Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham gaat komende zomer bod doen op ‘onbetaalbare’ speler van Chelsea

Laatste update:

Tottenham Hotspur wil komende zomer een poging wagen om Conor Gallagher los te weken bij Chelsea, zo meldt The Telegraph dinsdagmiddag. De middenvelder heeft nog altijd geen nieuw contract ondertekend bij the Blues, waardoor Tottenham de situatie nauwlettend in de gaten houdt.

Gallagher kwam maandagavond nog wel negentig minuten in actie op Selhurst Park, waar Chelsea met 1-3 wist te winnen van Crystal Palace. Gallagher nam twee doelpunten voor zijn rekening en kon na afloop rekenen op veel lof van manager Mauricio Pochettino. De Argentijnse coach noemde hem 'onbetaalbaar'.

Toch is het allesbehalve zeker dat de Engelsman komend seizoen nog in het blauw speelt. Het contract van de middenvelder loopt medio 2025 af en staat, ondanks gesprekken, nog niet op het punt om te worden verlengd.

The Telegraph schrijft dat er weinig progressie wordt geboekt in de onderhandelingen. In januari van 2023 ontvingen the Blues al eens een bod van vijftig miljoen euro van Everton voor de spelverdeler. Dit bod werd geaccepteerd, alleen zag de speler zelf een verhuizing naar Liverpool niet zitten.

Ook Newcastle United ondernam toen een poging om de inmiddels 24-jarige middenvelder los te weken. De ploeg van manager Eddie Howe maakte echter geen kans, omdat Chelsea niet aan een ‘concurrent’ wilde verkopen.

Afgelopen zomer meldde the Spurs zich in de laatste dagen van de transferperiode voor Gallagher. Zij hoorden een prijskaartje van 55 miljoen euro en haakten toen af. Het is aannemelijk dat de club over zes maanden opnieuw gaat proberen hem in te lijven.

Vanwege het feit dat zijn contract afloopt, moet Chelsea hem wel verkopen. Tottenham-manager Ange Postecoglou is groot fan van Gallagher en denkt dat hij perfect past in zijn energieke speelstijl. Volgens experts gaat Tottenham komen met een bod rond de 35 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Lijkt me sterk dat Chelsea de aanvoerder die alles speelt gaat verkopen aan een directe concurrent.

13 februari 2024 om 14:59

Is deze jongen inmiddels aanvoerder? Wat een armoede toch bij Chelsea

13 februari 2024 om 15:12

Financial fair play + eigen jeugd = doei Gallagher. Ze hebben dit soort transfers gewoon nodig door al die uitgaven.

13 februari 2024 om 15:18

Omdat ze al die contracten hebben uitgesmeerd over 10 jaar valt de FFP wel mee. Geld hebben ze genoeg, dus zie niet in waarom ze zouden moeten verkopen. Zou deze jongen ook niet per se bij Spurs hoeven zien. Vind Bissouma, Sarr en Bentancur beter. Heb liever dat we daarachter dan eigen jeugd ontwikkelen dan zo'n speler met een monstersalaris. Kunnen beter investeren in een extra nummer 10 en flankspeler.

13 februari 2024 om 15:26

Wat heb je aan de FFP als je toch geen Europees speelt, zou me dan eerder druk maken om de regels van de PL.

13 februari 2024 om 16:17

@N.Chelsea: Chelsea moet snel aanhaken want anders kunt je ze geen directe concurrent meer noemen maar dan is Spurs een stap hogerop…

13 februari 2024 om 20:32

James is aanvoerder en Chilwell vice aanvoerder. Die laatste had gister de band om, niet Gallagher

Als je als manager weet dat de contractonderhandelingen met een speler stroef verlopen ben je ook wel een malloot van de hoogste plank om diezelfde speler 'onbetaalbaar' te noemen. Geef de speler en entourage anders nog meer munitie om meer salaris te eisen en zet je club in een nog slechtere onderhandelingspositie... Maak je geen vrienden mee in de bestuurskamer.

13 februari 2024 om 15:53

@real8madrid
Een hoop aannames, maar wat is de reden dan dat Callagher nog niet heeft verlengd. Jij suggereert vanwege salaris, maar is het dat ook daadwerkelijk?

13 februari 2024 om 16:09

Dat neem ik niet aan. Wat de reden ook is maakt deze uitspraak het er hoe dan ook niet makkelijker op voor de club.

13 februari 2024 om 16:19

Je kan het ook zien als prijs opdrijven en dat is juist goed voor de club…

Haha ja dat lijkt me een broodje aap.vooral omdat Newcastle nog is afgewezen ivm concurrentie, waarom Spurs dan wel. Callagher misschien wel het nieuwe gezicht van de wederopstanding van Chelsea? Met Disasi, James, Chilwell, Colwill, Palmer, Callagher, Caciedo, Enzo hopelijk Mudryk en hopelijk Nkunku weer wat persoonlijkheden voor de toekomst. Keepertje keept aardig, Sterling en Madueke nog.

13 februari 2024 om 15:13

De helft van die spelers in dat lijstje is zeker niet het niveau dat vereist is bij zo'n "wederopstanding"

13 februari 2024 om 15:15

Ik vind t eigk vooral middelmaat wat je noemt. Veel blessuregevoelige spelers (james, Chilwell), en jonge spelers die nog alles te bewijzen hebben (colwil, Palmer, Mudryk), en spelers waar ik het simpelweg niet zo in zie zitten (disasi, Callagher). De enige echte topper vind ik Nkunku, maar ook die moet zich nog echt bewijzen in een Chelsea-shirt na zn blessure. Ik zie met deze knapen eerlijk gezegd geen wederopstanding komen.

13 februari 2024 om 18:33

Als Gallagher het gezicht van de wederopstanding is en spelers Disasi, Caicedo, Enzo, Palmer, Colwill als persoonlijkheden worden omschreven dan is de club reddeloos verloren.

13 februari 2024 om 19:19

Zo te lezen ben je dik tevreden met de resultaten. Kan het niet anders dan eens met je zijn, lekker laten staan zo.

Ook Newcastle United ondernam toen een poging om de inmiddels 24-jarige middenvelder los te weken. De ploeg van manager Eddie Howe maakte echter geen kans, omdat Chelsea niet aan een ‘concurrent’ wilde verkopen.

Afgelopen zomer meldde the Spurs zich in de laatste dagen van de transferperiode voor Gallagher. Zij hoorden een prijskaartje van 55 miljoen euro.

Dus ze willen niet aan Newcastle verkopen omdat het een concurrent is, maar geven Spurs wel een prijs door. Dat is vrij tegenstrijdig? Of het is banter van Chelsea, dat kan natuurlijk ook

Gallagher vind ik niet zo'n bijzondere speler, behalve dat hij hard werkt en goed in de 16 kan arriveren om te scoren, een btje als Ramsey maar met een mindere techniek, meer inhoud en een betere fysiek. Chelsea kan toch veel beter een echte aanvallende stylist halen voor op/rond de 10 en Palmer op rechts zetten?

13 februari 2024 om 15:41

Spurs staat 4e, NU 7e. Lijkt me logisch dat Chelsea die laatste momenteel meer als concurrent ziet 😅

13 februari 2024 om 15:45

Ja dat is ook waar natuurlijk, lol.

13 februari 2024 om 17:45

Natuurlijk is dat banter. Maar de situatie is een jaar later anders - een speler met nog 1 jaar op zijn contract en geen zin in verlenging is een stuk groter probleem dan eentje met twee jaar en nog alle kans op verlenging.

Gallagher gaat natuurlijk “gewoon” verkocht worden. Als je van Cobham (uit de eigen jeugd) komt dan heb je een heerlijk labeltje aan je oortje hangen waar in koeienletters “PURE PROFIT” op staat. Voor 1 Gallagher kan je namelijk 3 of 4 heerlijke Zuid-Amerikaanse tienertjes kopen en dat is de favoriete hobby van Paul Winstanley en Laurence Stewart! Lekker tienertjes kopen?!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren