Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe én Basaksehir plaatsen zich voor volgende ronde; Türüç scoort

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League. Op Cyprus werd AEK Larnaca met 1-2 aan de kant gezet. In de Conference League wist ook Istanbul Basaksehir zich voor de volgende ronde te plaatsen. Mede door een doelpunt van Deniz Türüc werd RFS met 3-0 verslagen. Basaksehir heeft nog altijd geen enkel tegendoelpunt hoeven te incasseren in de groepsfase.

AEK Larnaca - Fenerbahçe 1-2
Fenerbahçe kwam in de beginfase al direct met de schrik vrij, toen het doelpunt van Ivan Trickovski werd afgekeurd wegens buitenspel. De Cyprioten zagen vervolgens hoe de Gele Kanaries op voorsprong kwamen. Op aangeven van Ezgjan Alioski rondde João Pedro koelbloedig af door het leer onder doelman Kenan Piric te werken: 0-1. Gustavo Henrique dacht er niet veel later 0-2 van te maken, maar de Braziliaan zag zijn kopbal uit een hoekschop naast het doel gaan. Fenerbahçe, met Ferdi Kadioglu in de basis, had voor rust verder weinig te duchten van AEK.

Na rust kregen de Turken het moeilijker. In de 49e minuut ging Trickovski naar de grond in het zestienmetergebied, maar wilde scheidsrechter Pawel Raczkowski niet aan een strafschop denken en gaf hij Trickovski zelfs geel wegens protesten. Na het bestuderen van de videobeelden besloot de Poolse arbiter toch nog om een strafschop toe te wijzen. Trickovski faalde niet: 1-1. Na een kleine tachtig minuten spelen kreeg Fenerbahçe een strafschop toegewezen, nadat Giorgos Naoum hands maakte. Michy Batshuayi ging achter de bal staan en maakte de 1-2. In de slotfase kreeg Ángel García van de thuisploeg nog zijn tweede gele kaart.

Istanbul Basaksehir - RFS 3-0
RFS wist in de vorige speelronde nog een knap punt te behalen tegen Basaksehir, maar zagen de hoop op een nieuwe stunt al snel in duigen vallen. Het was Türüc die in de elfde minuut de score opende. Op aangeven van Stefano Okaka sneed de rechtsbuiten vanaf de rechterkant goed naar binnen en bleek zijn schot in de verre hoek onhoudbaar te zijn: 1-0. Vlak voor rust maakte de club uit Istanbul er 2-0 van en dit keer was het Okaka zelf die wist te scoren. Een fraaie voorzet van Berkay Özcan belandde op het hoofd van de Italiaan, die de bal goed in de linkerhoek kopte: 2-0. Okaka maakte er twintig minuten voor tijd uit een rebound ook nog eens 3-0 van.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Turks voetbal is aan! Binnen paar jaar halen we de mickey mouse competitie weer in. Ze zitten in een verval, zie Ajax afgedroogd worden in de cl.

13 oktober 2022 om 20:51

Wat is het toch jammer dat je voor onzin uitkramen geen ban kunt krijgen.....

13 oktober 2022 om 20:52

Overdrijf niet man. We hebben nog een heel lange weg te gaan om hij hun in de buurt te komen. Daarbij moeten we maar eens zien of de clubs door deze economische crisis in Turkije doorkomen om dit door te kunnen zetten.

13 oktober 2022 om 20:54

Nee hoor ..nog steeds een prutscompetitie met middelmatige ploegen

13 oktober 2022 om 20:55

Aub zeg, wat een misplaatste euforie weer. Laten we reeël wezenTurkije mag dromen van een 6e plek in Europa.

13 oktober 2022 om 20:59

En door jullie wanprestatie sinds 2017 is het gehele turkse voetbal in verval geraakt. Je kan ook overdrijven he

13 oktober 2022 om 21:50

Er wordt gewonnen van Larancia en RFC en meteen deze teksten. Presteer eerst maar eens een paar jaren stabiel, voordat je hoog van de toren loopt te blazen.

13 oktober 2022 om 22:13

Hoezo Trabzon wint nu van Monaco. Basaksehir won 3-0 van Fiorintina.

13 oktober 2022 om 23:44

Heel knap, hou dit 3 seizoenen vast en dan kom je wellicht in de buurt. Niet 2 speelrondes

13 oktober 2022 om 22:04

Het Turkse voetbal mag je nooit vergelijken met NL man. Ajax, Feyenoord en PSV hebben de CL/Europa Cup 1 en 2 gewonnen. En de Turkse top? Die teren op Gala dat de Uefa en Super Cup won. Ow ja en teren op uitgebluste vedettes die in de winter van hun carriere in hun competitie komen spelen omdat ze daar zo corrupt zijn dat ze goed zwart geld betalen. Maar presteren ho maar.

13 oktober 2022 om 22:15

Nee, ajax doet het geweldig. 1-6 tegen napoli wereldprestatie of dat Az verliest van Limmasol hahaah ajax had 5j geleden 1 topjaar en jullie denken dat je wereldtop bent, typisch nederlands

13 oktober 2022 om 22:35

Gedraag je eens man ben je een 12 jarig kind ofwat?

13 oktober 2022 om 23:46

Ajax had vorig jaar nog 18 uit 6 in de chanpions league en meer punten verzameld dan alle turkse clubs bij elkaar. Je begint jezelf nu onsterfelijk belachelijk te maken Quaresma

14 oktober 2022 om 00:15

QuaresmaMoet ik je herinneren aan de grootste pak slaag ooit in de CL? 1903, BJK fan zo te zien? Hahahahaha ironie ten top. Teams als Ajax en in mindere mate PSV en Feyenoord hebben aanzien. Van oudsher al. Daar gaat geen enkele turkse club ooit tegenop kunnen.Kijk even welke spelers uit de Nederlandse kweekvijver allemaal de wereld top hebben gehaald. En noem dan even wat Turken op. Is toch geen vergelijking dit man. Jullie beste speler ooit is wie? Arda? Of Emre? Enkel deze 2 hebben het echt geschopt tot de absolute top imo. Pfff hou op man. Heeft BJK uberhaupt ooit een topjaar gehad? Hahahah

14 oktober 2022 om 17:58

Besiktas heeft in 2016 nog uit gewonnen van Napoli, die Ajax anaal heeft gegeven haha met opa pasveer in de doel en zich topclub noemen haha

14 oktober 2022 om 14:31

We hebben recent nog verloren van Faroer en gelijkgespeeld tegen Luxemburg dus Turks voetbal is helemaal niet aan

Ach altay mijn jongen wat is er gebeurd .. Hij maakt zo veel fouten en zorgt ervoor dat Fener zo vaak in de problemen komt. Het is het geluk dat we aanvallend sterk zijn dit seizoen. Voor de rest had Fener hier eigenlijk met grotere getallen moeten winnen maar de 3 punten zijn binnen en Fener heeft ook een groot kans om groepswinnaar te worden

13 oktober 2022 om 21:41

Ik weet ook niet wat het bij Altay is. Het lijkt het een soort angst te zijn. Dat hij bang is geblesseerd te raken. Hij komt altijd met zijn voeten in ipv met zijn handen om de bal willen pakken. Misschien heeft hij daar wel wat hulp bij nodig oid. Bij het uitkomen lijkt hij niet volledig zeker van zichzelf.

Sterke en solide wedstrijd gespeeld. Dik verdiend gewonnen. Eindelijk hebben we Arda Guler vanaf het begin mogen bewonderen. Zijn talent spat ervanaf en hij moet elke wedstrijd gaan starten.
Fener is door naar de volgende ronde. Het zou lekker zijn als je 1e eindigt. Sla je een ronde over en kan je wat langer de focus op de competitie houden. Kampioenschap is prioriteit 1. We moeten echt kampioen worden om alle druk weg te nemen.

Btw, Valencia vind ik echt geen specialist, mist vaak en schiet ze zo onbesuisd in. Irfan Can, Lincoln, Arda zijn wat mij betreft de specialisten.

Het was matig. Ik had meer verwacht maar de keeper van Larnaca is echt een muur. In januari zie ik hem wel naar een Turkse club gaan mochten ze een keeper zoeken. Arda speelde goed maar had meer verwacht, echter speelde hij constant tegen een muur van 6 Larnaca verdedigers dus dan begrijp ik het wel. Altay moet zich echt gaan herpakken want dit is de zoveelste penalty die hij weggeeft dit seizoen. In Januari even een goede reservekeeper halen om hem onder druk te zetten desnoods. Groepsfase door volgende wedstrijden tegen Rennes winnen en Kiev kunnen we dan gewoon met een rustige b elftalletje spelen,

Tweede helft gekeken, vond het een leuke wedstrijd. Ik begreep alleen niet, waarom Osayi Samuel en Batshuayi pas laten invielen. Vind ze op dit moment goed bezig! Rossi vond ik matig.

Wat een verschil he jongens? Toen Osayi inviel ipv Ferdi op rechts

13 oktober 2022 om 21:32

Wat heb jij met Ferdi man. Heeft die jou wat aangedaan?

13 oktober 2022 om 23:52

Ik heb jarenlang naar Selcuk Sahin en Deniz Baris moeten staren in geweldige Fener elftallen. En nu moet ik naar deze dorpsgek kijken. Waarbij talloze fb supporters ook nog eens hun loftrompet voor hem opsteken. Tegen die fb fans wil ik zeggen, doe je oogkleppen af!

14 oktober 2022 om 00:19

Of Aurelio en Appiah..

Gefeliciteerd mijn broeders. Dit is zeer goed voor het puntenaantal van Turkije.

Ferdi is de Tarik Camdal van Fener… kan niks, doet niks, loopt maar wat heen en weer. Maarja Turks paspoort he.

Verder goede overwinning van beide clubs, gefeliciteerd en hopelijk stijgt Turkije weer op de ranglijst.

Ik ben die Turuc een beetje uit het oog verloren, maar man wat was ik fan van deze gast bij Go Ahead toen! Is het nog steeds zo'n goede voetballer en basisspeler normaal gesproken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren