Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The best of the best.

Laatste update:

We zijn drie koprollen, twee salto's en vijf Ronaldo-chops verder en dan is het zover: Cristiano Ronaldo is zijn man gepasseerd! Zo gaat dat bij hem, je passeert niet zomaar je tegenstander. Nee, het mag niet makkelijk bij Ronaldo. Makkelijk is voor hem een groot taboe. Het moet allemaal zo mooi en lastig mogelijk. Daardoor kun je van hem gaan ‘houden’, maar het kan ook averechts werken: je kan hem gaan haten. Ik schrijf dit omdat hij wellicht de meest gehate speler aller tijden is, en ik vind dat onterecht.

/

Ronaldo werd in 2003 aangekocht door Manchester United, nadat de spelers er bij Sir Alex Ferguson op aandrongen dat die hem moest halen, na een wedstrijd tegen Sporting Portugal. Eerder werd Juventus concreet, maar die transfer ging niet door. Bij Manchester United werd hij ‘een van de allergrootsten der aarde’. Hij werd Europees- en wereldvoetballer van het Jaar. Ronaldo werd hier al alom ‘gehaat’ om zijn uitzonderlijke uitspraken in de media, zijn trucs en zijn speelwijze. In 2009 werd hij als duurste speler ooit verkocht aan Real Madrid. Liefst 94 miljoen euro werd neergeteld voor Mister Magicfeet. In Spanje heeft de haat ongekende vormen aangenomen. In elk Spaans stadion, het Bernabéu uitgezonderd, wordt hij uitgefloten door de supporters van de tegenstander.

In zijn tijden als Mancunian was Ronaldo een ongeleid projectiel, een klein kind. Hij maakte de ene na de andere schwalbe en deed trucs alsof zijn leven er vanaf hing. Toentertijd begreep ik waarom ze hem niet mochten. Zijn gedrag naar de buitenwereld toe was ook erg arrogant. Het is zwaar irritant als spelers om elk wissewasje op de grond liggen alsof ze een kogel in hun been hebben. Ángel Di María is dan af en toe ook een grote bron van irritatie voor mij. Ronaldo doet dat ook nog steeds, alleen veel minder dan voorheen. Hij is in zijn tijd als Madridista veel meer volwassen geworden. Hij doet nog steeds trucs, hij ligt nog steeds vaak op het gras en hij komt nog steeds arrogant over, maar veel minder. Er zijn op dit moment spelers die veel arroganter overkomen dan Ronaldo.

De arrogante uitspraken van Ronaldo zijn veel genuanceerder dan ze lijken. Het klinkt natuurlijk wel raar als iemand zegt dat hij geweldig is. Als je met iemand praat die je persoonlijk kent, zul je hem niet zo gauw arrogant vinden. Als iemand wat zegt over zichzelf zie je het niet gelijk als arrogant. Je kent de persoon in kwestie, en je weet dat het waar is. Weinigen kennen Ronaldo persoonlijk, niemand van ons kan weten of hij arrogant is. Het komt slechts arrogant over, omdat je niet weet in wat voor een context het is gezegd. Meestal vragen journalisten iets, en geeft hij daar antwoord op. Natuurlijk kopt de krant daarna de stelling van de journalist, en omdat Ronaldo ermee in stemde maken ze ervan dat hij het heeft gezegd.

Je moet respect hebben voor Ronaldo. Elke dag traint hij om de beste te zijn. Elke dag opnieuw zit hij in de sportschool om fit te blijven. Hij is de belichaming van fit zijn, Griekse goden zouden er jaloers op zijn. Weinigen zouden dat kunnen behouden. Ronaldo doet er zo veel voor. Hij offert er veel voor op. Iedereen die in zomaar in zijn lichaam geplaatst zou worden, zou door de mand vallen. Zijn mentaliteit is ongekend, maar daar denken mensen niet bij na. Het is ook irritant als hij weer eens tweehonderd trucjes doet voordat hij eindelijk iemand passeert. Maar om daar nu iemand op te gaan afrekenen is overdreven. En je wat zou jij er van vinden als jij constant wordt uitgefloten. Jij zou ook een keer ontploffen en iets naar het publiek roepen, als niemand het ziet. In het Spaans of niet, iedereen zou het op een gegeven moment hebben gedaan.

Wij Nederlanders zouden nuchter zijn, en niet zomaar wat roepen. Maak dat dan waar en geef hem dan het respect wat hij verdient. Hij doet er ongelooflijk veel voor. Laat hem lekker roepen dat hij knap is. Wat kan het jou schelen dat hij dat over zichzelf vindt. Het is waar. Laat hem lekker roepen dat wij jaloers op hem zijn, want wie is dat niet stiekem. Hij heeft alles waar wij van dromen; talent, lekkere vrouwen, veel geld, mooie auto`s en mag doen waar hij van houdt. Als ik kon ruilen met een persoon uit de wereld was dat hem.

Ronaldo is een fantastische voetballer, dat staat voorop, maar waarom kan hij het niet waarmaken in grote wedstrijden tegen Barcelona. Bij Manchester United stond hij er ook tegen teams als Arsenal, Chelsea en Liverpool. Waarom kan het dan niet tegen Barcelona? Volgens mij ligt het antwoord bij José Mourinho. Mourinho verzint allemaal rare tactieken bij elke Clásico. Ronaldo kan daar volgens mij niet helemaal goed mee omgaan. Het is altijd iets geks zoals alles op de counter gooien. Hij probeert Ronaldo af te remmen en ze zakelijk mogelijk te spelen. Dat werkt echter niet bij hem. Laat hem lekker zijn spel spelen en het zal zich uitbetalen. Hij zal vertrouwen voelen en zal ook zelfverzekerder zijn op het veld. Dan mist hij niet die twee kansen waarmee je de wedstrijd op slot kan gooien, al in de eerste helft. Of dan geeft hij wel de assist waaruit de gelijkmaker wordt gescoord.

Ronaldo is niet perfect, bij lange na niet. Maar de kritiek die hij krijgt is bij lange na niet altijd correct. Hij doet er enorm veel voor om de beste- en altijd topfit te zijn. Geef hem daar krediet voor, en ga niet afgeven op zijn speelstijl of wat de media probeert om hem zwart te maken. Laat hem zijn spel spelen en geniet ervan. Want hij doet werkelijk geweldige dingen op het veld. Een bal opvangen en met de schouder spelen is toch gewoon geweldig om te zien, op zo'n niveau?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 januari 2012 om 15:46

Het hangt van je reputatie af of je wel of niet word gehaat. Ronaldo bouwde een slechte reputatie op bij Man U door heel veel onnodige trucjes en schwalbes, en als je eenmaal een bepaalde reputatie hebt, veranderd die ook niet zo snel.

Maar hij heeft zo hard gewerkt om deze niveau te halen, dan kan ik hem wel begrijpen als hij wel gefrustreerd raakt wanneer hij wordt uitgefloten.

Goede CE, 5 sterren.

Mijn tweede CE is een feit. Hopelijk hebben jullie ervan genoten. Opbouwende kritiek is natuurlijk altijd welkom!

Mvg,

Magicfeet_7

Mooie eerste zin, van wie heb je die grap ?

Een zeer duidelijk en goed stuk. Je hebt je mening duidelijk gegeven en ik heb ook geen spelfouten kunnen vinden. Je hebt je ook verbeterd op je vorige CE, waar veel fouten in stonden.

Ik ben het ook zeer zeker met je eens. Ronaldo moet veel meer gerespecteerd worden. Die jongen heeft er zoveel aan gedaan om op dit niveau te komen. Wij kunnen ons niet eens voorstellen hoe belachelijk lastig dat is.

5 sterren en ga zo door.

5 januari 2012 om 19:17

Leuk dat jullie vriendschap altijd zo publiekelijk te zien is. Kan er wel van genieten hoe jullie elkaar met liefde belachelijk maken.

Goed stuk Magicfeet, je beschrijft precies mijn denkwijze over Ronaldo. Werd wel eens tijd dat VZ het vanuit een ander oogpunt ziet, de meeste nemen elkaars mening klakkeloos over. De kritiek op Ronaldo is meer dan overdreven, iedereen ziet dat hij in welk competitie dan ook bij elke club kan slagen gezien zijn kwaliteiten, het is een wereldse speler, maar toch zoeken mensen naar punten om hem met de grond gelijk te maken en hem te doen lijken als een linksback uit de Topklasse.

5 januari 2012 om 22:23

Nou nou, liefde . Ik ben nog altijd hetero meneer Drogbaa.

6 januari 2012 om 19:24

@lapulga_10

Het is wel een beetje zo Parez, valt wel op haha.

Wel goed stuk! Ben het ook met je eens, tuurlijk heeft hij zo nu en dan een naar trekje, maar dat wordt zo ontzettend uitvergroot, valt hartstikke mee joh. Ben het ook helemaal met je eens, belachelijk dat hij zo vaak wordt uitgefloten.

Goed geschreven en ben het zeker met je eens!

Ook de 5 sterren van mij!

Mooi stuk een echte CR7 van ben jij 5 sterren

Redelijk stuk, met hier en daar wat foutten. Ik zal een voorbeeld geven; "ronaldo is een fantastische voetballer, dat staat voorop, maar waarom kan hij het niet waarmaken in grote wedstrijden tegen Barcelona." Moet hier geen vraagteeken achter staan? Verder heeft Ronaldo het aan zichzelf te weiten. Hij doet arrogant en daardoor ziet men liever Messi.

4 januari 2012 om 20:08

Jeremy, Jeremy, Jeremy.
Wat ben jij zielig. Het heeft zojuist ongekende vormen aangenomen. Een nieuw account aanmaken en dan je eigen Ce's met 5 sterren beoordelen. Als je dat wilt doen, doe je dat, dat maakt me niet veel uit. Maar om dan degene die je heeft 'ontmaskerd' te gaan benadelen vind ik nog zieliger. Laat me gewoon met rust en beoordeel iemands CE serieus. Ik heb jouw CE toch ook gewoon objectief beoordeeld, ondanks dat het gestolen was? (dat inmiddels al is bewezen)

Ik heb geen bewijzen dat je Jeremy bent. Alleen ga je mij niet vertellen dat het toevallig is dat iemand een account aanmaakt en dan eerst twee Ce's van jouw met vijf sterren beoordeelt en dan die van mij komt afzeiken.

Alsof iemand een account aanmaakt en dan gelijk op Ce's gaat reageren. Maar ontken het maar weer, je maakt jezelf compleet belachelijk. Veel plezier met je zielige leven!

Jeremy = El Salvador

4 januari 2012 om 20:19

Welke ce was van hem dan?
Trouwens leuk stuk ik geef je daarom 5 sterren.

4 januari 2012 om 20:29

Hij heeft een plaatje van Willie Overtoom. Op dit moment kun je nog reageren op een CE van hem; iets met 2012 erin. Ik ga me er verder niet over uitlaten. Ik zeg alleen dat ik het ook niet vertrouw, maar het zij zo.

5 januari 2012 om 12:50

Oh mijn god!!!
Verse soap op voetbalzone! Haha.
Heeft El Salvador een fake-acount ja?
Lachen!
Hoe heb je hem ontmaskerd haha?

Wat me opvalt is dat Mahertegek niet reageert.

5 januari 2012 om 14:00

Lapulga en ik hebben hem op msn. Toen we beiden online waren zeiden we het meteen tegen elkaar: Jeremy kan die Ce niet hebben geschreven. Hij doet kader, wat opzicht nog wel kan, en kon twee maanden geleden nog niet eens een normale zin met een punt maken. Op MSN is hij de Nederlandse taal nog steeds niet machtig. Verder leek de CE altijd op die van Expert's. Allemaal open deuren die steeds moeten worden gerepareerd, ze worden steeds opengetrapt. Samen met een moderator hebben we er verder naar gekeken. ;

Hij heeft zelfs tegen mij gezegd dat, bijvoorbeeld, Kwek een dubbel-account van hem is. En hieronder staat weer een leuk dubbel-accountje van hem: 'expert5life'. Zo zielig he?

5 januari 2012 om 15:02

Jep, je sneerstuk waarop je reageerde op Mahertegek was mooi werk!
Ik lees nu overal beschuldigingen aan het adres van El Salvador, het begint een ware thriller te worden zo. Ook Wondersloff gaat los op hem, maar misschien is dat wel een dubbelaccount van jou. Ik sluit niks meer uit na de schokkende ontmaskering van El Salvador!

Nogmaals, goed stuk over Ronaldo. Hulde!

5 januari 2012 om 21:16

Account Kwek heeft ook een ban gekregen alle account hebben een ban gekregen ge zult geen last van hem krijgen;

7 januari 2012 om 10:12

Ik vind het een fantastisch stuk, qua inhoud en qua manier van schrijven. Ik geef je dan ook 5 sterren. Er is maar één nadeel: dat ik geen sterren kan geven voor de discussie hierboven, dan had je er nog een keer 5 gekregen

4 januari 2012 om 20:34

Wel ironisch dat je iemand probeert te corrigeren op zijn fouten en vervolgens zelf foutten schrijft...

4 januari 2012 om 23:03

Jij bent echt heel zwakzinnig.

- Je gaat iemand afrekenen op wat fouten (ja dit moet met 1 t).

- Vraagteeken, met dubbel e? Volgens mij niet.

- Namen zonder hoofdletter? Soms wel en soms niet bij jou...

- En vervolgens schrijf je ook nog: Verder heeft Ronaldo het aan zichzelf te weiten. Nou als dat geen wijten moet zijn dan weet ik het ook niet meer...

5 januari 2012 om 10:39

Doet hij expres, om net te doen alsof hij een heel jong iemand, en niet degene van zijn echte account waar hij zijn Ce's mee maakt.

5 januari 2012 om 10:47

Haha , zou nog zomaar kunnen.

Ben het grotendeels met je eens. Soms hoop ik nog wat te zien van de Ronaldo bij United. Bij Real is hij meer een teamspeler geworden, maar mis ik soms juist dat egoïsme. Messi probeert ook vaker 4-5 man voorbij te gaan, iets wat Ronaldo ook best kan, maar een stuk minder doet.

Verder is hij zeker gegroeid bij Real als persoon. Snap eigenlijk niet hoe voetballiefhebbers hem kunnen haten. Hij is een echte atleet, een beest, en heeft daar alles voor over. Een topper.

Ik ben het ook wel met je eens, maar je moet ook beseffen dat Ronaldo het er zelf naar gemaakt heeft door zich iedere keer zo arrogant op te stellen en zich metrosexueel te gedragen. In de voetbalwereld houden supporters vooral van voetballers die zich als een 'echte' man gedragen. Moet wel zeggen dat hij als persoonlijkheid enorm gegroeid is sinds zijn tijd in Manchester. Je kunt dan wel zo'n mooi betoog voor hem houden, maar uiteindelijk heeft Ronaldo dit gewoon zelf veroorzaakt en moet hij er maar mee leven.

Persoonlijk vind Ronaldo veel completer als Messi. Ronaldo is een sterke kopper, kan vrije trappen nemen(al ben ik geen fan van zijn aanloop), is multifunctioneel en is zoals je zegt fysiek sterk. Echter stelt hij iedere keer teleur tegen Barcelona. Hij wil tegen hun zich extra bewijzen terwijl dat eigenlijk niet hoeft. Kijk naar Messi, die blijft gewoon zichzelf.

Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat Ronaldo zich aan zijn woord houdt en ooit in Rusland komt te spelen. Hij zei dat hij een transfer naar Rusland niet uitsloot en dat het geen zin zou hebben om er zo verbaasd over te zijn.

4 januari 2012 om 20:32

Klopt, je hebt ook gelijk. Het doel van deze CE is ook; om mensen te laten beseffen dat het veel genuanceerder ligt dan het doet lijken. Hij maakt het er zelf na, maar veel van de kritiek die hij krijgt is op niks betrouwbaar gebouwd. . Je kent de persoon niet, dus laat hem.

4 januari 2012 om 20:41

Ik snap je doel wel en begrijp best dat je er mee zit, maar als iemand van zichzelf zegt dat hij behoorlijk goed is en het vervolgens niet laat zien in El Clasico is het logisch dat hij kritiek krijgt. Je zult altijd hebben dat meningen mede bepaald worden door hoe iemand overkomt in de media. Kijk maar naar Ryan Giggs. Die heeft dat eigenlijk andersom. Hij kwam in de media over als een sympathieke man, maar vervolgens gaat hij wel vreemd met de vrouw van zijn eigen broer(!).

4 januari 2012 om 20:49

Die kritiek over de Clasico vind ik terecht. Hij moet het daar laten zien. Alleen denk ik dat als Mourinho ze hun eigen spelletje laat spelen dat het al een stuk beter gaat.

4 januari 2012 om 21:09

Tegen dit Barca kun je heel moeilijk je eigen spel spelen. Ze zijn 90 minuten lang in beweging en dus zul je meer aan verdedigen moeten denken. Spelers zoals Dani Alves moet je 90 minuten lang in de gaten houden, anders geeft hij de beslissende voorzet en is het 1-0 voor Barca.

Over kritiek gesproken, ik wil je aanraden om nooit een punt te zetten in je titel. Dat hoort namelijk niet.

4 januari 2012 om 21:11

Ronaldo completer dan Messi???? Dat is wel apart aangezien Messi ook wel aardig kan koppen, of ben je de goal tegen Manchester U in jouw eigen stadion vergeten? Ook neemt Messi wel aardige vrije trappen, daar zijn genoeg voorbeelden van.
Messi is zo'n speler waar een nooit meer eentje van komt. Ronaldo is toch allemaal iets te geforceerd in zijn acties. Loopt zichzelf soms voorbij. Al blijft het een geweldige speler.

4 januari 2012 om 21:14

@magicfeet
Tuurlijk kunnen we het Ronaldo verwijten dat hij er nooit staat tegen Barcelona. Maar dat ligt natuurlijk ook aan de tactiek die wordt gehanteerd tegen Barcelona. Madrid verandert in een groot monster als ze tegen Barcelona spelen. Misschien moeten ze gewoon van zichzelf uit gaan i.p.v. dat keiharde spel, ik denk dat Ronaldo dan ook beter tot zijn recht komt.

4 januari 2012 om 21:25

Sinds wanneer is Stadio Olimpico 'mijn' stadion? Ik heb Messi niet structureel zien koppen als Ronaldo dat doet en ik zie hem ook niet zo vaak vrije trappen nemen, want naar mijn weten is Alves daar de man voor. Messi is in de dribbels uniek en hij is ook meer een teamspeler als Ronaldo, maar ik vind Ronaldo toch net iets completer. Ronaldo heeft ook een stuk of 35 goals gemaakt in de Engelse Premier League, wat een stuk fysieker als de Primera Division. Dat wil ik Messi nog weleens zien doen.

Ben het met je eens, goed geschreven ook. Ik had een keer gelezen dat hij minder lichaamsvet had dan een supermodel. Misschien is het leuk om wat meer van die feitjes er in te plaatsen, bijvoorbeeld toen hij een keer helemaal getest was in dat lab.

Verder prima stuk hoor, 5 sterren!

4 januari 2012 om 20:38

Ik had er oorspronkelijk ook nog veel meer in staan. Alleen bestaat er een limiet van 1000 woorden. Dit stuk bestaat uit nauwkeurig geteld, door Word, 1000 woorden.

Dankjewel voor de beoordeling!

4 januari 2012 om 20:39

Oh, excuses dan. Ik kijk al uit naar je nieuwe CE!

mooi stuk man een paar hele kleine foutjes maar dat doet er niet toe een beetje onverdiend trouwens dat ronaldo overal wordt uitgefloten en dan hem in het speciaal

goed gedaaan, 5 sterren

4 januari 2012 om 21:19

ja je hebt helemaal gelijk voor ronaldo kan ook wel wat respect worden getoont het is echt onvolstelbaar wat hij presteert alleen het zure voor hem is dat messi het vaak net iets beter doet en dat komt omdat messi het laat zien in topwedstrijden en ronaldo ( vaak ) niet

Goed stuk erg boeiend!

Hala Madrid

Mijn complimenten echt een goed stuk. Het gedeelte over die grote wedstrijden ben ik helemaal met je eens ik heb soms het idee dat mensen vergeten dat ronaldo ook nog bij united heeft gespeeld en niet alleen bij real.

5sterren

Wat is nou de kern van deze CE? Wat probeer je er mee te zeggen?
Dat 'wij' Ronaldo niet arrogant mogen vinden, maar hem moeten respecteren omdat hij een goede voetballer is? Dat ik geen (negatieve) mening over hem kan hebben, omdat ik hem niet ken? En respect moet hebben omdat hij iedere dag in de sportschool zit en traint? Wat een onzin!

Bekende mensen hebben altijd haters. Niks aan te doen, niet iedereen kan je leuk vinden. Ronaldo is een uitstekende voetballer, dat zullen zelfs Catalanen toegeven, maar hij heeft zijn imago/uitstraling niet mee. Zo hebben we over iedereen wel een oordeel, zonder diegene daadwerkelijk goed te kennen. Albert Verlinde, Mourinho, Lurling, ik kan ze niet uitstaan, maar presenteren/coachen/voetballen kunnen ze prima. Dan kan iemand wel vertellen dat ik ze leuk moet vinden, maar ik heb mijn oordeel al klaar. Kortom; wat is je punt?

4 januari 2012 om 22:07

Dat het genuanceerder ligt dan velen denken. Hoe kun je weten dat hij arrogant is? Door de media komt alles anders over dan het is. Er wordt een hem een stelling voorgehouden, en als hij dan instemt, wordt het gelijk een uitspraak van Ronaldo vaak.

Je mag je eigen mening hebben, natuurlijk, maar een CE is je eigen mening op tafel leggen en hopelijk verander je de kijk van iemand op een bepaald onderwerp. Dat is altijd nog het doel van een column.

Goede CE, en al om die kansloze reactie met 2 sterren te compenseren krijg je er van mij 5! Goed gedaan, vooral zo doorgaan!

Goede CE, precies wat ik denk over Ronaldo, die jongen verdient wat respect. Ronaldo zo er waarschijnlijk even makkelijk als Messi langs kunnen komen maar hij vind het gewoon leuker om moeilijk te doen tot dat het er eindelijk goed uit ziet en wat messi doet. Dat hij dat ook doet terwijl het er veel spectaculairder uit ziet

5 sterren

Wat een geweldig stuk!
Ik ben het hier volkomen mee eens en probeer dit ook vaak uit te leggen maar ze begrijpen het gewoon niet!
5 sterren!
Ik weet niet of het stemmen gelukt is doet een beetje vaag! :S

Mooi stuk. Sommige mensen denken (helaas) dat hij nog steeds dezelfde is als hij bij Manchester United was.

5 Sterren

Hey, leuke CE, grappig om te lezen, je begint namelijk meteen al goed. Je onderbouwd je mening goed, ben het grotendeels ook met je eens, alleen past je titel niet helemaal bij Ronaldo. ; Ik zal niet ingaan op wie nou beter is. Ik had wel graag wat meer feitjes gezien, het absolute vergelijk met zijn tijd bij United. Maar goed, ik zat te twijfelen, 4 of 5 sterren. Deze keer worden het er 4, wellicht de volgende keer 5. Ga zo door!

Mooi stuk.
Met plezier gelezen.
Al ben ik geen CR fan, ik kan er wel begrip voor hebben.
Maar ook de oorzaak hiervan begrijp ik.

Dus 5 sterren van mij

Aardig stuk, ik zie dat je het wel probeert!
Daarom deze keer 3 sterren, ik geef je het voordeel van de twijfel.
Waarschijnlijk is het je hobby, en dat zal het ook blijven.
Wel blijven oefenen he!

5 januari 2012 om 12:38

Ik weet niet wie je bent, maar je hebt sowieso een account gemaakt om alleen dit te reageren en expres 3 sterren te geven. Ik durf te wedden dat je de tekst niet hebt gelezen.

5 januari 2012 om 15:07

Haha, neem je jezelf nu serieus? Volgens mij is de taak van jou account om over andere mensen te zeggen waarom hun reactie fout is. Wat kan ik me ergeren aan mannetjes zoals jij. Ga nou gewoon is inhoudelijk reageren op deze Ce. En niet alleen maar rondneuzelen wat je van andermans reacties vindt!

5 januari 2012 om 15:12

Neem jij jezelf serieus door middel van een duimpje omhoog aan jezelf geven? ;

Ik heb al inhoudelijk gereageerd op deze CE. Ga maar eens naar de tweede reactie op dit topic. Jou reactie is niet inhoudelijk. Je geeft niet aan wat hij moet verbeteren en waar je het een aardig stuk vond. Geef eens uitleg meneer expert5life. Alleen je naam zegt al genoeg dat je fake bent en je hebt dit account alleen gemaakt om hierop te reageren. Dat zie je aan de datum wanneer je dit gemaakt hebt. En dan meteen op Ce's reageren, logisch man :').

5 januari 2012 om 15:20

Wel grappig dat je je account vandaag hebt aangemaakt en dan alleen hier reactie plaats. Lijkt verdacht veel op Mahertegek....

Nu zal je wel weer met je tientalle andere dubbelacounts komen om dit te ontkennen.

2 december 2013 om 18:25

Je kan weer reageren op oude stukken.

2 december 2013 om 18:25

Spammer de spamspam dan maar? Ik zeg ja!

2 december 2013 om 18:26

Of nee, ik twijfel.

Ik vond het een leuk goed stuk, met af en toe wat humor, dat waardeer ik altijd wel.
Ronaldo is niet mijn favoriete speler, omdat hij wel eens arrogant kan zijn. Jij hebt goed geargumenteerd waarom dat zo is, omdat de pers hem een vraag stelt, en hij daar gewoon op antwoord.
Verder vind ik het goed van Ronaldo, dit in tegenstelling tot de meeste Engelse spelers, dat er weinig slecht nieuws over hem is buiten het veld. Zo was bijvoorbeeld Crouch volgens mij afgelopen jaar nog eens een keer dronken gefotografeerd. Dat vind ik erg goed van Ronaldo, omdat dit voor de meeste voetballers van zijn kaliber niet altijd even makkelijk is.
Toch zeg jij dat hij steeds minder arrogant is, en steeds minder schwalbes maakt. Ik vind alleen dat hij, vooral met de schwalbes, moet stoppen!
Verder een zier goed geschreven stuk, mijn complimenten daarvoor. Met goede opbouwende argumenten en een goed slot.

Hier en daar een schrijffoutje of slechte zinsconstructie maar dat zie ik door de vingers. Dat zijn 5 sterren voor jou!

Hij is helemaal niet zoals men zegt hij offert zelfs de Gouden Bal op voor een wedstrijd dan ben je toch echt een topper

Verder mooi stuk en ik geef je 4 sterren

5 januari 2012 om 14:39

Hoe kom je er in hemelsnaam bij dat hij de gouden bal opoffert voor een wedstrijd?

5 januari 2012 om 17:38

Hij bedoelt de uitreiking van de gouden bal.

De tekst is niet slecht, maar de verwijten naar Mourinho kloppen volgens mij niet echt.
Mourinho gaf Ronaldo juist als enige binnen het team een vrije rol, of in ieder geval een jaar terug nog wel.
Als je Ronaldo leert dat hij beter wat vaker de bal over kan spelen zal hij een stuk betere speler worden dan dat hij enkele jaren terug was.
Deze manier van spelen begint nu eindelijk te komen en geeft betere resultaten voor Real dan voorheen, echter kan het wel voorkomen dat hij nu zelf wel minder scoort.

Goede CE, lang genoeg en interessant. Ook geef je jouw mening. Er staan een paar foutjes in. Daarom 4 sterren. Maar door de zielige reacties hierboven met 1 en 2 sterren krijg je er 5!

Meestal vragen journalisten iets, en geeft hij daar antwoord op. Natuurlijk kopt de krant daarna de stelling van de journalist, en omdat Ronaldo ermee in stemde maken ze ervan dat hij het heeft gezegd.

Dit echt heel herkenbaar inderdaad. Heb dat zelf ook al talloze keren meegemaakt. Weliswaar op een bescheiden niveau maar in de achterhoek word heel veel aandacht besteed aan het amateurvoetbal in de krant (gelderlander) Heb al talloze keren na een wedstrijd een een vraag/stelling gekregen over de wedstrijd. Toen ik daarmee instemde stond maandag met grote letters in de krant wat ik allemaal gezegd had terwijl ik hooguit 3x ja gezegd heb. Ook nog eens compleet anders geformuleerd. een aantal stukjes kwamen zo ontzettend arrogant over met complete zinnen die ik helemaal niet zo gezegd heb .mensen hebben vaak niet in de gaten dat journalisten ( niet alle, wel veel) van te voren vaak al een beeld hebben wat er in de krant moet komen en daar vervolgens een beetje heen sturen. Daarnaast geven ze er nog een eigen draai aan en je krijgt een stuk waar geen zak van klopt. Dit zal bij Ronaldo ook talloze keren zo gegaan zijn. Ben totaal geen fan van Ronaldo maar heb wel respect voor wat hij bereikt heeft en ik accepteer het feit dat ik hem niet echt ken en dus lastig kan beoordelen hoe hij echt is. Dit doe ik dan ook maar niet.

Vind het een goed stuk, goed verwoord. Vrij realistisch ook. Kom genoeg mensen die alles maar slecht of goed vinden. Jij geeft het toch nog enigszins van 2 kanten weer hoewel wel duidelijk word wat je mening is.

Leuk geschreven, maar het is duidelijk dat je een fan bent en daarom mist het stuk de nodige objectiviteit.

Voorbeeldje:
Volgens mij ligt het antwoord bij José Mourinho. Mourinho verzint allemaal rare tactieken bij elke Clásico. Ronaldo kan daar volgens mij niet helemaal goed mee omgaan.

Kom op hee, Ronaldo miste de laatste clasico twee gi-gan-ti-sche kansen! Dat heeft niks met deze uitleg te maken.

En zo zijn er nog wel wat dingen. Maar leuk geschreven.

5 januari 2012 om 14:22

Kijk mijn reactie maar op Crazylegs, daar staat het allemaal uitgelegd waarom ik denk dat het Mourinho zijn schuld is. Hij voelt zich gewoonweg niet lekker, omdat hij niet vrijuit kan spelen als normaal. Hij was zowat de enige aanvallend ingestelde speler op het veld bij Real Madrid.

Leuk stuk maar "in zijn tijden als Mancunian was Ronaldo een ongeleid projectiel, een klein kind. Hij maakte de ene na de andere schwalbe en deed trucs alsof zijn leven er vanaf hing." dan mag je je wat meer gaan verdiepen over zijn tijd bij Manu. De laatste 2 jaar bij Manu begon hij volwassener te spelen en voornamelijk, veel effectiever. En het feit dat hij meer op de grond lag in Engeland dan bij Spanje.. heb je het duel Newcastle-manu gezien? Iedereen lag om de haverklap op de grond door de harde duels.. iets wat Spanje nou niet vaak heeft..

Ja mooi Ce'tje!
Ben het roerend met je eens, heb absoluut geen hekel aan Ronaldo meer.
Als hij wil zeggen dat hij knap en awesome is moet ie dat lekker doen want een punt heeft ie zeker wel.
Jaloers zijn de meeste mensen ook wel, ik heb zijn vriendin gezien op de cover van Sports Illustrated. Tsjonge jonge zeg! Respect

Ja helemaal mee eens hij heeft ijzersterke mentaliteit

Misschien zijn jij en ik als fan van Ronaldo altijd kritische op hem en enorm objectief. Hier laat je een heel mooi stuk zien hoe Ronaldo werkelijk kan zijn. Ik wil je hiervoor bedanken. Mensen mogen weleens weten wat voor voetballer Ronaldo is. Hij heeft niet het talent van Messi Iniesta of een Ozil, maar ontzettend ver geschopt. Wat ik wel een heel goed punt is is het feit hoe Mourinho hem misbruikt in de top wedstrijden. Het lijkt wel of Real niet mag aanvallen. Ik heb eerlijk gezegd een ontzettende hekel gekregen omdat hij voetballers probeert te misbruiken als Ronaldo en Kaka. Bij Inter lukte het nog wel en met succes, maar dat waren niet allemaal voetballers pur sang. Samuel Lucio Maicon Zanetti Motta Cambiasso zijn allemaal brekers. Xabi Diarra Marcelo en zelfs Pepe hebben allemaal wat meer voetballend vermogen. Ik geef je 5 sterren. Je bent meestal heel kritisch op Ronaldo, maar laat hier een andere kant zien Respect!!!

5 januari 2012 om 14:02

Dankjewel man!

Ik ben zeker een fan van Ronaldo, en kan er redelijk slecht tegen als er onterecht slecht over hem wordt gepraat. Het is jammer dat sommigen niet snappen dat het niet lekker is als je als Ronaldo opeens verdedigend moet spelen. Dat speelt gewoon niet lekker. Het is dan ook wel begrijpelijk dat je twee grote kansen mist. Hij voelt zich niet lekker.

5 januari 2012 om 16:05

Heej, Magicfeet_7.

Hoe zitten je Adidas Adizero F50 micoach?
Zat bij je in het team bij de testdag.

Boeiend onderwerp, gezien CR7 vaak als mikpunt wordt gebruikt door vele media organen.

Persoonlijk is het voor mij allang glashelder dat CR7 de perfecte 'bullseye' is voor de kranten en tijdschriften.
Iedere iets scherpe uitspraak wordt vaak helemaal verdraaid of uit de context gehaald, alhoewel hij niet vies is van zelfverheerlijking, maar maakt dergelijke uitspraken wanneer de media hem uitlokt en aankomen met vervelende vragen of beweringen.

CR7 denkt dan; 'goed, dan doe ik er maar een schepje bovenop, want mezelf verdedigen heeft geen zin'.

Ja, hij kan miserabel of irritant zijn, wat jij dus perfect beschreef: Di Maria of als ik in mijn club termen moet praten; Busquets praktijken.
Verder valt het op wanneer CR7 niet in de wedstrijd zit, hij tegen zichzelf gaat voetballen.

Geforceerd willen scoren, minder voor de combinatie gaan, teveel dribbelen en schoten die je ook terug zit in de sport genaamd rugby.

Persoonlijk heb ik wel respect voor hetgeen wat hij iedere dag doet, jij beschreef het al: Iedere dag keihard trainen om de beste te worden of om 100% te geven op het veld, slechts weinig mensen doen hem na.

Wat hij in z'n privé leven doet, is niet mijn ding en ga ik ook niet over oordelen, ik beoordeel hem voor hetgeen wat hij praktiseert op het veld.

Dat is soms heel goed ( Op zijn manier ) en soms matig tot slecht, als Barca fan geniet ik van zijn acties, van zijn goals en dribbels en zijn winnaarsmentaliteit.

Jij zei het al: Tegeb Barca lukt het niet, en die mening deel ik met jou, want;

Je loopt jezelf vast en je voetbalt tegen jezelf wanneer je ook tegen Barca oneindig de bal aan de voet houdt, teveel voor de individuele actie gaat, in mijn optiek is dat niet zo moeilijk te verdedigen.

Zoals je merkt, heeft Alves of een Abidal of welke verdediger van Barca dan ook, heel weinig moeite met Cr7, niet omdat hij het niet kan, nee: meer omdat hij het ze te makkelijk maakt.

De verdedigers lopen slechts met hem mee en weten al wat zijn intentie is; lopen, lopen en dan voorzet of schot.

Je zou het de de verdedigers van Barca of welke topclub dan ook het erg akelig maken wanneer je de bal laat gaan en erop los combineert, nu is het juist een bepaalde tekortkoming van CR7 dat hij dit niet zo erg goed bezit. ( Geen belediging of whatever )

In de kleine ruimte beheerst hij de techniek en het overzicht niet optimaal, een Benzema beheerst dit veel beter, zo eentje ( zag je ook laatst tegen Malaga ) combineert goed, loopt slim en houdt het overzicht perfect.
Topverdedigers hebben veel meer moeite met zulke voetballers als spelers die veel dribbelen en ruimte nodig hebben voor een actie.

Nogmaals, dit is niet om CR7 te beledigen, maar dit is hoe ik het bekijk en constateer wanneer ik naar CR7 kijk.

In Spanje is hij overigens inderdaad niet geliefd, wat ik persoonlijk jammer vind; Die onnodige haat maakt het spelletje zo zuur, in plaats van genieten van bepaalde acties van CR7 wordt er gekozen om zijn moeder of vader uit te scheld; Misselijkmakend.

Hij kan raar uit de hoek komen en hautain overkomen, maar dat is geen reden om zo haatdragend te reageren op een voetballer die daadwerkelijk alles geeft om het maximale uit z'n carriere te halen.

P.s:

Goede CE, interessant onderwerp, goed beschreven en omschreven, duidelijk je mening weergeven.
Je weet wat je zegt en wilt de mensen vertellen dat ze verder moeten kijken dan alleen het 'gedrag' wat hem wordt verweten.

Dat was weleens nodig, gezien vele hem niet mogen of waarderen, puur omdat zij het negatieve belichten en het positieve overschaduwen.
Ben blij dat je zo een onderwerp naar voren hebt gehaald.

Prima CE, ga zo door! 5 sterren!

Ik vind het prima geschreven. Misschien is het een optie een aantal woorden de volgende keer in schrijftaal op te schrijven in dit soort stukken.

''ronaldo werd in 2003 aangekocht door Manchester United, nadat de spelers er bij Sir Alex Ferguson op aandrongen dat die hem moest halen, na een wedstrijd tegen Sporting Portugal. ''

''die'' kun je beter de volgende keer in ''hij'' veranderen. Ik vind het niet storend of fout, maar sommige mensen zeggen dat dit er netter uitziet

Verder vind ik dit een prima stuk en zie dan ook geen reden om je minder dan 5 sterren te geven.

Nee sorry, ik kan geen sympathie opbrengen voor deze man. Ik vind het een walgelijk mannetje, dat mag ik vinden ja.

Geweldig verhaal! 5 sterren !!

ik vond dit echt een hele goeie Ce!
en ik ben niet eens fan van Real of C.ronaldo dat bewijst wel wat he ;
ga zo door!
de volle 5 sterren

Vooral goeie inleiding

Klasse analyse je bent duidelijk en je legt alles heel goed .hier leer nou iets,ik heb wat rond geneuzeld bij anders C.E .jou C.E steekt er met kop en schouders boven uit.de beste C:E aller tijden.kon ik je een prijs maar geven dan had ik je de eerste plaats geven.zelden zo goed stuk gezien en gelezen.je moet Columnist worden .talent heb je wel .Je bent mijn held Magicfeet_7 G sterren als ik je meer kon geven had ik het gedaan

5 januari 2012 om 21:52

Haha dankjewel!
Je overdrijft een beetje naar mijn inziens, maar in ieder geval bedankt voor de complimenten!

5 januari 2012 om 23:09

Ja, dubbelaccount. Jammer Magicfeet, ik heb je wel door .

Haha, nee, het is een overdreven reactie. Maar wel lachen .

6 januari 2012 om 01:05

Shit he, je hebt me door!

Haha. Dat zou natuurlijk enorm hypocriet zijn als ik een account zou aanmaken om mezelf 5 sterren te geven. Ik weet niet wie die vent is. Maar als hij serieus is, is het natuurlijk een groot compliment.

Iets wat jou nooit zou overkomen.

6 januari 2012 om 01:08

Jij denkt dat hij serieus is :'). Heeft net een account gemaakt. Zou mij inderdaad niet overkomen, maar bij mij halen ze zulke dingen ook niet uit .

6 januari 2012 om 01:18

Deed jij dat niet dan? Als eerste op een CE reageren toen je het account had aangemaakt? Is compleet normaal, zo val je niet door de mand of iets dergelijks. Nu ben ik wel benieuwd wie dat is, komt allemaal door jou!

6 januari 2012 om 01:22

Ja, toen ik een account had ging ik meteen op de Ce's kijken . Ik ben nu ook wel benieuwd.

6 januari 2012 om 01:26

Haha, waarschijnlijk weten we het allebei al wel maar durven we het niet te zeggen. Laat ik de sprong toch maar nemen en zeggen: Osama Bin Laden.

6 januari 2012 om 01:32

Nee man, die was toch dood ofso ? Meisje uit m'n klas dacht dat Bin Laden uit Afrika kwam .

6 januari 2012 om 19:14

Ik ben Magicfeet niet Ik ben Ronaldo niet hoe kom je erbij

Ten eerste vindt ik dit een geweldige CE. Van hoog niveau en geen fouten voor zover, of ik moet gaan mierenneuken zoals sommige mensen hierboven. Ik heb Ronaldo ook maar een irritant mannetje gevonden die altijd ging liggen. Hij heeft dit inderdaad verbeterd. Jij geeft precies de mening van een groot deel van de mensen weer, Top!

Ten tweede: Ik lees hierboven dat sommige mensen misschien een dubbelaccount hebben. Is er niet een manier voor de VZ moderators om dit uit te zoeken. Ik zou niet willen dat mooie Ce's kwa beoordeling worden verpest door dit soort malloten. Valt inderdaad ook wel op dat mensen heel toevallig vandaag een account hebben aangemaakt, meteen hier heen gaan en een negatieve beoordeling geven, toch Mahertegek en Expert5life( kom op zeg, hoe erg verraad je je hierzelf mee)

5 januari 2012 om 23:29

Dat heet geen mierrenneuken, maar positieve kritiek geven die hij kan gebruiken voor de volgende keer. Je kunt duidelijk zien dat Magicfeet voor kritiek openstaat, al is het maar tot op de detail;. Verder geef ik je wel gelijk, vond het een mooie clubexpert zoals ik in mijn eerdere reactie al zei.

6 januari 2012 om 00:15

zo kan je het ook zien, maar kom op, vraagteken vergeten :P, dat vind ik wel heel ver gaan hoor. Eigen mening.

6 januari 2012 om 12:08

Daar moet ik je gelijk in geven, dat vind ik dan wel weer wat overdreven. Maar ik zie verder geen slechte beoordelingen op een of twee na.

Geweldig stuk.

Makkelijk leesbaar en geen spellings fouten.

5 Sterren (als ik weet waar ik ze kan geven)

Leuk stuk om te lezen!

Ik ben geen expert die met een paar mooie worden jou een paar complimenten kan geven, maar ik vond het gewoon lekker om te lezen. lekker duidelijk taal!

Ik moet zeggen dat mijn gevoel over ronaldo het afgelopen jaar veranderd is.
Ronaldo is naar mijn idee ook veranderd, wat jij al schrijft dat hij volwassener is geworden in zijn gedrag. Alleen mis ik dat nog in zijn spel.
De te vele trucjes die bijna nooit lukken komen de mensen de strot uit, en dan ook nog ouwehoeren bij de scheids, dat maakt hem minder geliefd dan bijv messi.

wacht... vergeet je te beoordelen.

5 sterren!

Mooie CE met leuke openingszin. Prima lengte en op een paar grammaticafouten na helemaal correct.

* * * * *

goed geschreven. ben het er ook helemaal mee eens.
ben al tijden fan van ronaldo, en vind het onterecht dat hij zo wordt uitgefloten en negatief wordt beschreven. maar het is wel zo dat het een fantastische voetballer is en er inderdaad een hele hoop voor doet. het is toch juist mooi dat iemand met mooie trucjes een tegenstander voor bij gaat, dat is tenminste spektakel, je kan ook de bal over blijven spelen totdat iemand vrij loopt zoals de meeste, maar nu doet hij het anders... dmv spektakel en hebben mensen commentaar.

Mooi dat jij je liefdesbrief aan ronaldo schrijft, heel veel meer is het namelijk niet. Verder heb ik het idee dat het door een kind van 10 geschreven is, met deze zin als voorbeeld:

maar veel minder. Er zijn op dit moment spelers die veel arroganter overkomen dan Ronaldo.

Jij krijgt van mij,.....

2 sterren, een voor de moeite

6 januari 2012 om 14:07

Ben je jaloers ofzo dat je zelf geen goede CE kan geven? Geef maar eens een lange uitleg en beargumenteer je mening wat beter.

Goed stuk, ook al denk ik dat dat hij het voor een deel aan zichzelf heeft te danken. Door uitspraken als: mensen haten mij omdat ik rijk,knap en succesvol ben. Dan vraag je om problemen. Voor de rest een goed stuk. Je krijgt van mij 5 sterren.

het komt niet door mourinho dat ie niet presteert tijdens een wedstrijd tegen barca, mourinho moet die bal niet schieten of koppen dat ligt aan ronaldo de rest aan mourinho .

goeie ce zag wel hier en daar een paar foutjes
5 sterren

wie vind ronaldo nou 94 mil waard heb hem eigenlijk niet veel zien waarmaken

Leuke CE, ook voor een Ronaldo-fan als ik natuurlijk. Sinds hij bij Real Madrid speelt vind ik hem ook een stuk volwassener overkomen en gelukkig doet hij geen 'mediatraininguitspraken' (90% vd voetballers) of uitspraken om de grote rivaal te bashen (alves). Hij doet alles voor zijn sport en gedraagt zich altijd fatsoenlijk op het veld. Hulde voor hem!

Goed dat iemand het voor Ronaldo opneemt en je hebt ook grotendeels gelijk. Maar zeer zwak dat je Mourinho de schuld geeft van zijn falen tegen Barca. Ook onder Pellegrini werd Ronaldo in de Barca-wedstrijden onder gesneewd, ook onder Ferguson was dat zo. Dat lag zeker ook allemaal eigenlijk aan Mourinho?

Ronaldo zijn balcontrole is gewoon niet zó goed als die van een Messi en bij geen enkele club op de wereld is de druk op de bal constant zó hoog als bij Barca en bovendien zet Pep ook nog altijd minstens 2 man op Ronaldo. De enige maniert dat Ronaldo alsnog zou kunnen winnen is op snelheid en dat lijkt mij een counter-tactiek zelfs het beste. In de Copa-finale werd de Barca-verdediging er telkens uitgerend.

Goeie Ce!! Geweldige inleiding (with thanks to Lapulga_10;) in de rest van het stuk zijn geen fouten te vinden in grammatica en zo. Het enige waar ik het niet mee eens ben is dat jij zegt dat al zijn arrogante uitspraken genuanceerder zijn dan ze lijken. Ik vind dat Ronaldo in zijn Utd tijd overdreven arrogant was en veel van zijn uitspraken waren ook gewoon voor de camera dus daar kunnen de journalisten weinig aan doen. Sinds hij bij Real zit is hij veel minder arrogant en gedraagt hij zich gewoon goed. Ik vind niet echt dat de media daar iets mee te maken heeft. Ik denk eerder dat mensen zelf altijd alles bij Ronaldo overdrijven omdat hij nou eenmaal een imago heeft uit zijn Utd-tijd.

Goed geschreven en interessant stuk!

http://www.bal-gevoel.com/2012/01/de-columns-van-m oulijn.html

Als je geïnteresseerd bent in hoe journalisten soms te werk gaan met voetballers, moet je bovenstaand artikel is lezen. Het omschrijft heel goed hoe de relatie tussen voetballers en journalisten soms werkt.

Je krijgt van mij 4 sterren, omdat ik je mening al heel lang deel. Ik vind wel dat sommige zinnen een beetje stroef lopen, vandaar 1 ster aftrek.

Echt een mooi stuk man!!!

Geweldig stuk. Een van de betere Ce's hier...
Taal is perfect en geen spelfouten. Leest ook lekker..

Meest gehate speler he... Dat komt omdat hij gewoon een van de beste spelers ter wereld is. Mensen fluiten hem af zodat hij z'n dag niet heeft en niet kan scoren maar dat werkt niet bij Ronaldo.
Mijn voorkeur gaat persoonlijk uit naar Messi, maar Ronaldo staat er net naast. Ik vind hem geweldige voetbalkwaliteiten hebben maar ook een leuke uitstraling. Ik zie hem altijd leuke dingen doen zoals dat dansje met Marcelo, dat zul je niet zo 1 2 3 bij messi zien.

Kortom, hij was bij Man U een "kleuter" maar heeft zich ontwikkeld bij Real tot een absolute wereld ster. Dus dat hij word afgeschilderd als aso vind k onterecht!

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren