo groot dat mensen niet durven te reageren

Hoe krijg je zo'n ding binnen? Lijkt me toch wel een beetje onbeveiligd daar zeg... Nee, dit mag niet gebeuren. Ik hoop dat ze de dader(s) wel te pakken krijgen.

16 februari 2014 om 12:44

Vaak kennen supporters mensen die door de weeks in t stadion komen ( sxhoonmakers) en dan spreken ze af dat hun t al onder een stoel plakken, die suporter hoeft zelfs dan niks mee te nemen naar binnen en loopt naar dat stoeltje toe en pakt het vuurwerk of in dit geval de trangasbom

16 februari 2014 om 13:18

Of dingen in spandoeken rollen, of ijssel... dat of zelfs als men spandoeken maakt bij Ajax mag dat op de overloop in de Arena...dat is waar de autos van spelers en dergelijke allemaal staan.
Dan mogen ze ook de spandoeken alvast ophangen.
Op die manier komt er bij ons veel binnen in ieder geval.

Ach waar maken we ons druk om, dit roepen ze op zichzelf af daar in Spanje.
Dit zal vast wel een boete worden van 600,-

ach dit valt wel mee, idioot is wel heel overdreven. de politie gooit deze dingen naar onschuldige mensen. dus niet zeuren. wilt niet zeggen dat ik het goed keur. het word een ander verhaal als iemand een handgranaat die op ontploffen staat te gooien, want dat is ook een keer gebeurd op het voetbal veld.

dat is pas idioterie!

Ik zou zeggen indien men die gek kan pakken, een gevangenisstraf van minimaal 1 jaar geven.

Dit is eigenlijk een terroristische aanslag...ik heb vroeger in het leger gezeten, en weet hoe naar traangas is...dat je dat zo publiekelijk zomaar neergooit dan is er behoorlijk veel mis in je bovenkamer, en tijd dat je uit de roulatie gehaald wordt.

Aanpakken zulk gespuis...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren