Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thorsby werkt drie maanden voor niets: ‘Meteen aangifte gedaan’

Laatste update:

De selectie van Jong sc Heerenveen is maandagavond slachtoffer geworden van diefstal. Terwijl de spelers zich op het veld in het zweet werkten tegen Jong Feyenoord/Excelsior, werd de spelersbus met daarin allerlei eigendommen leeggeroofd.

De auto’s van de spelers werden bewaakt, maar de spelersbus niet. Onverlaten trokken die leeg en ontvreemdden daarbij veel bezittingen van de voetballers, schrijft de Leeuwarder Courant. De achterdeur werd opengebroken en daarna werden portemonnees, sleutels, koptelefoons, een rugzak en laptops meegenomen. Morten Thorsby was één van de balende slachtoffers van de dieven.

Zijn laptop werd meegenomen. Daarop stond een werkstuk, waaraan het talent van sc Heerenveen drie maanden had gewerkt voor zijn opleiding. “We hebben maandag meteen aangifte gedaan bij de politie in Rotterdam”, laat coach Jeffrey Talan weten aan de regionale krant. De wedstrijd zelf eindigde in een 1-2 overwinning voor de Friese talenten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelofelijk man. Arme Morten. De bus hd ook bewaakt moeten worden. Je kan toch makkelijk een beveilger bij de auto's zetten en een bij de bus?!

16 december 2014 om 14:12

9 van de 10 keer ligt de buschauffeur gewoon te tukken in de bus.

drie maanden allemaal weg dat is wel erg zuur

16 december 2014 om 11:37

Ik mag hopen dat hij zijn project eens backuped. Vooral als je er zoveel werk in steekt, je verwacht natuurlijk niet dat je laptop word gestolen. Maar een technisch mankement kan altijd voorkomen.

Ik vind het raar dat de spelersbus onbewaakt daar stond. Je weet toch dat er waardevolle spullen van spelers in kunnen liggen?

16 december 2014 om 12:33

Ik vind het heel raar, dat die bus niet op slot is? En apart dat je al je eigendommen daar dan in laat liggen. Desondanks is het natuurlijk heel sneu dat dit gebeurt. Helaas kan je tegenwoordig niks meer onbewaakt laten liggen.

16 december 2014 om 13:20

Ik begrijp best dat een trainer geen laptops en andere soortgelijke handel in de kleedkamer wilt zien omdat het afleidt maar het in de bus laten liggen (en zeker in de randstad) is wat mij betreft ook geen optie. Ikzelf haal altijd alles uit mijn auto en zon bus is natuurlijk helemaal een goudmijn waar dieven op loeren.

Dit bewijst maar weer eens dat voetballers niet altijd de slimste zijn. Je hebt tegenwoordig clouds waar alles automatisch in opgeslagen wordt. Je hoeft er enkel maar een schuifje voor om te zetten op je laptop en je hebt het automatisch opgeslagen. Een laptop is een gebruiksvoorwerp en die raken, of je het wilt of niet ooit defect. En in dit geval kwijt.

16 december 2014 om 13:32

Er staat toch dat het slot opem gebroken werd..

16 december 2014 om 17:00

bus was zeker op slot,maar tegen openbreken doe je niks

Erg zonde dat zoiets gebeurd, maar het lijkt mij dat een spelersbus ook bewaakt word. Op zijn minst door camerabeelden. Lijkt me trouwens toch ook dat de bus op slot zat, dan gaat het alarm toch af als je de bus openbreekt?

Ik mag hopen voor Thorsby dat hij zijn project af en toe wel eens kopieert naar een cloudservice of een usb-stick. Naar mijn mening is het een slechte zaak als hij zijn project waar hij 3 maanden aan heeft gewerkt niet heeft gebackuped. Er kon altijd een technisch probleem komen waardoor hij zijn project kwijt kan zijn..

16 december 2014 om 11:37

het klinkt wel achteraf wat je zegt bij je 2e alinea.
maar je hebt wel gelijk. ik backup mijn stukken ook altijd. een laptop is hoe dan ook onvoorspelbaar. want voor je t weet gebeurt het en dat is bijzonder vervelend.

16 december 2014 om 11:39

Het is inderdaad achteraf, en je verwacht niet dat je laptop gestolen gaat worden. Maar ik vind het raar als je een project hebt, waar je 3 maanden werk in steekt niet eens even kopieert naar een Usb'tje. Een keer per ongeluk je laptop laten vallen kan al veroorzaken dat je al je werk kwijt bent.

Ik ben dus van mening dat het zijn eigen stomme schuld is dat hij geen back-up van zijn project heeft.

16 december 2014 om 13:24

Haha niemand verwacht ooit dat iets gestolen wordt anders laat je dat betreffende projectiel niet op die plaats achter. Het is dus altijd achteraf. Maar zeker in de Randstad moet je je spullen niet ''onbeheerd' achterlaten. Dieven loeren nu eenmaal op een bus vol gadgets van jonge gasten met een boel geld.

16 december 2014 om 11:37

Dat was ook mijn eerste reactie. Neemt niet weg dat iemand van een andermans spullen moet afblijven.

Dat is flink balen natuurlijk. Maar ook niet bepaald slim van Morten. Bij ons op school werd altijd aangeraden om back-ups te maken. Want niet alleen bij diefstal maar ook bij een crash kan je al je documenten kwijt zijn. Dan heb je misschien niet meer de laatste versie (tenzij je dropbox o.i.d. gebruikt) maar heb je niet 3 maanden voor niks gewerkt.

Wel vreemd dat er geen toezicht/beveiliging bij de bus aanwezig was. Rotterdam is natuurlijk een stukje crimineler dan Heerenveen.

Nooit gehoord van dropbox oid. Echt schandalig trouwens.

Buit eruit? die bordjes zie je toch op veel parkeerplaatsen wel staan?

Snap daarom ook niet dat ze hun waardevolle spullen niet gewoon in hun tas in de kleedkamer hebben liggen?

Daar in tegen is het natuurlijk schandalig dat zulke misdaden gebeuren..

Schande, je moet met je klauwen van andermans spul afblijven.
Helaas wordt niet iedereen hier in Nederland goed opgevoed.

" de auto's werden wel bewaakt,maar de bus niet".??
Mocht niet iedereen met de bus mee ofzo......

16 december 2014 om 13:15

De autosleutels lagen in de bus en zijn dus gestolen. De autos werden bewaakt bij het heerenveen stadion. Voor het geval dat de daders deze in heerenveen wilden 'oppikken'.

16 december 2014 om 13:41

Oke, dat kan natuurlijk ook.
Niet aan gedacht.

Zoals het er staat lijkt het net alsof de helft met de auto moest.
Hadden ze beter het stukje over "autobewaking" onder het stukje "autosleutels
gejat" kunnen zetten, dat was duidelijker geweest.

Das kut voor hem. Beter ze vinden de daders

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren