Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Terugkeer naar de Eredivisie is optie, maar ik blijf wel liever in Duitsland’

Laatste update:

Het is een merkwaardige situatie voor Roy Beerens bij Hertha BSC. De vleugelaanvaller speelde vorig seizoen veel, toen zijn club maar net aan degradatie ontsnapte. Momenteel staat Hertha derde in de Bundesliga, maar komt de 28-jarige Nederlander helemaal niet aan spelen toe.

/

Beerens begon de competitie nog als basisspeler in Berlijn, maar kreeg tijdens de eerste wedstrijd tegen FC Augsburg rood en slaagde er niet in zich daarna terug te knokken; sinds de jaarwisseling zat de buitenspeler zelfs nog niet eenmaal bij de wedstrijdselectie van trainer Pál Dárdai. Beerens, die eerder uitkwam voor PSV, NEC, sc Heerenveen en AZ, weet nog niet of hij bij Hertha blijft.

“Ik heb bij al mijn clubs eigenlijk altijd gespeeld, dus dit is nieuw voor me. Maar als de situatie zo blijft, ga ik in de zomer wel uitkijken naar een nieuwe club”, vertelt de dribbelaar aan Voetbal International. “Ik sta open voor een terugkeer naar de Eredivisie, maar blijf wel liever in Duitsland. Het liefst bij een club van dit niveau. Mijn contract loopt door tot medio 2017, dus de club zal ook wel meewerken.”

Denk je dat Roy Beerens weer in de Eredivisie komt voetballen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Roy Beerens is een goede Eredivisievoetballer. Hij komt naar mijn mening net tekort om te slagen in de Bundesliga en dat is geen schande want de Bundesliga is de beste competitie van de wereld. Ik denk dat Beerens met zijn kwaliteiten volgend seizoen moeiteloos kan meevoetballen bij een subtopper als Vitesse, Utrecht of Zwolle. Hij zal in de Eredivisie bij de betere buitenspelers behoren en het belangrijkste voor hem is dat hij in de Eredivisie bij de subtoppers op een basisplaats kan rekenen.

25 februari 2016 om 14:16

Bundesliga is niet de beste competitie van de wereld, haha dat zie je echt verkeerd. Het is een super competitiw dat na de premier league en de primera division de beste van de wereld is. Zo zie je in de premier league dat elke wedstrijd 100% strijd geleverd moet worden anders wordt je weggepoetst door zelfs de 'kleintjes'. en in de primera division spelen 3 wereld ploegen 4 ploegen die het al die topteams moeilijk kunnen make (valencia, villareal, sevilla en malaga).

25 februari 2016 om 14:42

Check de resultaten van afgelopen jaren, en je weet dag de premier league afrolt, en wordt ingehaald. De topclubs zijn echt niet goed, spelen slecht voetbal, en zijn niet in staat om het de elite goed te maken. Leuk dat er sprake is van een spannende competitie, maar, het is pure nivellering de verkeerde kant op. Slecht beleid is hier de oorzaak van.

25 februari 2016 om 14:45

Ik vind dat je wat de positie vsn fr Buli bijna gelijk hebt. Bijna omdat Bayern ook in de Pl jaarlijks kampioen zou worden . En clubs als Leverkusen en Dortmund niks minder zijn als de Engelse topclubs. Bayern zou ook in de PD gewoon om de titel meeedoen , en Dortmund , Leverkusen zijn behalve Real en Barcelona niks minder dan de rest van de PD

25 februari 2016 om 15:39

En by the way !! De Buli doet dit alles met slechts een fractie van het geld wat in de andere twee competities omgaat

Deze man kan iedere eredivisie club wel gebruiken, op psv&ajax na denk ik. En hij is te betalen denk ik. Misschien iets voor feyenoord? Veel minder dan elia kan het momenteel toch niet.

Noemen ze een aparte situatie; vorig seizoen speelde Beerens veel en ontsnapten ze net van degradatie. Nu speelt ie amper en staan ze 3e... geen rare situatie lijkt me, misschien oorzaak/gevolg? Ja uiteraard zal er vast meer spelen maar als ze het nu zo goed doen zonder hem in de basis dan zou ik hem dus ook mooi op de bank houden.

Beerens was in de winterstop in beeld bij Heracles als vervanger van Tannane. Dit is niet doorgegaan omdat de huursom voor een half seizoen maar liefst 1,5 miljoen euro bedroeg.(!) Ben benieuwd voor welk bedrag hij na dit seizoen dan verhuurd/verkocht mag worden en welke eredivisieclub dit eventueel voor hem over heeft.

Hij deed het vorig jaar nog best aardig daar. Vreemd hoe het kan lopen. Berghuis zit ook al in zo'n situatie. Beiden goede opties voor Feyenoord bijvoorbeeld.

Begon toch leuk in Duitsland. Jammer dat hij dat niet heeft kunnen doortrekken. Wellicht een goede speler voor AZ? Als zij iedereen weten te behouden en zich op 2 a 3 plaatsen versterken, zie ik ze voor komend seizoen als serieuze outsider.

Komt sowieso terug want verder komt ie niet. Welkom in Disney land

Van harte bij Ajax PSV of Feyenoord dat is de top van m. Mouse competitie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren