Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Toekomst van Fer wordt op korte termijn voor 10 miljoen euro duidelijk’

Laatste update:
/

Leroy Fer is de laatste maand heen en weer geslingerd tussen transfergeruchten. De 24-jarige middenvelder werd genoemd als potentiële versterking voor Queens Park Rangers, Sevilla en andere clubs, maar verder dan aanhoudende geruchten kwam het niet. Sky Sports stelt nu dat Fer wel eens dicht bij een overstap van Norwich City naar QPR kan zijn.

De Londenaren, die na een seizoen afwezigheid terug zijn in de Premier League, legden vorige maand een bod van zo’n 8,5 miljoen euro naar bij Norwich. Dat werd van tafel geveegd, maar een verbeterde som van 10 miljoen euro kan wél effect sorteren. De komende dagen moet blijken in hoeverre Norwich mee wenst te werken aan een vertrek van de ex-middenvelder van Feyenoord en FC Twente.

Eind juli zei QPR-trainer Harry Redknapp al dat hij gecharmeerd is van Fer. “Het loopt al een tijdje, maar we zijn niet de enige met interesse. We hebben een paar middenvelders nodig en hebben ook een aantal andere jongens op het oog”, gaf de coach toen aan. Woensdag zei Fers zaakwaarnemer Rob Jansen dat Norwich City niet echt meewerkt aan een transfer. “Het is moeilijk onderhandelen met Norwich, die doen moeilijk.”

Vertrekt Leroy Fer naar QPR?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus dr moet eerst 10miljoen neer gelegd worden voordat er duidelijkheid word gegeven over Fer's toekomst

17 augustus 2014 om 00:05

krijgt feyenoord tog nog wat

17 augustus 2014 om 00:10

nee , niet bij een binnenlandse transfer

17 augustus 2014 om 00:13

Ja 2.5 à 4% van de transfersom door de opleidingsvergoeding. Twente zal ook nog wel 1% meepakken. Die vergoeding gaat tot en met je 23ste.

Is dan toch mooi een paar ton wat Feyenoord meepakt dan. Niks mis mee. En Twente heeft wel nog kans op een doorverkoop percentage van de transfersom (mits vastgelegd) Feyenoord niet meer.

17 augustus 2014 om 00:41

Dus Feyenoord krijgt niks aangezien hij al 24 is.

17 augustus 2014 om 00:52

Nee, opleidingsvergoeding... het woord zegt het al.

Tot je 23ste jaar krijg je als club een percentage als je iemand een jaar in je jeugdopleiding had. De volle 5% als je tot je 23ste bij die club blijft anders moet je opdelen. In het geval van Fer zal Twente 1% krijgen en Feyenoord 4 o.i.d.

Mooie stap voor Leroy Fer en voor QPR weer een wijze aankoop.

Mutch, Caulker en Fer zijn gewoon spelers die nog jaren met QPR meekunnen (mits ze erin blijven) aangevuld met Isla (huur) en de ervaring van Ferdinand. En de terugkomen (vooralsnog) Remy heb je een aardig team waar je normaliter niet mee hoeft te degraderen.

Aangevuld met Green/cesar, Simpson, Onuaha, Bartan, Hoilett, Dunne etc.

Terwijl ze wel verloren (maar iets meer verdiend hadden)

Twente krijgt bij een verkoop direct 3 miljoen euro, dit betreft de laatste termijn die Norwich nog aan twente moet betalen

17 augustus 2014 om 00:21

Ok, da's mooi, de laatste termijn, maar ook nog een doorverkooppercentage toch ? Net als bij Tiote

17 augustus 2014 om 00:40

Ja als het goed is ook een doorverkooppercentage, weet alleen niet hoe hoog deze is.

17 augustus 2014 om 01:16

Volgens een bericht van VI afgelopen week zou Twente in totaal zo´n 3 mln ontvangen voor laatste termijn en doorverkoopbonus.

Doorverkooppercentage voor Tioté is 20%

tja gwn een stap zijwaarts ook speelt QPR nu in de Bpl, ik zou gwn een iets hoger club kiezen, sweansea ofz

17 augustus 2014 om 00:37

Tja zou je wel willen kiezen maar er moeten ook aanbiedingen zijn. Wat mij betreft had ik nu ook bij barça gespeeld..

17 augustus 2014 om 12:15

Geen stap zijwaarts, Norwich is namelijk gedegradeerd. Bovendien is QPR een koopclub waardoor ze dus een betere selectie hebben dan Norwich. Of zich dat ook gaat uiten op het veld, moeten we afwachten.

Jammer dat Fer per se naar QPR moet. Niks is daar in balans en je hebt een manager wiens werkwijze achterhaald is. Lijkt me haast onmogelijk om daar ook echt beter te worden en je je te kunnen ontwikkelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren