Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Totti opnieuw goud waard voor AS Roma; Strootman maakt rentree

Laatste update:

Kevin Strootman heeft zijn eerste basisplaats sinds 25 januari 2015 op kunnen luisteren met een overwinning. AS Roma boog in het laatste kwartier namelijk een 2-1 achterstand tegen Genoa om in een 2-3 zege in het Stadio Luigi Ferraris. I Giallorossi staan nu met 74 punten op de tweede plaats in de Serie A en hebben één punt meer dan Napoli.

/

Het team van Luciano Spalletti deed dan ook goede goede zaken in de strijd om een direct ticket voor de groepsfase van de Champions League. Roma begon maandag ook meer dan uitstekend, want Mohamed Salah opende na een handig hakje van Stephan El Shaarawy en een passje van Diego Perotti na zes minuten de score. De bezoekers konden evenwel niet lang van die voorsprong genieten, want Panagiotis Tachtsidis schoof na een klein kwartier de gelijkmaker in de verre hoek. De assist kwam van Diego Laxalt.

Roma, dat nu slechts drie keer in de laatste negentien competitiewedstrijden de nul heeft gehouden, ging weer op zoek naar de voorsprong. El Shaarawy kreeg geen strafschop na een vermeende elleboog van Armando Izzo en schoot even later rakelings naast. Aan de andere kant voorkwam Wojciech Szczesny met een knappe redding een treffer van Suso. In de tweede helft kwam het eerste gevaar van diezelfde Suso: het schot van de Spanjaard ging ruim naast. Spalletti liet Francesco Totti na 59 minuten invallen.

/

Met de aanvoerder in het veld ging het na 65 minuten mis, want Leonardo Pavoletti schoot raak na een goede actie van Tomas Rincón. De drie punten gingen echter toch nog mee naar Rome, want Francesco Totti hamerde na een overtreding op Daniele De Rossi een vrije trap in de verre hoek en El Shaarawy schoot binnen na een lage voorzet van invaller Edin Dzeko. Totti scoorde overigens voor het eerst uit een directie vrije trap in de Serie A sinds maart 2013 tegen Parma. Roma moet nu hopen dat Napoli later vanavond morst tegen Atalanta.

Hij doet het weer: Francesco Totti! 󾮞󾓶

Geplaatst door voetbalzone op maandag 2 mei 2016

Een terechte zege voor AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Totti is geniaal, Totti is Roma. Sleept ze voor de derde keer op rij naar de overwinning.
El Shaarawy is ook weer helemaal opgebloeid in Rome.

2 mei 2016 om 21:03

Totti snoert monden, heerlijk weer. Vorm is tijdelijk, klasse is Totti.

2 mei 2016 om 21:07

Grande Alex ! Grande Totti ! Grande Roma !

2 mei 2016 om 21:06

Dit is niet te filmen. Wederom slepen we een overwinning uit het vuur(overigens dik verdiend) en weer staat Totti aan de basis. Zei net nog tegen mijn vrouw dat ik trots mag dat ik deze man in levende lijve heb zien voetballen. Over dit soort helden vertel je later aan je kleinkinderen

2 mei 2016 om 21:36

En hoe heeft Strootman het gedaan?

2 mei 2016 om 22:23

Het zegt eigenlijk wel genoeg als Totti op deze leeftijd zelfs nog 3x zo goed is als Dzeko.

Wat een Fenomeen, ik hoop dat hij er uit gaat komen met de club want hij bewijst de laatste weken nog steeds van waarde te zijn.

2 mei 2016 om 21:05

EIND-baas wat een lekkere goal scoorde hij.....

2 mei 2016 om 21:07

OPPER-EIND-BAAS... wanneer je het spel uitspeelt en denkt alles gehaald te hebben staat daar Totti nog

Echt de grootste legende

Heerlijke wedstrijd met een goed Genoa, spelen aardig voetbal in eigen huis, die Suso is ook een erg goede speler met veel talent. Wij verdedigend weer eens zwak, vooral op rechts, Maicon kan eigenlijk niet meer op dit niveau. Strootman een prima pot, niet spectaculair ofzo, maar erg solide. De Rossi ook eindelijk weer eens basis en speelde erg sterk, zoals ik hem het liefste zie: sterk in de duels, slim met balbezit en goede lange passes.

En Francesco. Capitano. Pupone. Re di Roma. Wat valt er nog te zeggen? Ik zal hem nooit afschrijven, want hij laat het elke keer weer zien en zal dat doen tot het einde der tijden. Simpelweg één van de grootste ooit. En hopelijk mogen we nog één jaartje van hem blijven genieten, ook in de Cl.

Daje Roma!!

Prachtig dat italie de grootste legendes hadden en blijven hebben! 39 en dan nog steeds scoren en zo belangrijk zijn! Ongelofelijk

Geweldig dit voor Italiaans voetbal, Totti redt AS Roma alweer! Wat een klasbak blijft hij toch ook, als Juve supporter vind ik het mooi dat hij zn contract gaat verlengen!

Totti Totti Totti, ik ben blij dat ik je heb moge mee maken. Ik hoop dat je een beetje water bij de wijn doet en een mindere salaris accepteert, want wat zullen we je missen zonder dat mooie As Roma shirtje..

Onverslijtbaar en nog altijd van grote waarde.gewoon heerlijk als afgeschreven grootheden de boel telkens beslissen als ze binnen de lijnen komen.hopelijk zien we hem volgend jaar ook nog in actie bij zijn Roma.

Totti is echt een held. Verdient zeker contractverlening. Hij heeft meer kwaliteit en klasse dan dzeko in het puntje van zijn kleine teen en is natuurlijk het grootste clubicoon op het moment. Als bonus pakt hij nu belangrijke punten

Hij is bijna 40 en elke keer dat ik hem zag spelen speelde hij 10 keer beter dan dzeko. Class is permanent. What a legend

AS Roma-fans, hoe speeld Strootman?

3 mei 2016 om 00:29

Speelde*, tis al laat...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren