Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tevreden De Boer: ‘Vorig jaar heb ik me geërgerd, nu helemaal niet’

Laatste update:

Ajax won zaterdag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen met 1-13 van SDC Putten. Frank de Boer keek tevreden terug op de seizoensopener. “Vorig jaar heb ik me geërgerd, nu helemaal niet. Het veld was ook gesproeid, wat goed was voor de balcirculatie. Ik heb genoten.”

Officieus debutant Anwar El Ghazi had met drie goals het grootste aandeel in de zege, maar ook Nick Viergever, Arek Milik, Damon Mirani en Abdel El Hasnaoui waren trefzeker in hun eerste officieuze duel voor de Amsterdammers. Het stemde De Boer tevreden. “Wat dat betreft is het prettig dat ik nu een ruime selectie met veel goede spelers heb om uit te kiezen”, vertelt de oefenmeester via de officiële kanalen van Ajax. “Je weet nooit wie er misschien weggaan, dan moet zijn opvolger al klaarstaan.”

Een jaar geleden startte Ajax de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een 1-4 zege op SDC Putten. Maandag vervolgt Ajax de voorbereiding met een trainingskamp in Oostenrijk. Op zaterdag 5 juli speelt de landskampioen van Nederland tegen FC Wacker Innsbruck.

Wordt Ajax voor de vijfde keer op rij kampioen van Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Nouri en El Ghazi een kans krijgen in het eerste dit seizoen, wat een geweldige talenten. Ik zie ook veel liever een type Nouri op de plek van Serero.

28 juni 2014 om 19:06

Ajax gaat denk ik veel roteren dit seizoen. Luxeprobleem

28 juni 2014 om 19:17

Nouri acht ik nog niet klaar voor het eerste. Laat hem nog maar minimaal een jaartje wachten. Groot talent, maar komt nog fysiek te kort.

28 juni 2014 om 19:21

Iedereen zei dat Eriksen ook fysiek te kort kwam, maar kijk hem nu eens. Mochten ze hem nog een jaartje laten wachten en het krachthonk in laten gaan, hoop ik dat Ajax Ziyech haalt.

28 juni 2014 om 21:32

Heb je Nouri wel eens zien spelen? Zijn techniek is buitenaards, zo goed. Maar fysiek is het nog een klein jongetje. Daarnaast is hij net 17 (meen ik). Zijn tijd komt wel.

29 juni 2014 om 11:14

Laat Nouri maar rijpen in Jong Ajax.

28 juni 2014 om 20:16

Goed, ben zelf een Nederlander, geen marokkaan haha . Ben gewoon fan van mijn profielnaam.

28 juni 2014 om 22:09

Haha oke, het is heel toevallig dat net de twee die jij noemt Marokkaanse spelers zijn en dan ook nog een Marokkaanse speler als nickname. Vandaar dat ik dacht dat jij zelf ook Marokkaans was. Zijn trouwens goede spelers hoor, ik hoop dat er dit jaar ook weer een hele hoop jeugd door breekt zo lang ze een versterking zijn. Jonge spelers brengen toch vaak meer kijk plezier omdat ze wat sneller voor de actie zullen gaan dan een ervaren speler.

29 juni 2014 om 11:14

Nouri is daar nog lang niet aan toe. Fysiek komt hij veel te kort.

Iedereen is erg gemotiveerd! Dat kon je al merken aan de spelers die eerder op kwamen dagen voor de training dan gepland.
Lekker begin van het seizoen met zo'n grote overwinning, maar dat zegt voor de rest niks natuurlijk. We moeten er weer vol op tegenaan, want de eerste wedstrijden zijn zwaar dit jaar

Hoe oud is El Ghazi?

28 juni 2014 om 19:13

Hij is op 3 mei 1995 geboren, dus hij is nu 19 jaar oud.

Precies mijn gedachte. Ik ben ook enorm trots met deze uitslag. Precies wat je verwacht van Ajax tegen een amateutploeg. Vorig jaar liep het enorm, maar dan ook enorm stroef in de oefenwedstrijden, maar nu is het gewoon een uitslag wat je verwacht. Veel talenten die zichzelf willen bewijzen en hopelijk houden ze het vast en lopen ze geen dip op in het midden van het seizoen! AFCA can't be stopped!!!

Dit zijn toch overtuigendere cijfers. Ik verwacht veel van Milik. En nu terug naar Belo Horizonte.

Ik hoop liever doorkomen in cl dan 5de keer kampioen, anders word het gewoon zo standaard, en het zou de Eredivisie ook een boost geven, dat ajax niet onverslaanbaar is, en dat europees succes niet onmogelijk is

28 juni 2014 om 20:25

Kampioen worden is het belangrijkste. Zo zet je de andere clubs steeds verder op afstand in Nederland. Daarnaast blijf je als club aantrekkelijk voor nieuw spelers, omdat je elk jaar CL speelt. En kampioen worden en blijven voelt altijd goed.

29 juni 2014 om 11:16

Maakt het uit? Verdedigend hebben ze niks hoeven doen. De volgende wedstrijden zijn in dat opzicht belangrijker!

29 juni 2014 om 11:37

Speelde prima, had een vrij grote spits als directe tegenstander, zeker een kop groter dan Tete zelf, maar die kwam er niet aan te pas. Had hij volledig in z'n zak. Speelde centraal trouwens naast Viergever, v Rhijn speelde op de back..

Kan me voorstellen dat frank tevreden is, werd lekker gevoetbald en de uitslag was ook netjes.

El Ghazi in 20 wedstrijden 14 doelpunten in de A1, kan een grote worden.

Weet iemand misschien waar ik deze wedstrijd terug kan kijken?

28 juni 2014 om 23:32

Terugkijken is niet mogelijk, maar denk wel dat de samenvatting ervan op youtubekanaal van Ajax komt.

29 juni 2014 om 11:17

op ajax.nl gewoon

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren