Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Til bijzonder geïrriteerd ondanks heldenrol: ‘Schiet mij maar lek’

Laatste update:

Feyenoord werd zaterdagavond andermaal bij de hand genomen door Guus Til. Na zijn twee treffers tegen sc Heerenveen was hij ook tegen NEC tweemaal trefzeker. De ploeg van Arne Slot gaf een 2-0 voorsprong uit handen, maar kon mede dankzij twee doelpunten van de middenvelder alsnog zegevieren: 5-3. Ondanks zijn heldenrol overheerste bij Til na afloop vooral de irritatie over het weggeven van de voorsprong.

Til kopte Feyenoord tien minuten voor tijd op gelijke hoogte uit een corner van Orkun Kökçü, waarna hij in de slotminuut alsnog de zege veiligstelde na een goed blok van Bryan Linssen. "Het moest van heel ver komen", aldus de middenvelder na afloop bij ESPN. "Als je in de rust zegt dat je nog 45 minuten te gaan hebt en je speelt voor eigen publiek, moet dat genoeg zijn. Als je hem dan alsnog om de oren krijgt... Ik had het eerlijk gezegd al bijna opgegeven. Ik weet niet waar we hem vandaan hebben gehaald, ongelooflijk."

Feyenoord gaf nog in de eerste helft een 2-0 voorsprong uit handen door treffers van Magnus Mattsson en Cas Odenthal. "Met alle respect, maar als je thuis speelt tegen NEC en je komt met 2-0 voor, mag je nooit meer met 2-3 achter komen", vervolgt Til. "Schiet mij maar lek. Misschien is het gemakzucht? De doelpunten komen uit een vrije trap en een ingooi, twee spelhervattingen waar wij altijd op moeten letten. Op het veld staan we doorgaans wel redelijk. Bij de opbouw geven we niet veel weg, maar die spelhervattingen zijn nog geen succes dit seizoen."

Dat Til wederom tweemaal trefzeker was, leidde amper tot een glimlach. "Hij valt gewoon twee keer goed. Ik ben eerder nog een beetje geïrriteerd over het feit dat het 5-3 is geworden. Ik vind dat niet kunnen eigenlijk. Het is natuurlijk positief dat we hebben gewonnen, maar 5-3 jongens. Kom op, hey. Als je met 2-0 voor staat. Er hangt bij mij nog steeds een beetje het gevoel dat het niet had gemogen." Feyenoord speelt komende donderdag wederom een thuiswedstrijd. Dan is Slavia Praag de tegenstander tijdens de tweede groepswedstrijd in de Conference League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht zo een reactie. Dit hadden ze natuurlijk nooit uit handen mogen geven. Wat een held is het ook. Je ziet hem de hele wedstrijd maar zelden en opeens knalt ie zn goaltjes binnen

Niet meer dan logisch. Je speelt tegen n.e.c..

26 september 2021 om 12:22

Feyenoord heeft het vaak lastig tegen NEC kijk de statistieken er maar op na, vooral uit bij NEC verliezen ze vaak punten. Vind dit dan ook veel te makkelijk gezegd, tuurlijk hoor je een 2-0 niet weg te geven als Feyenoord zijnde, alleen is dat niet het geval tegen alleen NEC, maar überhaupt horen ze dat niet weg te geven.

Betrokken bij drie goals, dus weinig op aan te merken eigenlijk… maar als er iemand voetballend niet goed was bij Feyenoord dan was het Til.

Vind zijn reactie een tikkeltje negatief richting NEC. Die voetbalden gewoon goed en hadden het middenveld vrij gemakkelijk in handen na de 2-0 en tot de 2-3.

26 september 2021 om 03:11

Naja, Feyenoord zijnde moet je altijd van N.E.C thuis horen te winnen. Ik snap zijn reactie daarom wel. Ondanks dat we goed voetbalden kwamen we een aantal keer extreem goed weg.

26 september 2021 om 07:30

Het gaat niet om dat hij nec te kort doet.
Het gaat erom als je 2-0 voorkomt dat je de wedstrijd professioneel moet uitspelen en dat dit niet mag gebeuren.
Puur een reactie dat Feyenoord het niet goed heeft gedaan.

Uiteindelijk natuurlijk blij met de 3 punten maar dat op een andere manier genieten dan dit

Zou ook niet voor het eerst zijn dat we een goede stap kunnen zetten, maar dan zelf ook punten verspelen...

Desondanks heerlijk dat we gewonnen hebben. Nu doorpakken! De 2e plaats is dit seizoen niet onmogelijk.

Hij heeft gelijk maar afgelopen seizoen was het zo dat we dit soort wedstrijden gewoon zouden verliezen of met pijn en moeite gelijk spelen. Het spel is nu veel agressiever op de helft van de tegenstander dat je het geluk ook wat makkelijker afdwingt plus ook lekker dat je nu een speler als Dessers kunt inbrengen ipv alleen maar een Bannis of Bozenik.

26 september 2021 om 07:32

Dat is echt een gigantisch verschil inderdaad. Ik vind Dessers echt sterk tot nu toe. Terwijl ik eigenlijk een beetje moest lachen toen we hem haalden.

26 september 2021 om 08:18

Nouja ookal is het voetballend niet heel geweldig, hij brengt iig kracht, snelheid en scoort redelijk makkelijk. Bozenik en Bannis zijn beide lachwekkend, die vallen in de Jupiler League nog niet op.

26 september 2021 om 10:55

Ik ben fan van Dessers. Bij NAC het toonbeeld van een hardwerkende spits die doelgericht is en vervelend is voor verdedigers van de tegenstander. Ik vond de combinatie met Feyenoord een logische, in elk geval. Kan zeker een succes worden.

De backs van Feyenoord hebben het laten afweten vanavond.

26 september 2021 om 01:37

Gebleken dat Pedersen beter past in het hoge pressie spel

26 september 2021 om 11:34

inderdaad die komt nog vaak tot de achterlijn. Geertruida nooit

26 september 2021 om 12:36

Klopt helemaal wat je zegt hoor en ik weet ook niet met welke instructies Geert het veld in is gestuurd. Maar het viel me op dat hij verdedigend erg vaak afwezig was. Stond heel hoog en was vaak niet op tijd terug. En als hij er wel was gaf hij veel teveel ruimte weg.

26 september 2021 om 09:03

Vond de backs inderdaad tegenvallen. Geertruida had nog de pech dat Alireza voor hem werkelijk elke bal verspilde, waardoor hij gelijk onder druk kwam te staan. Teveel spelers leken hun dag niet te hebben. Redelijk wat foutjes bij Senesi en Trainer bijvoorbeeld

26 september 2021 om 09:17

Vond Senesi eigenlijk aardig foutloos tot de 75ste minuut toen wel 2 keer dom de bal verspeeld. Verder juist ijzersterk verdedigd met een heeeeerlijke assist op luis.

26 september 2021 om 09:49

Aan de zijlijn ook een slecht getimed sliding waardoor de speler van NEC hem gemakkelijk voorbij kon. Dus foutloos wil ik het niet noemen.

Ik dacht zelf na 20 minuten dat we er net als in Amsterdam weer dik af zouden gaan. Terecht dat Til kritisch blijft, want Feyenoord heeft zich onnodig in de problemen gebracht. Uiteindelijk hebben ze daar in Rotterdam veel meer kwaliteit in de selectie zitten en hebben ze (ondanks dat ik hoopte op meer) terecht gewonnen.

Ik geef nu waarschijnlijk een reactie die klote is maar ik zou hem vandaag altijd wisselen. Ballen springen van z’n poot af. Loopacties kloppen niet maar die gek klapt er twee binnen. Schiet mij maar lek

We have a winner....⚽⚽

aanname gezien? Stuurt 2 verdedigers het bos in en drukt af

Til zegt, een beetje geïrriteerd. En de titel kopt, Til is bijzonder geïrriteerd? Ergens gaat er iets mis wat betreft interpretatie. Wel knap wat hij doet, met al zijn doelpunten. En leuk hoe hij reageert, volgens mij wel redelijk "echt" maar zet het aub snel van je af en wees blij me de overwinning. Zo'n wedstrijdje heb je er weleens tussen zitten. Het was in ieder geval leuk om naar te kijken als neutrale toeschouwer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren