Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag en United revancheren zich voor november en kunnen CL al ruiken

Laatste update:

Manchester United heeft zondag uitstekende zaken gedaan in de jacht op Champions League-voetbal. De ploeg van Erik ten Hag zette directe concurrent voor de vierde plek Aston Villa zondag met 1-0 opzij, dankzij een goal van Bruno Fernandes. In november gaven the Villans United nog een flink pak slaag in de eerste wedstrijd onder succesmanager Unai Emery. Toen werd het 3-1 op Villa Park.

Nadat nummer vijf Tottenham Hotspur de equipe van Ten Hag donderdag op een 2-2 gelijkspel had gehouden, was het drie dagen later tijd voor de nummer zes. Tyrell Malacia mocht tegen the Villans vanaf het begin meedoen, terwijl Wout Weghorst moest hopen op een invalbeurt. Vanaf de bank zag Weghorst zijn concurrenten direct imponeren. Marcus Rashford was nauwelijks te houden voor de Villa-defensie en spelmaker Fernandes al evenmin. Het mocht een wonder heten dat het na een halfuur nog 0-0 stond, ook omdat Jadon Sancho toen al de lat had getroffen.

Fernandes brak zes minuten voor rust de ban. De Portugees reageerde zeer attent op de rebound van een schot van Rashford, waarbij Emiliano Martínez niet vrijuit ging: 1-0. Zekerheid was er daarmee echter nog nauwelijks. Ook na rust had United scoringseuvel en de bal hoefde maar één keer goed te vallen voor Villa. Dat gebeurde bijna in minuut 81. Victor Lindelöf moest niet één, maar twee inzetten van Douglas Luiz keren op de lijn om de voorsprong te behouden.

Ten Hag voelde de bui al hangen en bracht met Harry Maguire een extra verdediger om de zege binnen te slepen. Dat lukte uiteindelijk, met hangen en wurgen. Door de winst van nummer drie Newcastle United (3-1, tegen Southampton) blijven the Red Devils met ruime afstand vierde: Tottenham volgt op negen punten. The Spurs komen later op de avond nog wel in actie tegen nummer zeven Liverpool.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3424555677
2Manchester City3323734876
3Liverpool3422844174
4Aston Villa3420682166
5Tottenham Hotspur3218681660
6Manchester United3316512153
7Newcastle United33155131550
8West Ham United3413912-948
9Chelsea3213811447
10AFC Bournemouth3412913-1145
11Brighton & Hove Albion33111111-244
12Wolverhampton W.3412715-843
13Fulham3412616-442
14Crystal Palace3410915-1239
15Brentford349817-735
16Everton3411815-1233
17Nottingham Forest347918-1826
18Luton Town346721-2825
19Burnley 345821-3223
20Sheffield United343724-5916

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een beetje meer finesse en een slimmere spits, dan was dit een ruimere zege geweest. Nu is het weer onnodig spannend geworden voor United. Dat zie ik helaas te vaak.. Maar goed, we hebben de 3 punten.

30 april 2023 om 17:06

Rashford heeft het nooit echt van zijn techniek moeten hebben je ziet hoevaak de bal van de voet springt en het onvermogen om een bal uit de lucht te plukken die gelijk goed voor zijn rechterbeen ligt. Het is geen Van Persie en dat zal die denk ik ook niet worden, maar gebrek aan techniek is wel een beetje de reden waarom die op links beter is dan heeft die veel meer ruimte.
Voor de rest was dit een zaadpot vooral het gebrek aan passie en het continue zeuren op elkaar en niet begrijpen hoe de medespeler de bal wilt krijgen lijkt me zeer frustrerend voor Ten Hag.

Sancho heeft 1x langs buitenom een voorzet gegeven dat is echt zeer matig. Hij probeert vaak niet eens langs zijn man te sprinten want hij gaat er al vanuit dat die niet sneller is dan zijn tegenstander. Zo speler is zwaar afhankelijk van het positiespel van zijn ploeg en United is geen City dus ik acht zijn kans zeer groot dat het gewoon een gevalletje Lingard zal zijn.

Antony heeft nog nooit een goede wedstrijd op links gespeeld en Ten Hag brengt hem op links en je ziet gelijk hoe hij zijn enige kans verpest.

30 april 2023 om 17:11

Antony en Sancho zijn toch wel grote miskopen van United gebleken. Tel daar Maguire bij op en je hebt geloof ik 300 miljoen gespendeerd aan drie spelers die zwaar tekort komen. Sancho vond ik op zich dan weer wel een logische aankoop want die had zich bewezen bij een topclub uit een topcompetitie toen United hem haalde. Dat kan een keer gebeuren

30 april 2023 om 17:32

Sancho lijkt trager te zijn geworden of de verdedigers in de premier league zijn een stuk sneller. Antony gaat het toch wel eerder redden dan Sancho en dat is al puur vanwege zijn mentaliteit.
Je kunt Antony vervelend vinden met het is wel iemand die wat probeert en wat kan forceren al moet dat natuurlijk veel vaker gaan gebeuren maar zijn plekje op de bank is om hem te stimuleren al was die paar wedstrijden terug wel aardig bezig. Maar als je Grealish vergelijken die was duurder en heeft meer dan een jaar nodig gehad om zijn stempel op de wedstrijden te kunnen drukken. Je ziet vandaag dat United gebrek heeft aan spelers met een topsport mentaliteit en die niet bang zijn en hun eigen kwaliteiten willen tonen inplaats van die spelers die de kantjes ervanaf lopen.

30 april 2023 om 17:42

Welke mentaliteit? Als het niet loopt bij Anthony kijkt hij heel boos en gaat hij rare dingen doen. Is dit seizoen gewogen en te licht bevonden. Vind hem echt United onwaardig. Als zelfs ETH hem niet opstelt, nota bene zijn eigen aankoop. Dat zegt al genoeg.

30 april 2023 om 17:49

Qua Techniek kun je inderdaad beter Martial voorin hebben. En ik heb ook liever Rashford vanuit links. Het zijn
beiden alleen echt geen spelers die graag vuile meters maken. Alleen vandaag vond ik het echt tekenend hoe vaak een ze buitenspel stonden. Zo vaak al die ruimte en de timing van de passes en loopacties waren vaak dramatisch.
Verdedigend valt er ook echt nog wat te halen hoor, maar als je die kansen benut of gigantische ruimtes en mogelijkheden beter weet te benutten, dan ben je al een heel eind. We hebben echt meer kwaliteit in de aanval en het middenveld nodig.
Sancho mist gif en overtuiging en kan vooral tot zijn recht komen als Shaw ook echt buitenom kan gaan bij hem. In zijn eentje is hij niet de man die iets gaat creëren. Antony verdedigt wel meer mee, dat scheelt. Maar hij heeft ook geen verrassingselement en is veel te licht. Ook niet echt een intelligente speler, maar qua inzet geeft hij wel alles.

30 april 2023 om 18:00

Beste Japie,

Ik begrijp dat we altijd de transfersommen erbij halen mbt de prestaties maar het heeft wat mij betreft geen nut om dat altijd aan te halen. De markt is gewoon gek geworden en natuurlijk wordt er vaak teveel betaald.

Ik bedenk graag vaak hoe ik dit in Football Manager op zou lossen. Lekker spelers verkopen tegen een nog aardige prijs, talenten en spelers met ervaring halen om een heel goed team te smeden. Ik heb wel vertrouwen in Ten Hag en ben blij dat hij de CL haalt, en er nog zit.

30 april 2023 om 18:36

@Radamel Garcia Los van de transfersom laat Antony toch amper wat zien? Denk jij dat United er op achteruit gaat als je Antony eruit haalt en wat zijn zijn statistieken? Gakpo bv speelt in een team dat moeilijk draait en laat veel meer zien

30 april 2023 om 19:39

Ik denk dat het ook ligt aan dat het team wisselvallig is en hij ook nog moet wennen. Ik snap dat je bij 100 miljoen niet wil dat iemand went maar soms moet het gewoon beter gaan passen en dat kan mogelijk na 1 seizoen zijn. Gakpo is veelzijdiger dan Antony, mogelijk maakt dat het verschil.

Voor de duidelijkheid: ik had in Football Manager nooit Antony gehaald voor 100 miljoen. Voor dat geld wil je iemand met meer ervaring in de CL en in een top 4 competitie.

1 mei 2023 om 07:53

Ik vond Rashford vooral ongelukkig in zijn aanname. Als die jongen iets heeft, is het juist een gele goede aanname. Ballen uit de lucht, over de grond, alles direct klaar om mee re nemen. Vind hem ook beter op links hoor, maar geen goede aanname ben ik het niet mee eens.
Antony verpest elke wedstrijd van alles op rechts net zo goed als vandaag op links. Vertraagd het spel, verliest bijna elk duel, slechte passing, zorgt ervoor dat dalot nooit erover heen kan omdat hij vanaf de zijlijn naar binnen wil trekken, zijn enige truckje. Ik snap wel dat ten hag hoopt dat ie vanaf links misschien eens een goede voorzet kan geven, want vanaf rechts heeft ie dat nog niet gedaan namelijk.

Het mooie is er wel vanaf zo laat in het seizoen, maar de punten tellen en dit was een belangrijke overwinning. Top 4 kan nu bijna niet meer misgaan, zeker als je donderdag niet verliest bij Brighton. Lindelof was trouwens weer top vandaag

Het was weer niet best en komen op het eind gewoon nog goed weg ook. Het seizoen kan niet snel genoeg ten einde komen voor ManU

1 mei 2023 om 07:39

Ben het met je eens dat het niet best was, vooral de tweede helft, na op voorsprong te zijn gekomen, weer ver terug gezakt. Maar verdedigend zat het heel goed in elkaar, op dat late foutje van Malacia na. Als je het met ‘komen op het eind gewoon nog goed weg’ die redding op de lijn van Lindelof bedoelt, die had nooit geteld omdat Lindelof halverwege zijn eigen helft al enorm goed stapte waardoor het buitenspel werd. Kreeg United ook gewoon een vrije trap voor.

Gelukkig nu wel eens over de streep getrokken. Als ze het nu weer hadden weggegeven was ik waarschijnlijk gek geworden.

30 april 2023 om 18:19

Nu wel eens, heb je de rest van het seizoen niet gezien. Is eerder andersom geweest in verruit grootste deel van het seizoen...

aston villa was bezig aan een hele sterke reeks, dus de 1-0 lijkt niet veel maar ik vind het wel knap van man utd. was verder, vooral tweede helft, veel op en neer. leuk om te zien

30 april 2023 om 17:08

Slechte reeds? Als ze hadden gewonnen zouden ze 3 punten achter United komen te staan voor de top 4. Imo buitengewone prestatie tot nu toe en dan te bedenken dat ze slecht waren begonnen

30 april 2023 om 17:08

Zeker weten. En ik geloof dat Aston Villa in de laatste 20 wedstrijden sws altijd 1 keer heeft gescoord, dus mooi dat het ze niet lukte tegen United.

30 april 2023 om 17:49

@Busby ik lees sterke reeks, en niet slechte reeks ;-) ..... prima overwinning van ons, ben wel benieuwd welke spits er gaat komen!

30 april 2023 om 18:59

Dan is het mijn fout. Excuses. Of het is later aangepast

30 april 2023 om 18:23

Was er beetje bang voor, knap wat villa doet. Maar belangrijke winst voor United denk dat top 4 nu wel zeker is gesteld. Vrees dat new castle de derde plek wel zal opeisen, spelen gewoon erg goed nu en maken meer aanspaak op de derde plek vind ik.

Aardige wedstrijd. Van beide kanten niet best. Al vond ik United wel iets betere van het spel hebben en villa niet al te best. Lijkt wel of het voor velen de koek een beetje op begint te raken.

Er lag ruimte achter de verdediging van Villa, maar dan moet die pass wel goed en zuiver zijn, dan had United imo gevaarlijker kunnen zijn.

De Gea weer de nul gehouden tegen een team die volgens mij altijd scoort.

Nu afwachten wat Spurs en Liverpool doen.

#GlazersOut #RatcliffeOut

30 april 2023 om 18:45

Ik vond United eerste helft overtuigend en zoals altijd laten we kansen liggen.
Tweede helft wat minder maar had tot de laatste 10min niet het gevoel dat Aston Villa iets kon forceren.
Al bij al had ik meer van Aston Villa verwacht. Top 4 is nu zo goed als binnen.

30 april 2023 om 19:03

Dat zeker. Als die diepe bal over/achter de verdediging wat zuiverder zouden zijn had United meer grotere kans kunnen creëren. Had ook niet echt het gevoel dat Villa zou scoren. Terwijl het echt wel een lastige ploeg is. Leek ook wel of Villa wst vermoeid was.

Ik ben er nog niet zo zeker van. Verwacht een sterke reeks van Liverpool terwijl United komende donderdag nog maar eens zullen zien te haken bij B&HA.

Ben wel content met Lindelof en Shaw centraal achterin. Malacia speelde omo ook een goede pot. Dat mag ook wel eens gezegd worden terwijl er aparte artikelen worden geplaatst als die een lage beoordeling krijgt.

Die spelers hebben we gewoon nodig nu in een goede vorm.

30 april 2023 om 19:59

Als we nog 3 matchen winnen zijn we zeker van de top 4 onafhankelijk van concurrenten dus dat moet wel goed komen.
Hopelijk blijven we met Lindelof en Shaw spelen, vind het heel goed staan.
Malacia was inderdaad goed, Fred viel weer tegen.

De top 4 strijd is nu wel gelopen. Newcastle en United zien we volgend jaar terug in de PL! (oops CL dus )

30 april 2023 om 17:11

Champions League 😅

30 april 2023 om 17:45

Ze degraderen toch niet als je bij de top 4 eindigd??? 😳😉

30 april 2023 om 19:49

Nee, hij zei ook zien we terug

Ik weet niet wat het is. Spelen wederom een hele goede eerste helft. Geven geen kans weg, aardig wat kansen zelf. 1-0 voor.
Dan de kleedkamer in en het lijkt wel alsof ze opdracht hebben gekregen vanuit de reactie te gaan voetballen. Allemaal achteruit en hopen op een counter of zo. Verdedigend stond het heel goed, Lindelof uitblinker voor mij. Maar waarom? Waarom niet gewoon verder met dat dwingende voetbal, dat druk zetten waarmee je eerste helft zo de bovenhand had?
Dan die wissel waarbij je Maguire er in zet voor een middenvelder. Daar geef je je tegenstander toch ook een signaal mee af?
Malacia, Shaw, lindelof erg goed. Rashford ongelukkig. Iedereen geeft het over slecht schot, maar juist door zo snel en geplaatst te schieten verrast hij Martinez. Sancho niet heel goed, maar probeert tenminste. Speelt beter met Shaw achter zich. Casemiro weer goed. Antony weer drama in gevallen.
En nog even die presentator. Wat een negatieve gozer is dat zeg. Dank zij hem was het niet leuk om te kijken, niet dankzij het spel van de twee ploegen…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren