Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Touré in zijn nopjes: ‘Het voetbal dat Liverpool speelt is geweldig’

Laatste update:

In het seizoen 1989/90 pakte Liverpool voor het laatst de landstitel en op Anfield wil men niets liever dan weer meedoen om de hoofdprijzen. Of de 32-jarige Kolo Touré de club een kampioenschap kan bezorgen is nog maar de vraag, maar de mandekker werd in ieder geval aangetrokken om te helpen om de gang naar boven in te zetten. “Het voetbal dat Liverpool speelt is geweldig”, zegt de van Manchester City overgenomen Ivoriaan.

/

“Liverpool bouwt op van achteruit en dat vind ik fantastisch”, laat Touré weten via de officiële kanalen van de club. “De club maakt stappen, de manager doet het uitstekend en ik denk dat Liverpool het dit seizoen beter gaat doen. Het plan van de manager is simpel: hij wil goede voetballers, maar ook goede mensen. Zij moeten het team terugbrengen naar de top.”

Touré had niet verwacht dat Liverpool voor hem zou aankloppen. “Eerlijk gezegd niet. Als je 32 jaar oud bent is het lastig om een grote club als Liverpool te vinden. Ik zal alles geven, ik wil laten zien dat ik nog steeds een goede voetballer ben. Liverpool is een gigantische club en de historie is geweldig. Ik ga mijn best doen voor de fantastische club.”

Kolo Touré is een goede aanwinst voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toure vind ik wel een redelijke goeie aankoop aangezien ze niet zoveel goeie CV hebben nog een goeie middevelder naarst gerrard en ze kunnen weer meedoen in de top5.want ze hebben wel een goed team

Reina
Johnson
Toure
Skrtel
Enrique
Gerrard
Cabaye
Sterling
Coutinho
Suarez
Sturridge
3 juli 2013 om 13:27

vind ik ook ze beginnen steeds beter te worden qua team. Het blijft natuurlijk wel liverpool, maar als iedereen fit blijft durf ik wel te zeggen dat een top5 klassering inderdaad mogelijk is

3 juli 2013 om 13:34

Agger vind ik beter dan Skrtel, samen met Toure moeten die drie toch gaan concurreren om de centrale posities. Daarnaast ben ik van mening dat Henderson best uit de voeten kan naast Gerrard..die kunnen elkaar mooi afwisselen wat betreft verdedigend en aanvallend werk

3 juli 2013 om 13:36

Mooie opstelling maar ik zou eerder Sturridge op de flank zetten en Suarez diepe spits.

3 juli 2013 om 13:45

echt een waardeloze opstelling... Skrtel links ipv Agger? terwijl we juist willen voetballen zet je een ordinaire houthakker op links die rechts benig is.

Sterling heeft bewezen het niveau nog niet aan te kunnen een heel seizoen dus hoop eigenlijk dat hij verhuurd wordt.
daar in de plaats zie ik liever Suarez en Alberto aan de andere kant.

en natuurlijk Mignolet op goal ipv Reina naar mijn mening toch de betere van de 2 en hoop ook dat hij de voorkeur gaat krijgen boven Reina

3 juli 2013 om 13:56

Is toch totaal geen goeie opstelling.. Veel te aanvallend, zonder Lucas is er geen balans op het middenveld (zag je vorig seizoen toen hij geblesseerd was). Ook is Skrtel niet meer de oude en zie ik liever nog 1 of 2 nieuwe Cv's komen zoals Papadopoulos en Ilori (talent). Ook is Sterling nog niet klaar om een vaste basisklant te worden, daarom zie ik ook het liefst Mkhitaryan komen en dan gaat Coutinho net zoals vorig seizoen op de linkervleugel spelen.

Als Suarez weggaat zie ik Henderson ook wel op die positie spelen, deed ie vorig seizoen ook en dat vond ik hem heel aardig doen, zorgde ook voor wat meer balans in het team.

Mignolet
Johnson
Papa
Agger
Enrique
Gerrard
Lucas
Suarez/Hendo
Mkhitaryan
Coutinho
Sturridge
3 juli 2013 om 17:10

Skrtel boven Agger? Cabaye op het middenveld met Gerrad? En Sterling op de flank? De rest is wel aardig.

Het ophemelen van je nieuwe club...ze kunnen het ook overdrijven tegenwoordig. Wat een open deuren intrappen is dat tegenwoordig bij iedereen zeg.

3 juli 2013 om 13:25

Tegenwoordig? Volgens mij is dat van alle tijden, zo zit den mensch nu eenmaal in elkaar en ergens is het wel gewoon een gewoonte om zo binnen te komen.

Laten we hopen dat Liverpool aankomend seizoen in de top 4 of 5 kan komen. Met een creatieve middenvelder (mkhitaryan, Eriksen) en een verdediger (alderweireld, Llori, Papadopoulos) en heel misschien een middenvelder zoals Wanyama. Touré oogde heel fanatiek en gedreven op de training foto's maar ik neem aan dat hij niet is gehaald om alle wedstrijden te spelen.

3 juli 2013 om 13:26

Vind Touré een goeie aankoop voor liverpool. Als ze mkhitaryan weten te halen of Eriksen voor achter suarez en sturridge kunnen ze zeker om de plek 4/5 meedoen, daarnaast hebben ze denk ik ook nog een cm/cvm naast gerrard nodig want vind Lucas leiva nou niet echt top.

3 juli 2013 om 17:11

Je weet maar nooit. Die man heeft nog een bepaalde drang om zijn naam te zuiveren. En wanneer deze man echt weer zo goed als in zijn Arsenal jaren dan wordt hij samen met Agger een ijzersterk blok.

Slijm slijm slijm. “liverpool bouwt op van achteruit en dat vind ik fantastisch” Een verademing na Mancini? Kolo Toure is een prima back-up voor het defensieve duo.

Ze voetballen niet hemels, maar wel redelijk.
Het publiek vooral is heel mooi om te zien de sfeer etc.

Touré is niet meer de cv als in de tijd van Arsenal. Het is een goeie cv voor de bank, maar een Skrtel in vorm is sowieso beter dan Touré. Verder staat naast Gerrard een goeie middenvelder in de naam van Lucas Leiva hopen dat die dit seizoen blessurevrij doorkomt. Verder zou een Wanyama harstikke welkom zijn wat een prachtige middenvelder vind ik dat.

De bal rondspelen totdat Suarez hem heeft en dan met 21 man kijken wat er gebeurt. Geweldig!

3 juli 2013 om 13:59

Ik wist niet dat Suarez er 71 had gemaakt dit seizoen en dat allemaal zonder zijn teamgenoten? Wat een geweldenaar!

3 juli 2013 om 14:02

whahahahahah...

Maar Suarez zal waarschijnlijk vertrekken.
Ik hoop dat ze een plan B hebben.

3 juli 2013 om 14:36

14 punten uit 6 duels zonder Suarez. Zie niet waarom wij zo afhankelijk zouden zijn van Suarez. De statistieken laten namelijk wel iets anders zien, maar dat kunnen jullie niet weten, vooral blind wat roepen.

Ik denk wel dat dit een goede aankoop is, de tijd zal het leren maar zijn ervaring kan zeker goed gebruikt worden in het team.

Off-topic: De transfer van Jonjo Shelvey naar Swansea voor 6miljoen pond is bijna rond.

3 juli 2013 om 17:12

Klopt, maar ook Crystal Palace had interesse.

Aangezien Carragher gestopt is, is dit een prima vervanger qua ervaring, misschien geen wekelijkse basisspeler maar voor de ervaring heb je hiermee een prima speler binnengehaald.

Met een Mkhitaryan of Eriksen erbij heb je een prima elftal wat een poging kan wagen om in de top 4 te komen.

Wat een slijmbal die Toure. Dit zou hij bij elke club zeggen.
Touré wil weer aan voetballen toe komen, zijn goed recht, maar doe niet alsof je naar en topclub bent gegaan, want dat is Liverpool helaas niet meer.

Als je dat laffe Mancini voetbal gewend bent dan is dit wel een verademing.

Volgens mij trekt Liverpool de verkeerde Toure aan...

hoop op nog een creatieve middenvelder en een centrale verdediger en dan hebben we naar mijn mening best kans op plaats 4/5!
cam:mkitaryan, Eriksen of kovacevic
cv: Papadopoulos, Alderweireld of Garay(als die niet naar man u gaat en betaalbaar is)
misschien nog Lucas Digne als back-up voor Enrique, of is Jack Robinson er klaar voor?

Edit: opstelling is niet af, maar er ging iets fout.

mignolet
johnson
skrtel/aanko
agger
enrique

Wat voor spel bedoelt hij dan; Alles op kip zonder kop Suarez en dan kijken wat er gebeurt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren