Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Theo Janssen is lyrisch: ‘Echt een geweldige speler, cruciaal voor PSV’

Laatste update:

Theo Janssen is groot fan van Joey Veerman, zo laat de oud-prof bij RTL weten voorafgaand aan het duel tussen PSV en Borussia Dortmund. Janssen ziet in de Volendamse middenvelder een cruciale schakel in het Eindhovense spel.

"Ik ben heel groot fan van Veerman", steekt de analist de loftrompet af. "Ik vind hem echt een geweldige speler, zeker aan de bal."

"Hij heeft heel veel rust in zijn spel", vervolgt Janssen, "en ziet de oplossingen. Heel veel mensen hebben altijd kritiek op dat hij niet meebeweegt of niet meeloopt, maar zijn kwaliteiten zijn vooral aan de bal."

"Als Veerman onder druk wordt gezet, ziet hij altijd vrije mensen op het middenveld. Hij heeft de neiging om iedere bal naar voren te spelen en zal dus ook altijd kijken naar de oplossing naar voren en niet terug naar de keeper."

"En wat ook een van zijn kwaliteiten is, is dat hij aanvallers kan wegzetten doormiddel van een steekpass", benoemt Janssen misschien het grootste wapen van Veerman. "Dat is de kwaliteit van Veerman."

"Naar voren kijken, de bal geven op de juiste snelheid", gaat de voormalig speler van onder meer Ajax en Vitesse verder. "Dat heeft hij van nature en daarom ben ik fan van hem."

"Voor PSV is hij in het voetballen cruciaal", besluit Janssen. Veerman start dinsdagavond in de basis als PSV het opneemt tegen Dortmund. Op het middenveld wordt hij vergezeld door Malik Tillman en Ismael Saibari.

PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Ah kijk! Theo heeft het in de tweede seizoenshelft eindelijk ook gezien!
Beter laat dan nooit Theo!

In deze wedstrijd even wat minder lyrisch denk ik Theo! Veerman komt niet fatsoenlijk in balbezit. Dat mag je z’n medespelers kwalijk nemen maar ook hemzelf. En Dortmund heeft goed begrepen dat Veerman niet mag gaan strooien.

Geweldige wedstrijd. Samen met Schouten en Boscagli de beste aan onze kant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren