Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terry: 'In die rol is Drogba nog steeds de beste spits van de wereld'

Laatste update:

Het duel tussen Chelsea en Galatasaray stond dinsdagavond in het teken van de terugkeer van Didier Drogba op Stamford Bridge. De spits kreeg een warm welkom fan de supporters van Chelsea, die echter zagen dat de sterspeler van Galatasaray zijn stempel niet op de wedstrijd kon drukken. Volgens John Terry, die Drogba moest bewaken, hoort de Ivoriaan echter nog steeds bij de wereldtop.

/

Terry en Drogba vierden in het shirt van Chelsea vele successen met elkaar en stonden dinsdagavond tegenover elkaar. "Dat was wel vreemd", zei Terry. "Het was ook lastig, want hij is zo sterk. Als de bal van de keeper komt, dan krijg je hem er echt niet van af. Ik denk niet dat er op deze wereld een betere spits is als het gaat om de bal vasthouden. Hij is nog steeds een speler van wereldklasse en was een grote bedreiging voor ons."

José Mourinho nam het op voor Drogba en deelde daarmee een steek uit naar collega Roberto Mancini. "Drogba was onzichtbaar vanwege de manier waarop zijn ploeg speelde", stelde de coach van Chelsea. "Als je ploeg geen aanvallend voetbal speelt, is het voor iedere spits in de wereld moeilijk. Dan voel je je eenzaam."

Didier Drogba hoort nog bij de wereldtop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat was Sneijder toch weer belabberd zeg. We kunnen ondertussen wel constateren dat hij nu toch echt over the hill is.

19 maart 2014 om 09:21

Als een trainer hem linksbuiten opstelt dan idd. Zet je hem op 10 dan komt er zoveel meer dreiging van af.

19 maart 2014 om 09:21

Het hele team functioneerde gister niet dan kan je van Sneijder niet verwachten dat hij in z'n eentje Chelsea kapot speelt.

Buiten dat om speelde Sneijder niet op zijn favoriete positie, als nummer 10, maar op de flanken wat ook een erg domme keuze van Mancini is.

Sneijder heeft het zeker nog in zich maar hij moet wel de positie krijgen waar hij het beste is en waar hij naar verlangd.

Selcuk speelde op zijn positie, maar die is vele malen beter als CM dan als nummer 10 dus de hele formatie moet veranderd worden.

4-2-3-1 zou ideaal zijn met Melo en Selcuk als controleurs, Sneijder achter de spits en de flank speler die voldoende ruimte naar voren pakken.

19 maart 2014 om 09:22

Flank spelers**

19 maart 2014 om 10:01

Ongeacht op welke positie hij staat, ballen over 5-10 meter verkeerd spelen valt niet goed te praten, dat moet hij als rechts back ook kunnen. Hij maakte veel te veel standaard fouten.

19 maart 2014 om 09:29

Door Sneijder zaten wij uit de groep gekomen. Hij deed tenminste echt z'n best. Dat Mancini met zo'n debiele opstelling komt is regelrecht schandalig. Hij vraagt letterlijk om zijn oprotpremie om naar Tottenham of het Italiaanse elftal te mogen gaan. In de zomer vertrekken of verkopen we Drogba, Sneijder (helaas, heeft het wel erg goed gedaan bij ons), Amrabat, Eboue (!!), Salih Dursun, Dany en Burak (!). Daarnaast zie ik waarschijnlijk ook Muslera naar City vertekken, en Onur Kivrak komen. Spelers die we moeten halen mits mogelijk zijn Calhanoglu (!), Gokhan Inler(!), een goeie rechtsback, en een geweldige spits zoals een Bony of Dzeko (jaja bijna onmogelijk) die in een 4-5-1 formatie kunnen spelen. Selcuk Inan kan mooi op de bank en geef die captainband maar aan Melo of Semih, zij verdienen het.

19 maart 2014 om 10:36

Dan volg jij Galatasaray helemaal niet. Het is meer dat Galatasaray als een team niet meer dan 3 wedstrijden achter elkaar goed heeft gespeeld dit seizoen in plaats van Sneijder die voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Juve gewoon elke wedstrijd goed speelde. En dit komt van een supporter die niet echt geloofde in Sneijder.

19 maart 2014 om 11:31

over mello , ok maar die had het gisteren ook moeilijk door de positie die oscar innam om mello steeds voor een keuze te stellen naar welke speler hij nu moest inschuiven , hij moest steeds snel een keuze maken , tactisch goed gezien van mourinho om zulk een goeie speler zijn spel te bemoeilijken ! toch zijn er bij galata individueel enkele goeie spelers maar als team was het toch maar eufa league niveau , hoe hebben die juventus kunnen uitschakelen ?

Grappig dat juist Mourinho zegt dat als een team geen aanvallend voetbal speelt, het voor elke spits moeilijk is. Hoe vaak heeft Chelsea onder Mourinho met Drogba in de spits indertijd niet met 11 man voor de goal gelegen..................

19 maart 2014 om 09:31

Verschil was dat Chelsea kwaliteiten had om het te doen en vervolgens te counteren, waardoor Drogba alsnog in stelling kon worden gebracht. Dat had dit Gala zeker niet.

19 maart 2014 om 09:46

Kijk eens vaker naar chelsea, spelen dit seizoen aanvallend voetbal. Altijd die mensen die te lang in het verleden blijven hangen.

On: Cahill en terry is een blok waar geen enkele spits tegen op kan.

Mooie woorden van Terry maar vergeet niet Drogba heeft ontzettend veel slijtage op 36jarige leeftijd. Maar ondank zijn slijtage heeft Drogba in de Turkse competitie er 10goals in zitten. Drogba blijft natuurlijk een fenomeen bij Chelsea mooie tijden gehad bij die club wat mooi trouwens dat Drogba vooraf de wedstrijd naar Mourinho ging respect

Drogba is een Held, al speelt hij slecht hem mag je nooit kritiek geven. Die man heeft al zo vaak bewezen dat hij een fenomeen is!

Mancini ga toch naar de Chineese muur! Daar kan je lekker verdedigend spelen!
Wat een debiel als je een linksback inbreng als je 2-0 al achter staat.
Waar zijn die ouderwetse Turken die alles gaven en niet opgaven? Geen ziel geen doel geen strijd geen geloof?
Ik had verwacht dat Galatasaray het niet zou halen maar niet op die verschrikkelijke manier voetbal had niemand verwacht. Ik heb altijd gezegd die Selcuk moet je in CL nooit opstellen, wat is hij toch slecht en traag.
Chelsea is sterk, snel, bewegelijk, echte strijders!

Vanaf nu geen Turks voetbal meer kijken! Heb het helemaal gehad! Gare competitie!

Ik word gewoon misselijk van die Mancini, die maakt elke club waar hij komt helemaal kapot. De beste man heeft als trainer gewoon geen idee wat hij zijn team laat doen.

Gisteren trouwens ook pijnlijk om Drogba te zien voetballen. Wat is die jongen afgegleden zeg. Kon nog geen bal over 5 meter passen en elke bal stuiterde van zijn voet. Om het nog niet over zijn doelpogingen te hebben. Had het idee dat hij Chelsea ook geen pijn durfde te doen.

Hele tactiek van Mancini deugde niet. Galatasaray kan echt wel beter dan ze gisteren hebben laten zien. Maar op deze manier is het natuurlijk logisch dat ook Drogba en Sneijder onzichtbaar waren en daarom niet eerlijk om hun te beoordelen slechts op de wedstrijd van gisteren.

Mancini bakte er niet veel van qua tactiek. Hoe verzin je het om Burak op rechts te zetten en Sneijder op links. Die aanvoerder van hun kan er geen klote van op die positie. Drogba kan volgens mij nog wel mee op het topniveau mee, ook al zag het er niet zo heel goed uit. Dit kwam meer door Mancini.

Grappig om dit te zeggen na de wedstrijd van gisteren. Iedere bal sprong juist van zijn lichaam / voet af.
Hij was echt veel te veel met zijn terugkeer bezig.
Die vrije trap.... Dat was toch lachwekkend. Waarom zet je jezelf zo voor l*l...

die vrije trap was inderdaad amateur... maarja wat hij in jaren heeft laten zien kan je hem dit niet kwalijk nemen

In de hoogtijdagen van Drogba had ik Terry gelijk gegeven, op dit moment denk ik dat Zlatan in dat opzicht in ieder geval sterker is.

Veel mensen zeggen dat hij met emoties tegen Chelsea heeft gespeeld. Maar daar ben ik het niet mee eens. Hij heeft laten blijken dat hij aan het einde is van zijn carriere. Hij is op. Maar 1 ding maakt het DE Echte Drogba, en dat is zijn kracht. Hij staat daar maar op de bal te wachten die uit de lucht komt, terwijl een verdediging (meestal Terry) hem weg probeert te duwen maar niet lukt. Een Legende in balbezit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren