Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Türüç plotseling international: ‘Op het vliegveld keek ik mijn ogen al uit’

Laatste update:

Het is voor Deniz Türüç de afgelopen jaren hard gegaan. In 2012 speelde de middenvelder nog op amateurbasis bij Go Ahead Eagles in de Jupiler League, maar afgelopen week meldde hij zich voor het eerst bij de nationale ploeg van Turkije. Türüç wordt nu geregeld in verband gebracht met een stap naar een grote club.

“Op het vliegveld keek ik mijn ogen al uit. Bondscoach Fatih Terim heette me welkom in het hotel. Ineens zat ik tussen de Turkse sterren. Ik geloof dat er op de training wel 25 cameraploegen aanwezig waren”, zegt de middenvelder van Kayserispor tegenover het Algemeen Dagblad. In de wedstrijd tegen Finland maakte hij nog geen minuten, maar in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Moldavië is er nog een kans. “Dan komt mijn droom en die van mijn familie uit. Het zou de ultieme beloning zijn. Iedereen heeft altijd alles voor me gedaan als jonge jongen.”

Türüç heeft bij Kayserispor een meer aanvallende rol en dat ligt hem goed. Met zeven doelpunten en tien assists speelt de middenvelder een belangrijke rol. “Ik ben daardoor een publiekslieveling hier. Ik voel me eerlijk gezegd klaar voor de volgende stap. De kranten linken me aan alle Turkse topclubs. Het hoeft voor mij niet per se een stap in Turkije te zijn”, stelt Türüç, die naar eigen zeggen bewust voor Kayserispor koos, omdat hij daar aan spelen toekomt. “Ik kon eerder al naar Besiktas, maar heb bewust 'nee' gezegd, omdat ik eerst nog wilde rijpen in Nederland. Hoe vaak zie je dat fout gaan? Kijk naar Bilal Ould-Chikh, die een groter talent was dan ik.”

Moet een Nederlandse topclub Deniz Türüç terug naar Nederland halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is een van de smaakmakers dit seizoen in de Turkse competitie. Sergen Yalcin kan van hem zeker een nog betere voetballer maken dan hij al is, echter moeten we niet te hard van stapel lopen. Als hij volgend seizoen ook dergelijke cijfers kan neerleggen, kan hij een stap maken naar een Basaksehir. Deze jongen zal bij GS, FB en BJK amper spelen.

Hij is dan vloot gegroeid. Vond het bij GAE wel een aardige speler, maar zag nu niet direct een international in hem.
Blijft toch altijd wel gek dat als je international wordt en je naar een van de topclubs in Turkije zou gaan je op de bank zou komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren