Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Talent van de Toekomst’ van 2013/14 strijkt neer in Den Haag

Laatste update:

Ashraf El Mahdioui gaat proberen zijn loopbaan verder vorm te geven in dienst van ADO Den Haag. De twintigjarige middenvelder verlaat Ajax na drie seizoenen om zich te gaan ontwikkelen in de Hofstad, waar hij hoopt op een doorbraak in de Eredivisie. Vorig seizoen maakte El Mahdioui deel uit van het beloftenteam in Amsterdam en speelde hij in totaal 23 wedstrijden in de Jupiler League.

El Mahdioui beschikte over een aflopend contract bij Ajax en kreeg eerder al te horen dat die verbintenis niet zou worden verlengd. Nu gaat hij met een driejarig contract op zak aan de slag in Den Haag. In zijn eerste seizoen bij Ajax werd hij al meteen uitgeroepen tot ‘Talent van de Toekomst’ en afgelopen seizoen was hij enige tijd aanvoerder van Jong Ajax.

ADO hoopt dan ook dat een topper in wording binnenhaalt. “Met Ashraf halen we een erg talentvolle middenvelder in huis”, reageert trainer Zeljko Petrovic tevreden op de clubsite. “Dat heeft hij de afgelopen jaren bij Ajax wel bewezen. Het zegt ook genoeg dat veel buitenlandse clubs hem binnen wilden halen. Dat Ashraf dan voor ADO Den Haag kiest, is een compliment voor onze club.”

“We gaan de komende jaren ongetwijfeld veel plezier aan Ashraf beleven”, voorspelt Petrovic donderdag. El Mahdioui zelf laat weten dat zal moeten blijken of hij klaar is voor de Eredivisie. “Maar ik zal daarvoor mijn stinkende best moeten doen op de training. Ik hoop in ieder geval op zoveel mogelijk speelminuten”, aldus de middenvelder.

Denk je dat ADO Den Haag nog meer spelers nodig heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele mooie aanwinst voor Ado. Ik ben voorzitter van de El Mahdioui fanclub. Aschraf is een pure voetballer en een echte type 6. Hij doet me een beetje denke qua stijl aan Pirlo. El Mahdioui is ook redelijk tweebenig. Ik vond het jammer dat hij bij Ajax weg moest.

30 juni 2016 om 11:16

Ja en een 6 is net wat we nodig hadden na het vertrek van Kristensen maar ook Derijck die veel minuten als controleur heeft gespeeld.

Mooie zet van ADO! Dit zijn van die spelers die vaak bij clubs als PEC tekenden omdat die daar vaak een neusje voor hadden. Goed dat mijn club nu ook de grotere talenten van het land oppikt die net niet kunnen aanhaken bij het 1e van een Ajax of PSV.

Ik hoop dat dit beleid wordt doorgezet!

30 juni 2016 om 14:10

Ff serieus maar een jongen van 19 of 20 komt net kijken. Denkje echt dat hij een taak met zoveel fysieke inspanning op zich kan nemen. Spelers als Bazoer die op een jong leeftijd op 6 kunnen spelen komen 1 keer in de 10 jaar voor. Dat Bazoer Real Madrid of Barca gaat halen is ook geen raadsel. Normaal gesproken speelt er op 6 altijd de meest ervaren voetballer. Rijkaard, Galasek zijn altijd de meest ervaren spelers van hun team geweest. Dat Bazoer die rol op zich kan nemen als een jonge pik is al uitzonderlijk en ik heb er niet veel vertrouwen als die mahdioui 3de rangs voetballer van Ajax gaat slagen bij ADO ook nog eens op de positie van 6. Jonge spelers horen aanvallend te voetballen en de verdedigende taken komt gewoon met de ervaring mee.

30 juni 2016 om 11:30

Ik denk wel een mooie aanwinst voor Ajax.

Maar de tekst is wel nog mooier. Petrovic noemt alle clichés in één alinea. Haha!

“met Ashraf halen we een erg talentvolle middenvelder in huis”
"dat Ashraf dan voor ADO Den Haag kiest, is een compliment voor onze club.”
“We gaan de komende jaren ongetwijfeld veel plezier aan Ashraf beleven”

Ik vraag me sowieso af of Petrovic de juiste man is voor Ado. Ik hoop 't wel, maar ik heb wel zo m'n twijfels over z'n trainerskwaliteiten.

ADO heeft hier een hele leuke speler weten te strikken goed !!

Ik ken hem niet, hij gaat in elk geval een stap vooruit

Kristensen werd niet verlengd en dus hebben we geen 6, ik lees hierboven dat hij een 6 is dus laten we hopen dat hij toch uitblinkt.

Petrovic koopt samen met Advocaat in dus ik heb er wel vertrouwen in!

30 juni 2016 om 20:29

Dit kan een hele goede voetballende '6' worden, heeft goed overzicht en is normaal heel nauwkeurig in de passing. Snap HELEMAAL niet dat Ajax hem weg heeft gedaan, vormde met Nouri en vd Beek een fantastisch middenveld in de A1 . Ikzelf vond Jong Ajax ook beter spelen als hij op de plaats van Clement (waarom hij de voorkeur kreeg is me een raadsel ) en heeft een aardig afstandsschot in de benen waar je met wat zoeken vast wel beelden van terug zal kunnen vinden. Folactics heeft een paar maanden terug nog een filmpje over hem op hun kanaal gezet, misschien eens leuk om te kijken.

Ik kan van hem snappen dat hij speelminuten maakte in jong Ajax de overige getransfereerd gasten niet.
"Deze jongen heeft wel talent"

Jammer dat Ajax hem niet verkocht heeft, voor een ?? euro + 30% doorverkoop
Ik zie hem ooit nog wel stappen zetten richting de top van de eredivisie.

30 juni 2016 om 10:49

@mistermiyagi
Hij was einde contract en Ajax kan natuurlijk niet iedereen contractverlenging geven anders zit je binnen de kortste keren met 100 contractspelers dus moet je keuzes maken. Verkoop was dus niet aan de orde evenmin als een doorverkooppercentage,

Die heeft dus alles uit zijn titel weten te halen...zo zie je masr weer dat jeugdig "talent" ook zo kan verdwijnen.

30 juni 2016 om 11:07

Juist een heel slimme keuze voor die jongen. Niet meteen bij een te grote club beginnen als talent en nooit spelen, maar gewoon ervaring opdoen bij een club als ADO. We weten hoe het gaat als een jonge speler te snel naar een grote club gaat, meestal faalt hij dan. Het komt wel goed met die jongen.

30 juni 2016 om 11:41

Talent van de toekomst heeft niets met de potentie van een speler gegeven. Deze titel wordt vaak gegeven aan de speler die in een jaar veel gegroeid is en zich daarbij op een goede wijze heeft laten zien. Dus niet aan het grootste talent.

Die jongen is pas 20, laten we hem over 5 jaar eens beoordelen...

30 juni 2016 om 11:41

Is hij wel 20? Hij mocht afgelopen seizoen nog met de A meedoen en meestal mag dat niet meer op je 20ste toch? Verder een hele goede voetballende 6, type busquets. Ik denk dat ajax spijt krijgt dat ze hem zo makkelijk hebben laten gaan.

30 juni 2016 om 13:39

Heeft meegedaan als compensatie speler in de Youth league, was geen A speler vorig seizoen.

Goed voor erbij, mag gaan strijden voor een basisplaats.

Ik ken zijn helaas alleen omdat hij toen een politievrouw in burger heeft mishandeld. Of althans, hij was daarvan verdacht en is toen geschorst door Ajax.

30 juni 2016 om 14:30

Bullshit! El Azzouzi heeft die politieagent een paar lichte schaafwonden aangebracht. El Mahdioui en Samet Bulut wouden El Azzouzi juist laten stoppen.

30 juni 2016 om 16:04

Rustig voorzitter,.. Hij is toch wen maand geschorst door Ajax voor Alles of niet dan? Heus geen maand schorsing omdat hij Azzouzi van die agent af trok.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren