Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tevreden Heracles Almelo roert zich opnieuw op transfermarkt

Laatste update:

Een dag na de bekendmaking van de komst van Wout Droste heeft Heracles Almelo opnieuw zaken gedaan voor komend seizoen. De club maakt op de website bekend dat Robin Gosens de komende drie jaar het zwart-witte tenue zal dragen. Gosens komt over van Vitesse, dat de Duitser het afgelopen anderhalf jaar verhuurde aan FC Dordrecht.

/

“Robin is een linkshalf die eventueel ook als linksback uit de voeten kan. Het is een talentvolle speler die zich het afgelopen seizoen bij FC Dordrecht uitstekend heeft gemanifesteerd”, zegt bestuurder Nico-Jan Hoogma over de twintigjarige vleugelspeler.

Gosens speelde namens FC Dordrecht zestien wedstrijden in de Jupiler League. Het voorbije seizoen kwam hij tot 31 duels in de Eredivisie. Woensdag maakte de club van hoofdtrainer John Stegeman al bekend dat Droste, die wordt overgenomen van SC Cambuur, de komende twee seizoenen in Almelo speelt.

Robin Gosens is een prima speler voor Heracles Almelo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima, 20 jarige speler op een plek waar we het net nodig hadden.

Gosens nu en Darri een half jaar geleden. Heracles doet zaken met Vitesse.
Laat Linssen dan de omgekeerde weg bewandelen.

4 juni 2015 om 14:15

Vergeet niet dat jullie Vejinovic al hebben he, haha. Ook zijn de spelers die Heracles van Vitesse haalde, meer de "afdankertjes" die zich kunnen bewijzen bij een kleinere club, hoop dat het met Gosens net zo goed uitpakt als met Darri, we zullen zien.

4 juni 2015 om 14:19

Gosens kan het best redden bij Heracles, maar was natuurlijk niet goed genoeg voor Vitesse. Opzicht een logische transfer.

4 juni 2015 om 14:23

En niet vergeten dat de hele technische staf van Vitesse bestaat uit oud Heraclieden :D Bosz, Krüzen en Maas hebben allemaal samen gewerkt bij Heracles.

OT: Mooie aankoop, nu al zin in het nieuwe seizoen.

4 juni 2015 om 14:27

Ook dat natuurlijk. Al zal Krüzen weer naar zijn oude nest teruggaan na dit seizoen, kan Gosens mooi achterop de fiets mee naar Almelo.

4 juni 2015 om 19:34

Krüzen is al terug in Almelo

4 juni 2015 om 14:56

Linssen? Denk niet dat hij het niveau van Vitesse aan kan. Is voor Heracles een goede speler, wellicht is het iets voor een FC Utrecht, maar denk dat hij voor Vitesse toch wat te kort komt.

4 juni 2015 om 15:04

Linssen overlegd duidelijk betere cijfers qua doelpunten en assists dan onze Ibarra.
Ik vind hem vrij allround.

Wat je wel ziet bij Vitesse is dat veel spelers een goede techniek en handelingssnelheid hebben. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe dat bij Linssen is,

4 juni 2015 om 15:10

Ik verwacht dat Linssen inderdaad niet zou misstaan bij Vitesse. Vind het een goede, doelgerichte speler die er vaak ook in de kleine ruimtes wel uitkomt

4 juni 2015 om 21:17

Voor de Vitesse fans, als Linssen komt moet er betaald worden. Je moeten nog één seizoen wachten, dan kun je hem gratis ophalen. Maar Jan Smit kennende verkoopt hij Linssen voor een aannemelijk bod al dit jaar. Ik verwacht het trouwens ook. Ik zie Linssen niet dit hele seizoen bij Heracles spelen. Tenzij hij bereidt is zijn aflopend contract te willen verlengen, maar dat verwacht ik niet. We zullen zien.

5 juni 2015 om 06:49

En wat hebben jullie voor Gosens betaalt dan? Die had ook nog een jaar een contract omdat laatst de optie is gelicht.

5 juni 2015 om 20:07

Niet veel verwacht ik, want die heeft zich op het hoogste nivo nog lang niet bewezen. Ik verwacht dat Linssen dit jaar (voor de winterstop) voor minder dan € 1 miljoen is op te halen. Vorig jaar moest hij nog € 2 miljoen kosten toen Groningen belangstelling toonde. Nu zal het beduidend minder zijn.maar goed, het bedrag nu is voor Fitass toch geen probleem, daar lachen de Russen om toch!

Heracles doet hele slimme aankopen bij clubs die ook op kunstgras spelen. Ze volgen het voorbeeld van Zwolle, dat afgelopen jaar Rienstra bij hun oppikte - buiten zijn kwaliteiten als verdedigende middenvelder - omdat hij ervaring had met het spelen op kunstgras. Prima speler overigens, die Gosens.

4 juni 2015 om 14:13

Zwolle volgt het voorbeeld van Heracles bedoel je. Heracles doet dit al 10 jaar.

Een mooie transfer voor Heracles.

Ik had Gosens graag nog een jaartje (of langer) gehouden in Arnhem. Had hem nu maar echt eens de kans gegeven. Zoals gezegd hij deed het bij Dordrecht behoorlijk goed als back of linkshalf. Én dat als jongeling en dat bij een degradant.

Dit zijn toch altijd spelers wat je niet 1,2,3, verwacht. Al was de interesse al wel aanwezig. Ik had bijvoorbeeld nooit aan Droste gedacht. We zullen toch moeten zien hoe zoiets uitpakt!

Prima aankoop! Jonge speler en kan zich prima ontwikkelen. Ik zie liever jonge spelers komen dan de spelers van vorig jaar zoals een sibum ,fledderus en zomer

4 juni 2015 om 14:48

Nu waren de laatste 2 zó belangrijk in de strijd tegen nacompetitie...

Voor Heracles een echte aanwinst, hopelijk laat die het daar zien en zo een dikke vinger richting Vitesse.
Zij laten keer op keer prima spelers gaan, zonder dat ze kans krijgen.

4 juni 2015 om 14:56

Darri en Goosens zijn spelers die uitgeleend zijn en echt wel gevolgd zijn door vitesse , vitesse moet omlaag in salaris en dan zijn dit spelers die je dan prima kan lozen lieten het niet of nauwelijks zijn tijdens hun huurperiodes of zijn simpelweg te light bevonden.

Tighandouini wilde vitesse wel houden maar dat wilde hij zelf niet dan doe je er weinig aan.

4 juni 2015 om 19:36

Heracles heeft voor beide spelers een transfersom betaald en absoluut Niet gehuurd. ze staan beide gewoon onder contract bij Heracles.

4 juni 2015 om 21:12

Hij bedoeld waarschijnlijk dat ze eerst verhuurd zijn en dat erna besloten is dat ze niet goed genoeg waren, toen zijn ze naar Heracles vertrokken.

6 juni 2015 om 11:13

Voordat darri naar heracles ging is hij verhuurd aan b.v. de graafschap net als goosens al vaker is verhuurd zoals aan dordrecht afgelopen seizoen.

Darri gehuurd, nee hoor, hij heeft een contract bij Heracles.

die jongen moest van vitesse bij dordt linksback spelen al heeft hij daar weinig gestaan, desalniettemin een prima versterking voor de heraclieden

Prima aankoop voor Heracles, had hem graag komend jaar in het geel zwart in Arnhem gezien. Jongen voor de toekomst.

Opvallend dat Vitesse de laatste tijd zijn spelers zo makkelijk laat vertrekken. Dit jaar alleen al Darri, Tighadouini en nu ook Gosens. Nog opvallender is dat Vitesse onlangs de optie van Gosens heeft gelicht, waardoor hij langer vast zou liggen bij Vitesse. Maar goed, er zal wel een reden zijn. Bij Vitesse dreigt nu een gigantische leegloop.

- Van der Heijden
- Mori
- Labyad
- Wallace
- Traoré
- Mceachran
- Pröpper?
- Vejinovic?
- Velthuizen?

Het is zaak voor Vitesse om zo snel mogelijk goede vervangers in huis te halen, of jongens vanuit de jeugd door te laten stromen. Anders vecht je een heel jaar voor Europees voetbal, maar verpest je dit doordat je een incomplete selectie hebt...

4 juni 2015 om 21:16

Is bij elke club toch zo dat er spelers weggaan. Propper zal gaan, Vejinovic denk ik niet. Voor vd heijden is vd werff al gekomen. Yeini is er voor op het middenveld en ik denk dat mceachran nog een jaar komt. Als Velthuizen gaat komt er natuurlijk een vervanger voor op de bank. Tigha zou je als vervanger van Labyad kunnen halen en we hebben Rashica al binnen. Dan ziet het er toch allemaal prima uit zo.

4 juni 2015 om 22:20

Als Tighadouini komt ziet het er inderdaad wel beter uit, maar hoe zie jij de basis dan? Djurdjevic in de spits, of heb je goede hoop op een langer verblijf van Traoré?

Room
Diks
vd Heijden
vd Werff
Achenteh
Vejinovic
Vako
Yeini
Ibarra
Djurdjevic
Tighadouini
4 juni 2015 om 23:28

Over vrijwel alle posities maak ik me niet zo druk, behalve de spitspositie.
In ons systeem is een balvaste behendige spits erg belangrijk, zoals Bony en Traore zijn. Dauda is niet balvast en moet het van goede voorzetten hebben, Djurdjevic vind ik nog niet goed genoeg, hij lijkt ook niet echt in dit systeem te passen.

Ik hoop op een langer verblijf van Traore (tegen beter weten in), het zou wel goed voor die jongen zijn. Hier kan hij volgend jaar Eredivisie-topscorer worden en zich ontwikkelen. Als hij niet langer kan blijven, wat ik dus denk, dan moeten we een nieuwe spits zien te krijgen, desnoods via Chelsea.

Je opstelling is verder toch best prima, kun je gewoon weer 5e mee worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren