Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tottenham wil met Harry Kane-miljoenen naar Barcelona

Laatste update:
/
Chelsea wil de komst van Romelu Lukaku zo spoedig mogelijk afronden. Na het afgeslagen bod van honderd miljoen euro staat een nieuw bod op de planning, maar dat is vooralsnog niet binnengekomen bij Internazionale. (Fabrizio Romano)
/
Raphaël Varane vliegt donderdag naar Engeland om zijn transfer naar Manchester United af te ronden. De verdediger komt over van Real Madrid en kan tekenen tot medio 2025, met de optie voor een extra jaar. (Fabrizio Romano)
/
Als Harry Kane wordt verkocht aan Manchester City, denkt Tottenham Hotspur aan de komst van Philippe Coutinho. Barcelona is bereid om naar alle aanbiedingen te luisteren, zowel huurvoorstellen als biedingen. (Mundo Deportivo)
/
AC Milan heeft Simon Kjaer een nieuw contract aangeboden. De verdediger kan zijn salaris opschroeven van 1,2 naar 1,5 miljoen euro per seizoen en is in beeld om de nieuwe aanvorerder te worden. (La Gazzetta dello Sport)
/
AS Roma volgt de verrichtingen van Omar Colley. De verdediger van Sampdoria, die ook in verband wordt gebracht met Leicester City, moet een bedrag tussen de acht en tien miljoen euro kosten. (Tuttosport)
/
Napoli ziet de komst van Piero Hincapié, een linksback van Club Atlético Talleres, wel zitten. De Argentijnse club vraagt echter tien miljoen euro voor de Ecuadoraans international en dus blijft het bij interesse. (Sky Italia)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

€60 miljoen voor Coutinho redelijk? Heeft de afgelopen twee jaar weinig tot niets laten zien.

5 augustus 2021 om 15:09

Wat je zegt.. laat niets zien.. 20 m zal voldoende zijn

5 augustus 2021 om 15:35

Gelukkig zit jij niet in het bestuur zeg. Als je hem voor 60m te koop zet dan is dat al een halvering van zijn aankoop bedrag (dus aanzienlijk ''goedkoop''. Die Levy doet ook altijd lastig als hij spelers verkoopt. Voor Kane zou ik niet eens meer dan 50m betalen, maar de markt is gek geworden. Abraham 47M? Die Premier League is helemaal van het padje af qua prijzen. Ook die Grealish 100+m? Belachelijk gewoon.

5 augustus 2021 om 15:41

Grealish +100 miljoen is inderdaad ridicuul en zou eigenlijk bestraft moeten worden😅 Maar die PL clubs hebben zoveel geld dat ze wel zulke idiote transfers moeten doen want anders krijgen ze hun geld gewoon niet op.

5 augustus 2021 om 19:35

Voor Kane geen 50m is natuurlijk zwaar overdreven. Gewoon een van de beste spitsen die er rondloopt. Coutinho is geen zak waard man, teert alleen nog op zijn naam. Heeft al jaren niks laten zien.. 20 tot 30m zou Barca met alle plezier accepteren denk ik. Dat je zijn aankoopbedrag vergelijkt met wat hij nu waard is vind ik ook vreemd. Barca betaald 150m en dat was op zijn absolute top al zwaar overpriced.. hij heeft niet meer dan 10 goede wedstrijden gespeeld voor Barca in de afgelopen 4 jaar.

Spurs en Coutinho zou kunnen werken. Hij heeft zich al laten zien in de PL en zou met Son de grote man worden. Met Ndombele en Hojberg krijgt hij veel ruimte.

5 augustus 2021 om 15:42

Volgens mij gaat Coutinho nergens meer lukken… die jongen staat ondertussen al 3 jaar volledig stil en ofwel zat hij op de bank ofwel was hij geblesseerd. Maar zou wel bij Spurs passen dat ze de Kane miljoenen investeren in Coutinho…😀

6 augustus 2021 om 13:17

Bij Bayern heeft hij toch best goed gespeeld, ook nog tegen Barcelona haha. Maar hij is gewoon zo blessuregevoelig en bij Barcelona werkt het gewoon niet. Hij werd volgens mij gezien als vervanger voor Iniesta, maar dat is niet helemaal goed gekomen helaas. Het bedrag tho wat Barcelona heeft betaald, 135 miljoen, echt belachelijk.

spurs en coutinho zoi echt wel werken, coutinho heeft bij liverpool zeer indrukwekkend gespeeld, was daar de belangrijkste speler, hoop dat we coutinho ZSM verkopen coutinho heeft bijna de 100 wedstrijden gespeeld, als hij die heeft gehaald moet barca 20mil aan liverpool betalen

Spurs en Coutinho zou een mooie combi worden denk ik. Wat heeft Kjaer voor laag salaris? Van 1.2 mil naar 1.5m per jaar voor een speler van zijn kaliber is echt weinig tegenwoordig.

5 augustus 2021 om 16:53

Ja dat viel mij ook op; de aanvoerder van Milan die anderhalf miljoen per jaar verdient. Dat is echt een schijntje in vergelijking met de grootverdieners in La Liga en de PL.

20 is zat hij laat niks zien

Hopelijk halen ze Coutinho en laten ze Madueke in Einhoven. Sowieso is Madueke goed, maar nog niet rijp voor de premier League. Ze mogen hem wel alvast kopen voor volgend seizoen voor 70 miljoen..

Coutinho had nooit Liverpool moeten verlaten. Is geen schim meer van z'n vroegere zelf. Zonde. Bij Bayern deed ie het aardig totdat Flick hem op de bank gooide. Tottenham is niet de club waar je prijzen gaat winnen. Wij hebben in ieder geval weinig aan hem, dus vertrekken is het beste voor alle partijen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren