Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Talent van de Toekomst’: ‘Ik moet gaan spelen, dat was bij Ajax lastig’

Laatste update:

Mickey van der Hart staat komend seizoen tussen de palen bij Go Ahead Eagles. De twintigjarige doelman wordt gehuurd van Ajax en is blij met zijn nieuwe werkomgeving, zo geeft hij te kennen in gesprek met RTV Oost.

/

“Na twee jaar als derde doelman ben ik op een leeftijd waarop ik speeltijd op moet gaan doen”, zegt Van der Hart. “Bij Ajax is dat lastig. Kenneth Vermeer is er nog steeds en Jasper Cillessen natuurlijk ook. De Eredivisie is nieuw voor mij, zo simpel is het. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik op dat niveau mee kan.”

Van der Hart, die sinds 2007 voor Ajax speelt en er nog tot medio 2016 onder contract staat, speelde vorig seizoen 27 wedstrijden in de Jupiler League namens de beloften van de Amsterdamse club. Hij werd door Ajax in 2012 verkozen tot Talent van de Toekomst.

Denk jij dat Mickey van der Hart gaat uitblinken bij Go Ahead Eagles?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groot gelijk! Deze man moet natuurlijk vlieguren maken.

Wel vraag ik af of hij in aanmerking zou komen als 2e doelman wanneer Vermeer alsnog vertrekt. Dan zou ik het een onverstandige keus vinden.

13 juli 2014 om 20:13

Als Kenneth weg gaat willen ze Boer van Zwolle halen.

Heb niet veel van hem gezien of gehoord. Iemand die me meer kan vertellen?

13 juli 2014 om 22:18

Ik heb vorig seizoen regelmatig Jong Ajax zien spelen maar toen viel hij niet op. Was zeker niet de uitblinker. Ik zou hem liever eerst de uitblinker zien bij Jong Ajax.

Is hij als eerste doelman gehaald?

13 juli 2014 om 20:24

Nee als zesde..

13 juli 2014 om 20:29

Natuurlijk, anders zou het zinloos zijn om hem te verhuren.

13 juli 2014 om 20:41

Ja hij wordt in deventer eerste doelman gaan ze nog wel pkezier van krijgen.voor beide clubs goed toch hoop dat i sterk terug komt.want zie vermeer nu wel weg gaan en denk cillessen het seizoen erop denk ik dus zou i misschien over 1jaar eetste doelman worden in amsterdam.

14 juli 2014 om 00:19

Hoezo natuurlijk? Niets in de voetbal wereld is van zelf sprekend.

Natuurlijk is het goed dat van der Hart lekker gaat keepen bij de Eagles.
Ik verwacht dat hij over een jaartje of twee echt meedoet voor de plek in het doel bij Ajax!

Topkeeper met potentieel, Vermeer en Cillessen kunnen volgend seizoen gerust vertrekken.

Prima zaak. Hopen dat hij sterker terugkomt en dat hij straks een waardige opvolger is van Cillessen!

Geweldige keeper in potentie komt wel goed met hem. Ik zou het niet erg vinden als die nu al voor ajax ging keepen want hij kan het wel aan, maar deze jonge komt er wel.

Als GAE supporter ben ik zeer tevreden dat we een doelman van Ajax mogen en kunnen huren, wat ik lees en zelf op de training gezien heb vind ik hem een uitsekende indruk maken. Maar uiteraard zit er dan nog geen druk op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren