Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tottenham gaat Heung-min Son rijkelijk belonen

Laatste update:
/
Chelsea gaat de strijd aan met Barcelona en Real Madrid. De Engelse topclub wil namelijk ook 45 miljoen euro bieden voor Luka Jovic van Eintracht Frankfurt, waardoor de bal nu bij de aanvaller ligt. (Diverse Engelse media)
/
De wegen van Internazionale en Marcelo Brozovic gaan in de zomer waarschijnlijk scheiden. De Serie A-club overweegt wederom om de middenvelder annex Kroatisch international voor circa 25 miljoen euro van de hand te doen. (Sky Italia)
/
Heung-min Son gaat voor de tweede keer binnen een jaar een nieuwe verbintenis met Tottenham Hotspur ondertekenen. De grootste vorm waarin hij verkeert, zal worden beloond met een weeksalaris van 165.000 euro. (Daily Mail)
/
Het is maar de vraag of Gonzalo Higuain ook komend seizoen voor Chelsea zal spelen. De Londenaren willen de aanvaller in de zomer alleen definitief overnemen als Juventus met dertig miljoen euro genoegen neemt. (Corriere Torino)
/
Laurent Blanc heeft de diensten van het managementbureau Base Soccer ingeschakeld. De Fransman wil graag in de Premier League gaan trainen en hoopt dat het bedrijf de deuren voor hem opent. (Diverse Engelse media)
/
Tottenham Hotspur maakt meer kans op de komst van Suso dan stadsgenoot Arsenal. Het kunnen samenwerken met Mauricio Pochettino is voor de buitenspeler van AC Milan een belangrijke factor. (The People)
Denk jij dat Luka Jovic in de zomer bij Eintracht Frankfurt vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij vertrekt in de zomer sowieso bij Eintracht, hij is gehuurd van Benfica!

15 februari 2019 om 09:19

Eintracht heeft al de optie tot koop gelichy

15 februari 2019 om 09:30

dat wil toch niet persé zeggen dat ze hem moeten verkopen?

15 februari 2019 om 09:33

Wel als ze contractueel een koopoptie met een bedrag bedwongen hebben, dan zou enkel de speler zelf nog roet in het eten kunnen gooien.

gegarandeerd gaat Benfica de hoofdprijs vragen voor hem, als de top clubs al achter hem aan zit, weet ik het ook niet meer.

Belangrijke schakel in het team van Pochettino. Zeker nu Ali geblesseerd is, heb je zijn diepgang en loopvermogen nodig. Daarnaast is hij ook een hele goede afmaker.

Suso zou het elftal van de Spurs nog completer maken, ben benieuwd of het ze lukt.

Son zou bij Juventus niet misstaan in een 442 op de flank met CR7 en Mandzukic in de spits.

15 februari 2019 om 11:21

Son zou nergens misstaan

15 februari 2019 om 13:51

Son wordt beloond met een hogere salaris en jij komt met een transfer naar Juventus, ik snap het niet echt.

15 februari 2019 om 18:55

Omdat Tottenham nooit wat wint EN je elders voor de prijzen kunt spelen EN nog meer kan verdienen.

"Grootse vorm" @ redactie

Het is wachten op een leegloop bij de spurs, de salarissen die daar worden betaald lopen echt zwaar achter met de absolute top clubs uitkeren. Eriksen zie ik niet verlengen en wanneer die gaat, zie ik er meer gaan.

15 februari 2019 om 13:46

Ze krijgen een hoge bonus om dit te compenseren.

15 februari 2019 om 14:08

Zelfs een modale back als Luke Shaw bij United krijgt al dik 200 ton salaris per week. Lang niet zo belangrijk als een Son in hun team.

15 februari 2019 om 18:01

200 ton salaris per week. Dat is dus 20 miljoen x 52 weken. Dat is verdomme een jaarsalaris van meer dan een miljard. Is Shaw dan de bestbetaalde voetballer ter wereld?

Maar zonder grappen. Dat zal 2 ton zijn, maar dan nog is 10 miljoen op jaarbasis gewoon veel te veel voor Shaw.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren