Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Toen zei PSV: ’Heel goed verhaal, alleen we zijn het niet eens met de prijs‘’

Laatste update:

Ritsu Doan maakte zaterdagavond zijn debuut voor PSV in de Eredivisie in de gewonnen wedstrijd tegen Vitesse (5-0). De aanvallende middenvelder is deze zomer overgekomen van FC Groningen, dat na veel onderhandelen uiteindelijk overstag ging. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus erkent dat Doan heel graag naar Eindhoven wilde verkassen.

Hans Kraay junior vraagt zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports aan Fledderus of FC Groningen niet een beetje 'wilde westen' heeft gespeeld door veertien miljoen euro én een doorverkooppercentage te verlangen. "Ik wil niet op bedragen ingaan. We hebben misschien hoog spel gespeeld, maar dat heeft er ook voor gezorgd dat we er veel uit hebben gehaald."

Kraay junior claimt dat PSV op 20 augustus heeft gemeld aan FC Groningen dat men zulke 'achterlijke bedragen' niet gaat betalen voor een binnenlandse transfer. "Die hebben heel slim gezegd: We willen hem niet meer. En dat jullie daarna zelf contact hebben gezocht." Fledderus: "Nee, dat klopt niet. We hebben niet zelf contact opgenomen met PSV. We hebben een analyse gemaakt en onderbouwd waarom we op een bepaald bedrag uitkwamen."

"Toen zei PSV: Heel goed verhaal, alleen we zijn het niet eens met de prijs", lacht de sportbestuurder. "Dat kan. Toen is het een tijdje stil geweest. We hebben inderdaad hoog ingezet." Fledderus erkent dat Doan hem op een zondag opbelde en stelde dat de Japanner zou langskomen. "Doan wilde heel graag die transfer. Ik moet zeggen: hij heeft het netjes gedaan."

"Het waren maandenlang prima gesprekken tussen ons en Doan. Op een gegeven moment wilde hij op een vrije zondag bij me langskomen bij mij thuis. Ik dacht: dat moeten we maar niet doen. Straks staat hij met een samoeraizwaard op de stoep", grapt Fledderus. "Nee, het is allemaal heel goed gegaan. Over het algemeen zijn we zeker blij hoe de transfer is gegaan."

Een goede aankoop van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat samoeraizwaard was voor het schillen van zout. Nee alle gekheid op een stokje. Sympathieke en nette jongen die Doan. Ik denk enkel winnaars. Groningen mag altijd vragen wat ze willen. En hebben er een leuk bedrag aan over gehouden. PSV heeft de gewenste versterking. Hopelijk vind Doan wat hij zocht. Want het zal niet makkelijk worden tussen al die goede spelers

15 september 2019 om 11:12

Ik hoop van harte dat deze jongen t gaat redden bij Psv. Zou goed voor de marketingpositie van PSV zijn in Japan

Was gister toch indrukwekkend hoe van bommel effe gebruik maakte van zn rijkgevulde bank. Gakpo, doan, mitrogool erin bij ruime stand. En zn lammers en ibi er nog niet eens bij. En ja, doan is een aanvulling. Met zn linker kan hij malen en co die veel diepte hebben in hun spel zo voor de goal zetten. Ik vind doorverkooppercentages niet verkeerd. We zien toch veel lui mislukken die stap wagen naar de top 2. Dus lage prijs en doorverkooppercentage is prima voor beide partijen.

15 september 2019 om 11:18

Als iedereen fit is, heb je gewoon een enorm brede selectie waarin de spelers niet veel voor elkaar onder doen. Voorin is de aanwezige kwaliteit natuurlijk absurd, maar ook op t middenveld krijg je veel keuzes indien iedereen fit is, met Rosario, Hendrix, Sadilek, Afellay, Thomas, Guti. Ook achterin heb je eigenlijk - op de rb positie na - geen problemen als er eentje wegvalt. Schwaab is natuurlijk een meer dan uitstekende back up en op linksback heb je nog Lato lopen en Sadilek die daar in een noodsituatie ook kan spelen.

15 september 2019 om 11:23

Vergeet onze grote vriend Gaston Pereirro niet!! Ook zeker basis waardig!

15 september 2019 om 11:35

Nu alles een beetje in elkaar begint te vallen lijken we naar een leuker PSV te kunnen kijken dan vorig seizoen. Het was weliswaar Malen die alle 5 de doelpunten maakte gisteren. Maar wat heb ik weer genoten van de kunsten van Gakpo en Mo'tje, van de giga snelheid van Bruma en de heerlijk nonchalante balletjes van Boscagli. Dit is een leuk elftal wat op geen standaard speelstijl hoeft te teren zoals vorig seizoen. in de eerste helft heb ik 4 jongens een keer in de spits zien lopen (malen, Bruma, Berwgijn, Ihattaren). Vorig seizoen zei Klopp volgens mij dat het elftal het beste speelde in de chaos van de wedstrijd. Dat zie ik nu ook bij PSV constante positiewisseling wat chaos creert. Ik kijk echt uit naar komend seizoen!

15 september 2019 om 12:35

Diezelfde Pereiro welke jullie al maanden schreeuwen dat die niet basiswaardig is.. Hou toch op man. Daarnaast schreeuwen jullie zelf dat Rosario absoluut uit de basis elf moet verdwijnen.

Op deze manier is de bank goud waard haha.

15 september 2019 om 13:07

Pereiro's statistieken zijn sinds zijn komst naar PSV altijd uitstekend geweest, het is alleen jammer dat hij niet constant is. Hij heeft echter ontzettend veel techniek en mits in vorm is het een uitstekende speler.over Rosario: ik heb nooit gezegd dat hij uit de basis moet. Ik vind dat redelijk opportunistisch van de meeste mede-PSV'ers, die liever zien dat je met 3 aanvallend ingestelde spelers speelt. Ik ben van mening dat Rosario bij balverlies en balbezit van de tegenstander zorgt voor balans in het elftal en verdedigend enorm veel werk verricht. In balbezit is het niet altijd even goed, maar hij zorgt dus wel voor balans in het elftal en dat is enorm belangrijk. Bovendien brengt hij ook fysiek mee, wat enorm handig is als je een knokwedstrijd krijgt.

15 september 2019 om 12:19

Grappig dat je in items over PSV ook normaal kunt reageren. Zie je bij topics over Ajax altijd alleen maar trollen.. Maar nu snap ik het.

15 september 2019 om 14:39

Nu je toch aandacht vraagt voor ajax bij item dat volstrekt niets te maken heeft met ajax, kan je die aandacht krijgen. Hoe voelt om te winnen nadat je een var moment nodig had? Hoe voelt om een speler in gelederen te hebben als veltman die door zn 'kwaliteit' uitglijdt op hrt middenveld, balverlies lijdt, pas vele tellen later volgt er een kans en een doelpunt. Maar ja, je zou als scheids ballen hebben om ajax in eigen huis op een terechte achterstand te zien.

15 september 2019 om 15:25

Haha je gaat ook gewoon rustig verder he? Veel mensen hebben in ieder geval melding gemaakt van je louter provocerende reacties, zo is mij verteld. Hopelijk wordt er iets mee gedaan.

Na de uitschakeling van PSV in de voorronde van de Champions League tegen FC Basel, werd er een beetje kritisch gedaan op PSV en dat Ajax dit seizoen de beste selectie heeft en makkelijk kampioen zal worden maar desondanks heeft PSV toch een prima selectie op de been gekregen en als Ajacied verwacht ik dat Ajax en PSV erg gewaagd aan elkaar zullen zijn dit seizoen.de versterkingen van PSV kwamen misschien wel iets te laat, waardoor ze Champions League-voetbal zijn misgelopen. Maar ze hebben wel gewoon een prima selectie. Ze hadden al de beschikking over spelers als Zoet, Dumfries, Viergever, Hendrix, Malen, Bergwijn, Gutiã©rrez, Rosario, Gakpo, Ihattaren en Pereiro (volgens mij nog wel een tijdje geblesseerd) en daar zijn met Lato (eigenlijk nog niks van gezien), Baumgartl, Schwaab (teruggekeerd), Bruma, Mitroglou, Unnerstall (vorig seizoen gekocht, dit seizoen pas aangesloten), Lammers (teruggekeerd van een verhuurperiode aan Heerenveen, nog wel geblesseerd), Afellay (nog wel geblesseerd), Doan, Boscagli (al ben ik nog niet echt overtuigd van hem) en Ruiter een aantal prima spelers bijgekomen. En met spelers als Malen, Bergwijn (als hij vanaf de vleugels speelt), Gakpo en Ihattaren lopen er een aantal pareltjes rond. Als iemand als Afellay zijn vorm weer weet te hervinden (of in de buurt van zijn vorm komt) dan heeft PSV gewoon een zeer goede speler erbij, Baumgartl is tot dusver een goede aanwinst, Schwaab zal denk ik ook nog van waarde zijn en ook Bruma, Doan en Mitroglou (waarschijnlijk in een rol als pinchhitter) zullen echt wel hun waarde gaan hebben. Als bij zowel Ajax als PSV de puzzelstukjes in elkaar vallen, dan kan het nog een mooie titelstrijd worden dit seizoen. Klinkt misschien gek, maar Feyenoord en AZ (ja, ook AZ) zie ik als gevaarlijke outsiders en zeker als bij AZ spelers als Boadu, Stengs en Idrissi het op hun heupen hebben met daarbij prima spelers als Aboukhlal, Koopmeiners, Wijndal, Midtsjo, Vlaar, Svensson, etc. Bij Ajax moet er in mijn ogen nog wel een paar dingen veranderd worden: Dest voorlopig als rechtsback laten staan, Álvarez een linie naar achter op de plek van Veltman naast Blind en dan op het middenveld met van de Beek, Martinez en Ziyech en dan heb je dit als opstelling: Onana; Dest, Álvarez, Blind, Tagliafico; van de Beek, Martinez, Ziyech; Neres, Tadic en Promes. Bij PSV lijkt dit mij wel een goede opstelling (zie opstelling). Afellay heb ik in de basis neergezet omdat van Bommel volgens mij een tijdje geleden aangaf dat Afellay zijn eerste aanvoerder zal zijn als hij fit is en ik zou Rosario als nummer 6/stofzuiger op het middenveld gebruiken. Dan heb je nog de keuze op de bank uit spelers als Bruma, Hendrix, Mitroglou, Unnerstall, Lammers, Gutiã©rrez, Doan, Pereiro en Boscagli. Zoals ik al zei: als Ajacied vind ik dat PSV echt wel een goede en brede selectie heeft, dat zal nog wat worden in de titelstrijd.

Zoet
Dumfries
Schwaab
Baumgartl
Viergever
Ihattaren
Rosario
Afellay
Bergwijn
Malen
Gakpo
15 september 2019 om 11:58

Zo dat is een hele mond vol.

15 september 2019 om 12:21

@Rochester

Beetje namen droppen en doen alsof het een wereldelftal is! Bizar.

Spelers die je opnoemt.

Zoet, Viergever, Hendrixs en Rosario zijn spelers die juist verkocht hadden moeten worden. Door slecht spelen groot aandeel in mislopen van de titel. Zijn geen spelers die psv naar een hoger niveau tillen. Rosario had kunnen blijven maar als back-up. Geldt ook voor viergever.

Bergwijn is een absolute topper voor ED begrippen. Lijkt ook te gaan gelden voor Malen.
Ihattaran, Gako geweldige talenten maar zullen grillig zijn. Je mag niet verwachten heel seizoen contstant niveau halen.

Dumfries een harde werker. Moet weer even duidelijk gemaakt worden dat hj gewoon moet focussen op wat hij 1e helft vh seizoen deed. Verder niet echt back-up voor hem. Riskant.

Guti en Pereiro prima spelers. Blijft Guti basisspeler of gaat v Bommel weer naar zijn bekende blok?

Afellay kan je niets overzeggen. Na 2 jaar moet ik maar zien. In zijn beste tijd was hij al heel blessuregevoelig.

De nieuwe aankopen, ga ik niet over oordelen. Die moeten nog hun kans krijgen.

Enige wat ik ga oordelen van de nieuwe aankopen en terug gehaalde speler.

Bruma vs Lozano is achteruitgang. Neemt niet weg dat Bruma een prima speler kan zijn.

Malen (onwijs talent) en Lammers samen zullen (nog) niet impact van de Jong in laatste seizoen kunnen compenseren. Die man was nadrukkelijk aanwezig, scoorde belangrijke goals, sterkste kopper in Europa en aanvoerder.

Ik denk dat PSV dit seizoen net een achtbaan zal zijn. De ene week een 10 scoren en week later een 4.
Veel jong en talentvolle spelers, maar geen echte ervaren leiders die kunnen leiden. Of denk je dat Zoet opeens stabiel gaat keepen? Dat viergever de rust en lijnen kan uitzetten. Dat Rosario opeens een echte aanvoerder is (hij kan hier niets aan doen. Was domme zet van v. Bommel).

Ritsu Doan is sterk aan de bal. Loopt soms zomaar drie man voorbij, maar verliest dan het overzicht.

@Groningen fans

Wat is jullie beeld van Fledderus? Doet hij het goed of niet?

Komt bij mij over als een lichtgewicht die bij onderhandelingen altijd aan korste eind zal trekken. Lijkt me een type die niet serieus genomen wordt door harde zakenmannen uit bijv Oostblok of Zuid Amerika.

Mijn beeld is dus ook vooroodeel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren