Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tijdelijke koppositie Ajax stoorde PSV niet: ‘Nee, dat was geen ding’

Laatste update:

PSV is in de kampioensrace met Ajax niet bezig met het doelsaldo, zo verzekerde Luuk de Jong donderdagavond. De regerend landskampioen annex koploper zegevierde met 4-0 over PEC Zwolle. Bij een gelijkspel van PSV was Ajax op doelsaldo koploper gebleven. Het verschil is na donderdag zes doelpunten. Bovendien heeft Ajax vaker gescoord.

“Daar zijn we niet mee bezig”, verzekerde De Jong in gesprek met FOX Sports. “We moeten elke wedstrijd winnen. Daar gaat het om.” PSV toonde aan dat de nederlaag bij Ajax (3-1) niet lang heeft doorgewerkt. De beginfase verliep nog wat moeizaam, maar daarna namen de Eindhovenaren snel afstand. “Het was stroef in het begin. Naarmate de wedstrijd vorderde, gingen we beter spelen”, zei trainer Mark van Bommel.

“Zeker in de tweede helft.” Van Bommel vierde na het belangrijke tweede doelpunt van Steven Bergwijn langs de lijn met gebalde vuisten feest. “Ik ben altijd blij na een doelpunt. Nu helemaal. Dit was een hele mooie treffer.” De oefenmeester verzekerde dat het heroveren van de eerste plek niet het doel van het duel met PEC was. “Oh, nee hoor. Ik heb het voor de wedstrijd al gezegd, dit is één speeldag met wedstrijden op andere dagen.”

“Het gaat er dus om hoe de stand er na die speelronde uit ziet. Maar goed, ik heb me er niet aan geërgerd.” Pablo Rosario zat er naar eigen zeggen niet mee dat Ajax woensdag na de zege op FC Emmen tijdelijk bovenaan stond. “Nee, wij wisten dat we weer bovenaan zouden staan als we vandaag zouden winnen”, vertelde de middenvelder aan De Telegraaf. “We moeten gewoon zelf onze wedstrijden winnen. Nee, de koppositie van Ajax was geen ding.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Let maar op wint Ajax zaterdag in Tilburg.. dan is het wel een ding!! Heel opvallend overigens hoe slap Zwolle vandaag en hoe sterk in de arena.. geeft beetje vooorkeur van stam wel weer...

4 april 2019 om 23:30

Volgensmij zei Stam ooit dat hij Ajax de mooiste club van Nederland vond. Dus denk niet dat Stam expres verloor vandaag.

4 april 2019 om 23:30

je ka het ook bij ajax zoeken ipv van pec.

4 april 2019 om 23:33

Tuurlijk. Die wedstrijd speelde Ajax gewoon erg slecht en Zwolle was misschien beter dan in hun normale doen. Vandaag heeft PSV gewoon prima en nauwelijks een kans weggegeven.

4 april 2019 om 23:38

Wat een onzin... Elke wedstrijd is anders, ligt er gewoon aan of een team de duels winnen en het vertrouwen krijgen om samen het andere team gewoon te verslaan. Daarom is voetbal als het onvoorspelbaar is soms mooi.

4 april 2019 om 23:45

Doe niet zo triest Ramon. We moeten wachten op puntenverlies van PSV, dat wij een nachtje als koploper overnachten doet ze echt niets hoor, ook niet eventueel na zaterdag. Ook jammer dat je zo raar praat met de clubvoorkeur van Stam en eigenlijk zegt dat Stam dit bijna opzettelijk deed. Geef de credits aan PSV, onze kans komt hopelijk nog wel. Gek he dat ze ons arrogant noemen met dit soort uitspraken.

5 april 2019 om 00:10

Beste Rutgerr
Ik heb voor het eerst de moeite genomen om als Ajacied een wedstrijd van PSV te kijken.. wat mij opviel was de fantasieloosheid van dat elftal en de zwakte van Zwolle in vergelijk met de wedstrijd in de arena.. zet die twee partijen eens naast elkaar en dan zie je een groot verschil bij Zwolle... en geloof mij Ajax denkt in druk en vooruit en PSV omgekeerd en dan dit verschil.... wil verders niks zeggen want een wedstrijd looopt zoals die loopt maar de energie in sommige akties tegen elkaar weggestreept ( heb ze net weer bekeken van Ajax Zwolle ) geeft echt te denken...

5 april 2019 om 00:28

@RamonDore Nee Emmen bood woensdag heftig weerstand, toch? Was Ajax zongoed of Emmen zo slecht? Aaah Ajax zo goed zeker hé maar wint PSV dan is het automatisch dat de tegenstander niet thuis gaf. Jaaaaaajáaa!

5 april 2019 om 00:42

Tja, dat zit er nou eenmaal tussen Ramon. De ene wedstrijd is de andere niet. Als je het zo gaat bekijken kan je hetzelfde over Ajax Heracles zeggen. Ajax tikt Madrid van de mat maar verliest 2x van Heracles. Heracles wint 2x van Ajax maar de wedstrijd erna verliezen ze misschien weer kansloos. Dat is voetbal. Er zal vast wel wat druk bij PSV zitten, gezonde spanning. Maar pas wanneer Ajax na dezelfde speelronde meer punten heeft, of wanneer Ajax zaterdag wint en PSV zondag kort achter staat, zal er wat nervositeit komen. En terecht overigens, de weken die ertoe doen komen eraan. Over 4 a 5 weken is een degradatie kandidaat misschien 10x zo moeilijk als een topwedstrijd. Raar eigenlijk, dat de clubs aan het eind van het seizoen pas echt gaan vechten voor hun plek op de ranglijst, dat is elk seizoen zo.

5 april 2019 om 01:31

@ramon, wat is dat nou weer voor domme onzin wat je uitkraamt. Dus als PEC een geluksdagje heeft waarbij Ajax niet aan te pas komt en vervolgens weer slechte wedstrijden spelen (naar hun 'normale niveau' ) tegen anders clubs ligt het weer aan iemands voorkeur.

5 april 2019 om 09:18

Wat dacht je dan van Emmen??, heb je gezien hoe die de goals weg gaven?? Tegen psv deden ze wel hun best om nog gelijk te maken?? De ene wedstrijd is de andere niet. Misschien zegt het wel iets over jou als ajacied dat je je kan frustreren dat PEC niet uit punten pakt in Eindhoven. Dat is op dit moment de enige manier hoe het grote ajax kampioen kan worden??

denk dat als je hier last van hebt dat je geen echte prof bent. maar goed een mooie donderdag avond gehad met mooie sfeer wat ik niet verwacht had op een woensdag op een ruk tijd. nog 6 finales om er ondanks het spel een top seizoen van te maken.

Wat ze gisteren in de studio zeiden je staat pas echt bovenaan als de speelronde voorbij is.

5 april 2019 om 00:15

Als Jaap gewoon eerlijk zn werk gedaan had.... had ik erin geloofd nu echt niet! Was gewoon een farce dit! Als ik Zwolle was had ik jaap en zijn wil om bij Feijenoord in een goed blaadje te komen en PSV die hem ook in zn hard zit .. ontslagen want als er gedegradeerd wordt op een punt .. die had je hier gratis op kunnen halen....

5 april 2019 om 00:46

Ramon stop nou.. je zet jezelf alleen maar voor lul met het idee dat Stam even opzettelijk verliest van PSV. Als wij aan het seizoen een punt tekort komen kan je naar PSV Ajax kijken en Ten Hag daarop aanspreken, niet Stam. PSV is bijna niet te verslaan in eigen huis, dus Zwolle gaat vanzelfsprekend voorzichtig spelen. Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit allemaal nog typ.. probeer iemand die Stam verdenkt van dit soort dingen maar eens iets anders uit te leggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren