Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tissoudali keert terug en hoopt op minuten in Jupiler League’

Laatste update:

Tarik Tissoudali keert terug op de Nederlandse velden. FOX Sports meldt dat de aanvaller het seizoen op huurbasis afmaakt bij SC Cambuur, de huidige nummer negen van de Jupiler League. De officiële mededelingen ontbreken nog.

/

De 23-jarige Tissoudali maakte in de zomer de overstap van Telstar naar de huidige nummer acht van de Ligue 2, maar wist zijn debuut in het eerste elftal van le HAC nog niet te maken. Als een verrassing komt het niet helemaal dat Tissoudali terugkeert naar Nederland, want hij liet in december al weten dat daar zijn voorkeur naar uitging.

“Mijn voorkeur gaat uit naar Nederland maar het buitenland sluit ik ook niet uit. Ook Frankrijk niet, nee. Als ik maar aan spelen toekom”, sprak Tissoudali in een interview met het Noordhollands Dagblad.

Een goede aanwinst voor SC Cambuur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had verwacht dat een club uit de eredivisie hem wel zou pakken voor een half jaar. Verbaast mij wel dat hij naar Cambuur gaat.

Hij werd in de zomer in verband gebracht met Heracles, was ook al in onderhandelingen, maar besloot toen naar Frankrijk te gaan. Nu een half jaar later speelt hij weer op hetzelfde niveau.

Jammer dat zoveel spelers zo snel naar het buitenland gaan. Ik denk dat een overstap naar de Eredivisie een stuk beter was geweest.

Dit is zo'n speler die voor clubs als PEC of GAE nog goed van pas had kunnen komen de tweede seizoenshelft. Goede zet wel van Cambuur!

Was bij Telstar echt een genot om te zien en leek die divisie wel overstegen te zijn. Helaas heeft zijn overstap naar Le Havre niet goed uitgepakt en heeft hij zijn potentie nooit kunnen laten zien. Had verwacht dat er wel clubs in de Eredivisie belangstelling voor hem hadden. Cambuur is ook niet veel meer dan een middenmotor.

5 januari 2017 om 06:09

Haha Cambuur een middenmotor, ga snel je huiswerk even doen.

Goede speler voor Cambuur zeg! Je kan merken dat van den Belt weer terug is.
Sinds Henri ''4 op een rij'' van der slecht en Rob Dwaas vertrokken zijn gaat t echt een stuk beter hier op verschillende vlakken.

Ook een slimme zet van Tissoudali zelf, de flanken zijn hier dun bezet & hij zal hier veel kansen krijgen. Jammer dat hij van Telstar naar le Havre is gegaan, had hem sowieso eerst wel willen zien bij de top jupiler met alle respect voor Telstar natuurlijk, maar dat is wat je noemt ''niet veel meer dan een middenmotor''

Ben ook wel benieuwd of Cambuur zich nog gaat mengen om de titelstrijd, de 1e wedstrijd van na de winterstop is direct Thuis tegen Vvv.....

Huren met een optie tot koop? Anders blijf je aan de gang...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren