Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topspits geeft toe: ‘PSG nam contact op met mijn zaakwaarnemer’

Laatste update:

Carlos Bacca heeft bevestigd dat hij in de afgelopen transferperiode in beeld was bij Paris Saint-Germain. De dertigjarige aanvaller van AC Milan en dat nationale ploeg van Colombia kon daar weer samenwerken met Unai Emery, net als bij Sevilla.

/

“Het is waar dat PSG contact heeft opgenomen met mijn zaakwaarnemer, maar het wilde daarna niet vlotten omdat PSG geen ruimte meer had voor spelers van buiten de EU. Ik wil PSG wel feliciteren met de keuze voor Emery. Hij is de belangrijkste trainer in mijn carrière geweest en de beste met wie ik heb samengewerkt”, aldus Bacca tegen Cadena Ser.

Emery gaf eind juli op een persconferentie overigens ook al toe dat hij Bacca niet naar het Prinsenpark zou halen: “Hij is een speler van buiten de EU en daar hebben we geen ruimte meer voor.” Bacca ligt nu nog tot de zomer van 2019 vast in het San Siro.

Zou Carlos Bacca een geschikte spits voor PSG zijn geweest?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht meteen aan Higuain... Vind Bacca nou niet echt een tópspits, maar oke. Goed dat ze het niet gedaan hebben in Parijs, Cavani is beter! PSG had beter voor Gameiro kunnen gaan, of Lacazette.

13 september 2016 om 20:27

Lacazette naar PSG ? ik denk niet dat Lyon daaraan mee wil/wou werken...

13 september 2016 om 21:06

Bacca is topklasse.. alleen omdat hij mindere klasse omzich heen heeft presteerd hij minder uiterraad..

Mooi dat die is gebleven. Is een erg belangrijke speler die Milan nodig zal hebben

wie is dan die topspits in dit artikel?? aardige clickbait weer

De beste man is alweer dertig, daar zou ik echt niet meer zoveel geld aan besteden. Al was het nog een verdediger oké, maar een spits kan op zijn dertigste maximaal nog een paar jaar mee...

Bacca is geen speler die Milan verder gaat helpen, laat staan PSG. Een overschatte speler en ik van mij mogen rugnummers boven de 39 uitgebannen worden van de velden

14 september 2016 om 03:19

Zeker niet overschat, overal veel gescoord en veel gewonnen. Vorig seizoen met een zwak milan ook 20 goals in 38 wedstrijden. Gewoon een topspits

14 september 2016 om 03:34

Ik heb respect voor hem omdat hij een aantal jaar geleden nog een lokale visser was en zich omhoog heeft geknokt, maar ik vind hem verre van een topspits en in mijn ogen tekenend voor de malaise van Milan. Zoveel top teams hebben ze gehad, zoveel topspitsen ook, maar Bacca is (net als de rest van het team) middelmatig

14 september 2016 om 12:29

Als jij bacca donnarumma,De Sligcio,Romagnoli,suso en kucka matig vind, moet je toch echt een andere sport gaan kijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren