Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tegenvaller voor stand-in Castaignos; spitsenprobleem voor Twente

Laatste update:

FC Twente kan dit kalenderjaar niet meer beschikken over Torgeir Börven. De 23-jarige aanvaller werd in april geopereerd aan zijn heup en het herstel neemt meer tijd in beslag dan aanvankelijk werd verwacht. De Noor kan tot de winterstop dus niet in actie komen voor de geplaagde club uit Enschede. Dat meldt De Telegraaf maandagochtend.

/

Daarmee dreigt een heus spitsenprobleem voor Twente, want Börven is de stand-in van Luc Castaignos. Laatstgenoemde wordt komende zomer echter waarschijnlijk verkocht; de Tukkers zouden al aan het onderhandelen zijn geslagen met Swansea City. De twintigjarige Jari van Oosterwijk, de topscorer van de beloften, schuift overigens door naar het eerste elftal.

Twente kan bij het begin van volgend seizoen ook geen beroep doen op Felipe Gutiérrez, want de middenvelder is opgeroepen voor de Copa América dat volgende week in Chili van start gaat. De 24-jarige Chileen miste al een groot deel van het seizoen vanwege een knieblessure. Aanvaller Jesús Corona neemt met Mexico deel aan het toernooi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou is deze Borven ook niet van het niveau wat Twente nog nastreeft, maar dit is toch weer een tegenvaller. Dit maakt een eventuele verkoop ook erg lastig.

1 juni 2015 om 09:37

Helaas hebben we in deze tijd ook niet veel mogelijkheden voor wat betreft we wensen na te streven.
Elke lang geblesseerde is jammer, omdat we ook spelers in de breedte nodig hebben. En elke speler extra drukt uiteraard weer op de begroting. Zelf vind ik het prima dat Oosterwijk eens de kans gaat krijgen, maar als hij geblesseerd (of geschorst) raakt heb je toch echt een spitsenprobleem.

1 juni 2015 om 10:02

Volgens mij heeft Twente niet zo veel 'na te streven'. Ze moeten blij zijn als ze komend seizoen een team op de mat kunnen zetten dat het niveau middenmoot Eredivisie heeft.

En misschien levert de noodzaak om jongens vanuit de jeugd door te schuiven nog wel een paar verrassingen op, zoals een paar jaar terug bij Feyenoord.

Dat zie ik niet als een probleem. Die Borven kan er niet zo heel veel van. Dan zie ik liever Oosterwijk in de spits. Wat ik van hem heb gezien bij Jong Twente is alleen maar positief. Die jongen verdiend een kans.

Jeetje ben benieuwd voor welke plek deze ploeg gaat strijden :O

de beste spits van Twente is nog gewoon beschikbaar. Ik sprak laatst Michel Jansen en die gaf heel duidelijk aan dat de beste spits bij Twente Corona is. Hij kan met de rug naar de goal spelen, is balvast en enorm wendbaar.

Benieuwd of hij wel blijft....

Ik hoorde gisteren Jack van Gelder zeggen dat Feyenoord Castaignos wilde halen. Klopt daar iets van? Zo ja, dat zou dan hilarisch zijn.

1 juni 2015 om 09:51

Ik breng hem er op de fiets heen. Die man brengt feyenoord alleen maar naar een nog lager niveau.

1 juni 2015 om 11:11

Luc kan ook niet de kapstok zijn waar heel het elftal van Feyenoord zo opzichtig naar op zoek is. Ik ben op zich wel gecharmeerd van hem, maar ik denk niet dat hij is wat Feyenoord zoekt. Ik zou als ik Gio was denk ik gewoon met Kuyt in de spits gaan spelen.

Ik zie het probleem eerlijk gezegt niet, al gun ik het deze jongen natuurlijk niet. Jari Oosterwijk!

Te Vrede mag weg bij Feyenoord. Hoeft niet veel te kosten. Misschien valt hij wel te betrekken in een ruildeal want ik kan me zo voorstellen dat Feyenoord interesse zal hebben in een of meerdere Twentespelers. Een echte topspits is Te Vrede niet, maar dat bleek Castaignos ook zeker niet te zijn. Heel veel minder is Te Vrede in ieder geval niet. Bovendien is hij een stuk goedkoper.

1 juni 2015 om 10:33

Te Vrede, Borven en Oosterwijk is denk ik lood om oud ijzer. Te Vrede is denk ik alleen interessant voor een half jaar huur.

1 juni 2015 om 11:03

Felitciano Zschusschen die met NAC degradeerde staat ook nog een jaar onder contract bij Twente, lijkt me ook van weinig meerwaarde.

Oisterwijk is er ook nog

sneu voor börven als hij speelt is hij wel degelijk een goede spits

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren