Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tandem tussen Pelkas en Thiam is goud waard voor Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zich maandagavond gerevancheerd voor het puntenverlies dat vier dagen geleden werd geleden tegen Sivasspor. De ploeg van trainer Erol Bulut rekende moeiteloos af met Kayserispor, dat de schade nog relatief beperkt hield: 3-0. Opvallend was het samenspel bij Fenerbahçe tussen nummer tien Dimitris Pelkas en spits Mame Baba Thiam, die elkaar voortdurend vonden. Fenerbahçe klimt over Galatasaray heen naar plek twee en heeft twee punten achterstand op koploper Besiktas.

De verhoudingen waren vanaf de openingsfase duidelijk: Fenerbahçe had vrijwel voortdurend de bal en zocht gretig de aanval, terwijl Kayserispor zich beperkte tot verdedigen. Pelkas zag in de openingsfase een volley uit een lastige hoek over getikt worden door doelman Dogan Alemdar, maar in de twintigste minuut was het voor het eerst raak voor de thuisploeg. Pelkas bediende Thiam met een steekbal, waarna de spits vanbinnen het zestienmetergebied de rechteronderhoek uitzocht: 1-0.

Verderop in de eerste helft raakte Thiam vanaf de rand van de zestien nog het zijnet. Ook na rust bleef Fenerbahçe volop de aanval zoeken en zes minuten na rust was dat opnieuw doeltreffend. Pelkas stuurde Thiam met een slim tikje de linkerkant van het zestienmetergebied in. De Senegalees liep om de bal heen, zodat hij hem met rechts bij de tweede paal kon neerleggen, waar Mbwana Samatta het buitenkansje benutte: 2-0.

Daarna hielp Pelkas nog een enorme kans om zeep, door van dichtbij wild over te volleren. Ook slaagde Thiam er na een nieuwe steekbal van Pelkas niet in om keeper Alemdar te verschalken, die de bal uit de hoek tikte. Het werd in de slotfase alsnog 3-0, toen invaller Papiss Cisse handig een tegenstander uitkapte in het strafschopgebied en met een hard schot, dat door Alemdar nog wel werd aangeraakt, te scoren.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3428515889
3Trabzonspor33174121355
4Medipol Basaksehir3415712752
5Besiktas3415613551
6Kasimpasa3414713-349
7Sivasspor34121210-448
8Rizespor3314613-648
9Antalyaspor33111210045
10Alanyaspor33111210-345
11Adana Demirspor3491411241
12Samsunspor3410915-739
13Ankaragücü3381312-337
14Kayserispor33101013-1037
15Konyaspor3481214-1436
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3471215-1033
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor337917-3130
20Istanbulspor334722-3516

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fener speelde met zelfvertrouwen, het was niet slecht maar ook niet bijzonder goed.. Het mooie is Ozil gaat zich nog aanpassen en Oseyi komen er nog bij. Hopelijk staat er binnen een maand een nog beter team. Pelkas, wat een heerlijke voetballer om te zien, staat elke wedstrijd ook wel met een doelpunt of assist op t formulier. Attila Szalai maakte een fantastische debuut, strooide met pases over 70 m en is bijzonder technisch, kan ook goed opbouwen. Het is veel belovend wat we hebben gezien.

Goede wedstrijd gezien van Fener. We hebben Kayserispor geen kans gegeven al staan ze laag in de Lig. Hoop dat we deze lijn vol kunnen houden met goed spel en ben blij dat we 2x hebben gescoord na mooi samenspel. Over de motm : Pelkas. Wat een aankoop is hij toch geweest. Kan niet wachten met Özil en die speler van QPR. Ook Szalai speelde een ijzersterke wedstrijd. Al met al een goede wedstrijd

Heerlijk man. Ik heb genoten vandaag. Pelkas strooide vandaag met ballen zo van ''kijk mij Mesut, ik ben ook hier''. Het lijkt ook wel alsof Mamis Thiam elke wedstrijd beter en beter wordt, vandaag ook weer een puike wedstrijd gespeeld. Last but not least: Attila Szalai. Natuurlijk zijn eerste wedstrijd, maar hij oogt rustig en geconcentreerd. Ik ben zeer tevreden over het samenspel van vandaag, ik hoop dat we dit zo voort kunnen zetten, zijn we ook meteen van dat ''orol Bolot hooft goon toctook on Fonor os dromotosch'' gezeik.

Op Valencia na vond ik iedereen echt lekker spelen, een compact team. De uitslag had hoger gemoeten als de kansen wat klinischer werden afgemaakt. Blij dat we de eerste seizoenshelft met een overwinning hebben afgesloten. Atilla Szalai zag er verdedigend goed uit, Lemos zal hoe dan ook opgeofferd worden hierdoor.



Fener heeft vandaag mijn verwachtingen overtroffen. Wat een goed voetbal zeg ! Spelen op balbezit,en dan uit het niets met een snelle aanval de tegenstander verassen.

De eerste goal was van een hele hoge niveau. Prachtig uitgevoetbald, splijtende pass van Pelkas en versierd met een goal van Thiam.
De tweede en derde goal waren ook mooi uitgespeeld.
Als we dit spel blijven spelen op balbezit en snelle aanvallen. Dan wil ik niet weten wat Özil nog eraan toe kan voegen. Het beloofd in ieder geval wat.

Adam Szalai heb ik een zeer goede eerste indruk van. Sterke verdediger die goed ingrijpt. Het spel durft te maken en zich niet verstopt. Lijkt voorlopig de juiste injectie voor de verdediging. Al is deze wedstrijd niet echt een test.

Voor de rest, Bu sene O sene ( dit jaar is onze jaar) !

25 januari 2021 om 19:56

Geen probleem wij gaan van onze eigen kracht uit Nwakaeme en ekuban zijn in bloedvorm.
Wij voetballen juist beter tegen de top tegen degradatiekandidaten willen wij nog weleens nonchalant zijn

Fener speelde goed en sterk alleen ze mogen wel wat scherper zijn voor het doel het had zomaar 5-0 kunnen zijn doelsaldo kan belangrijk zijn. Maar ondanks dat speelde ze als een team werd lekker rond gepasst kan niet wachten tot dat özil gaat spelen ik hoop dat hij fener-gala gaat halen maar ik denk dat het net iets te vroeg is. En trouwens wie kan mij vertellen waar gokhan is gebleven hij speelde in het begin vaak maar nu zie ik hem niet meer gaat hij zo een zelfde rol spelen als emre vorig jaar beetje coachen en spelen wanneer het hem uit komt. Maar neemt niet weg dat sangare het goed doet.

Pelkas Pelkas Pelkas wat een speler, uit het niets aangetrokken wat een aanwinst. Het leek alsof Fener de druk voelde van Mesut Ozil
Enner is zo slecht Fener heeft gewoon met 10man gespeeld en Ozan is ook uitvorm.
Terwijl Mame goed in vorm is, hoop dat Pelkas naar rechts gaat en Ozil op 10 komt.
Ook goed voor het vertrouwen van Samagoal om weer te prikken.

In de samenvatting van deze wedstrijd zag ik meer goed voetbal van Fener dan de rest van het seizoen.

Vooral de 2e goal was heerlijk uitgespeeld.

Die Pelkas is toch een heel talentvolle nummer 10.. des te dommer om Özil voor zo veel geld te halen want ik denk dat deze Pelkas op het moment beter is en ook nog veel geld kan opleveren maar nu gaan ze hem weer aan de zijkant plaatsen terwijl Fener een goede winnende reeks heeft neergezet..

26 januari 2021 om 11:38

Pelkas gaat het geweldig vinden met Ozil op het veld, iemand die als Pelkas het veld kan zien maar dan nog x100 erop.

Mesut gaat hopelijk het algehele niveau van ons selectie omhoog krikken, je moet eens kijken op Fenerbahce Youtube en je ziet dat bijvoorbeeld Ozan Ozilse bouncing pass aan het proberen is steeds

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren