Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham betaalt opvallend laag bedrag voor huur van Gareth Bale’

Laatste update:

Gareth Bale is vrijdag in Londen gearriveerd om zijn terugkeer naar Tottenham Hotspur af te ronden. The Spurs gaan de 31-jarige aanvaller op huurbasis overnemen van Real Madrid, dat de Welshman dolgraag wilde lozen. De Daily Telegraph meldt dat Tottenham komend seizoen slechts een derde van het salaris van Bale overneemt, wat neerkomt op 9,8 miljoen euro.

Bale strijkt bij Real Madrid een bruto weeksalaris op van ruim 650.000 euro, wat neerkomt op een kleine 34 miljoen euro per jaar. Voorzitter Daniel Levy heeft met de clubleiding van de Koninklijke uitonderhandeld dat Tottenham 240.000 euro van dit weeksalaris gaat overnemen. Het betekent volgens de Daily Telegraph dat the Spurs totaal minder dan tien miljoen euro hoeven te betalen om Bale komend seizoen te kunnen huren van Real Madrid.

Real Madrid blijft Bale zelf wekelijks 415.000 euro per week betalen. In een eerder stadium meldde de Daily Telegraph dat dat de de Koninklijke bereid was om de helft van het salaris van de 83-voudig Welsh international te blijven betalen, maar volgens de huidige berichtgeving moet de Spaanse topclub dus nog meer bijleggen om Bale te kunnen lozen. Aanvankelijk wilde Real Madrid dat Tottenham 75 procent van het salaris van Bale zou betalen, maar uiteindelijk zijn beide partijen uitgekomen op de helft van dit bedrag. Marca schreef eerder nog dat de Engelsen zelfs het hele salarissen, los van de bonussen, zouden overnemen.

Trainer Zinédine Zidane liet Bale in de laatste wedstrijden van het vorige seizoen tegen Leganés en Manchester City (in de Champions League) zelfs helemaal buiten zijn wedstrijdselectie, terwijl hij in de laatste dertien competitieduels sowieso slechts twee keer in actie kwam. Het leek er in eerste instantie op dat Bale van plan was om zijn tot 2022 lopende contract bij Real Madrid uit te dienen zonder de komende twee jaar aan spelen toe te komen. Nu keert hij alsnog terug bij de club die hij in 2013 voor 101 miljoen euro verliet voor een dienstverband in Spanje.

Snap jij deze zet van Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real wist al lang dat ze niet eens een fractie van het bedrag zouden terugkrijgen en willen gewoon van de stoorzender in de groep af. Dan is 10 miljoen qua kostenbesparing gewoon prima.

18 september 2020 om 22:01

En hopelijk pikt hij zijn niveau op en kan je hem volgend jaar verkopen voor 25-30 miljoen. Dan win je het salaris van dit seizoen terug en ben je er volgend jaar vanaf. Vanuit de tribune in Madrid ging hij zich toch niet meer in de kijker spelen. Veel andere opties zaten er niet in, en dat wist Tottenham ook.

18 september 2020 om 23:48

Zijn contract loopt na dit seizoen af. Dus, hiermee zwaait Real Bale uit.

19 september 2020 om 00:00

Nope, zijn contract loopt doort tot 2022.

19 september 2020 om 00:04

Excuses, je hebt helemaal gelijk. Thanks @tarik.

19 september 2020 om 08:04

10 miljoen salaris besparing en 10 miljoen huur kosten bespaar je toch 20 miljoen .

Dat is gek. Op andere internationale voetbal pagina’s word gemeld dat Tottenham 14 miljoen betaald aan salaris en real Madrid 2 miljoen.. als dit klopt bespaar je dus 10 miljoen bruto maar dan nog vind ik het slecht onderhandeld van Madrid. Tottenham en Mourinho willen bale dolgraag hebben. Er zat veel meer in. Op zijn minst 2/3 van zijn salaris. P.s Ik heb even snel bij fabrizio Romano gekeken . Die meld alleen dat zowel bale als requillon sinds vanmiddag spelers van de spurs zijn .. ben echt benieuwd of het nou 1 of 2 derde van het salaris is

18 september 2020 om 21:19

Ja je hoort zoveel verschillende cijfers. Maar afwachten op officiele berichten van de clubs. Voor de rest is het voor beide partijen het beste om even voor nu uit elkaar te gaan.

18 september 2020 om 21:25

Ja precies. Er worden verschillende bedragen genoemd vandaag. Dat ze rond zijn met zowel bale als regi staat vast. Alleen wat je zegt even afwachten wat de deal geworden is. Over delle Ali word trouwens bij geen enkele voetbalpagina gerept. Ook niet bij Marca of as.

18 september 2020 om 23:13

Die blijft gewoon bij Spurs, in iedergeval Danny Rose en Juan Foyth moeten ruimen.

19 september 2020 om 09:31

Ja of je gaat hoog in de boom zitten, proberen het onderste uit de kan te halen en zul je dan zien dat je hem niet kwijt komt. Iedereen weet dat bale persona non grata is bij real. Die willen hem per se weg dus de onderhandelingspositie van real is dramatisch. Ik denk dat real blij is dat ze 10 mil kunnen besparen. Alles extra was mooi geweest maar dat zat er nu niet in

Het klonk te mooi om waar te zijn, de eerdere berichten maar dan nog is dit niet compleet. Volgens mij zit er ook een huur vergoeding in. Maar goed, belangrijkste is dat hij weg is. Uiteindelijk kan het allemaal nog goed uitpakken als hij opleeft en weer plezier heeft. Dan kan Real hem in 2021 alsnog definitief lozen. Wens hem veel succes bij Spurs. Ben benieuwd of hij daar gaat opstaan.

19 september 2020 om 01:23

Voor zover ik heb kunnen nagaan zit er geen huurvergoeding bij, en word er alleen een deel van het salaris overgenomen.

10 miljoen salaris is erg veel. De spurs geven nooit zoveel salarissen uit. Ben benieuwd hoe hij het daar gaat doen en of hij nog van waarde kan zijn. Voetballen kan die wel maar is veel geblesseerd en lijkt een beetje afwezig betreft het voetbal.

18 september 2020 om 21:34

Kane verdient ook wel zoiets.

Jeetje, gaan we echt de daily mail een eigen artikel geven? Jezus de kwaliteit daalt hier toch ook met de dag hoor. Smijt dit in de wandelgangen waar het hoort en wacht op een bbc, skyports oid

18 september 2020 om 21:22

Daily telegraph is het. Elke daily is voor zover ik weet puur sensatie zoekerij wat betreft sport artikels

Prima voor hem hopelijk vind hij het plezier terug. Want ballen kan hij echt wel. En als het waar is onder de 10 mil. Prima uit onderhandeld

Ben heel benieuwd naar hoe Bale het gaat doen bij Tottenham. Als hij weer helemaal zou opleven is het wel echt een aanwinst voor ieder team. Mocht het waar zijn dat Tottenham alleen 1/3 van het salaris overneemt hebben ze dat goed onderhandelt.

Bale in vorm, daar zou Spura zoveel plezier aan kunnen beleven. De Premier League is dit jaar zo enorm sterk! Dit jaar wordt een ware genot om te zien wat er gaat gebeuren.
Ben echter bang dat als United achterin niks meer gaat doen zij daarmee wellicht in de problemen zouden kunnen komen.
Eerst nog de wedstrijd van morgen afwachten. . .

"Voorzitter Daniel Levy heeft met de clubleiding van de Koninklijke uitonderhandeld dat Tottenham 240.000 euro van dit weeksalaris gaat overnemen. Het betekent volgens de Daily Telegraph dat the Spurs totaal minder dan tien miljoen euro hoeven te betalen om Bale komend seizoen te kunnen huren van Real Madrid."
Als ze bij een Daily niet kunnen rekenen is dat één ding maar het zonder controleren copy paste vertalen is wel slecht. 52x240K komt uit op 12,48 miljoen en is dus wel degelijk meer dan 10 miljoen. Nog steeds slechts een klein deel van het salaris maar meer dan genoemd

18 september 2020 om 22:56

Alleen bestaat een voetbalseizoen niet uit 52 weken...

Wat een idiote beslissing van Real om twee derde van zijn salaris te blijven betalen. Vooral nadat hij opleeft onder Mourinho zoals James dit seizoen (zal) floreert/floreren onder Ancelotti. James gratis weggedaan, Bale zijn salaris grotendeels ophoesten terwijl hij bij een ander team speelt en zelf wel overal de volle mep betalen (145 miljoen hazard, 1 jarig contract). Wat een slecht beleid voeren wij toch en Zidane maakt het ook allemaal niet makkelijker met zijn moeilijke omgang tegenover grillige spelers.

18 september 2020 om 22:47

James gratis is een fabeltje. Everton heeft 27 miljoen betaald. Zie google. Alle internationale voetbal pagina’s hebben toen melding gedaan van een bedrag van 27 miljoen . Wat real precies met Tottenham heeft afgesproken is nog niet bekend. Er zijn verschillende bedragen te vinden. Even afwachten tot dat beide clubs melding maken van de deal. Er is wel gemeld dat zowel bale als requilon rond zijn met Tottenham. Verder word er officiël gemeld dat arbeloa jeugd trainer word bij real Madrid. Haha ik hou het al de hele dag bij 🤷🏻😂

18 september 2020 om 22:50

mcgregor, vandaag is toch bekend geworden dat Banfield niks van de transfer van James krijgt?! Dus geen opleidingsvergoeding, wat betekent: geen transfersom. En dat lijkt me betrouwbaarder, naast mededelingen van clubs, dan gissende media.

18 september 2020 om 22:48

Maar ze hadden echt een slechte onderhandelingspositie natuurlijk. Ze raakten hem anders echt niet kwijt. Gisteren spraken enkele mensen nog hun lof uit over Peres. Echt een voorzitter die of heel erg geprezen of heel erg afgekraakt wordt. Bijna geen middenweg. Is natuurlijk zelf ook een voorzitter van uitersten.

18 september 2020 om 23:14

Klopt helemaal. Het was dit of waarschijnlijk niks. United werd even genoemd maar het was Tottenham die door pakten. Hoop iig dat het 2/3 van het salaris is. 1/3 vind ik geen goede deal. We komen er snel achter wat de afspraken zijn mbt de verhuur. Het is voor Madrid te hopen dat bale een goed seizoen draait en dat Tottenham bale dan definitief wil overnemen. Dan kan Madrid als nog een transferbedrag krijgen. Wat betreft Perez. Ik ben ook wel tevreden over perez. Zowel als mens als voorzitter. Er is wereldwijd veel respect voor hem van andere clubs en voorzitters. Het is altijd rustig in de bestuurskamer en je hoort alleen maar goede verhalen van mensen die met hem werken of hebben gewerkt. Het is iig niet te vergelijken met Barcelona waar de voorzitters bijna altijd schandalen achter hun naam hebben. ( nunes , gaspart , Rosell en nu deze clown ). Maar ik ben het met je eens dat ook Perez niet altijd sterk is met transfers. Heeft hele goede transfers gedaan maar ook mindere. James en bale zijn daar goede voorbeelden van.

19 september 2020 om 22:25

mcgregor, persoonlijk vond ik James te snel gekocht. Een heel goed WK maakt nog geen zomer. En ondanks dat ie bij Porto en Monaco echt goed was, kon je zien dat het geen echte topper was. Hij blinkt uit als het team om hem draait. Niet als er meerdere sterren zijn en hij mee moet draaien in een team. Dat had Perez ook moeten zien. Maar hij moest en zou hem hebben. Bale had ik op een of andere manier ook niet echt verwacht (gevoel), waarom weet ik eigenlijk niet, maar toch was dat objectief eigenlijk helemaal geen slechte aankoop denk ik. Maar ach, dat kan gebeuren. Flo doet het verder idd prima, precies wat je zegt. Snapte alleen het gedoe met Lopetegui en erna Solari niet, maar dat (b)leek een slechte periode voor Real en Perez. En wat ie met Cassillas heeft gedaan....

Als dit waar is.... Levy’d

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren