Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tadic blinkt uit tegen oud-werkgever Groningen

Laatste update:

FC Groningen is zaterdagmiddag geen partij gebleken voor Southampton. Het krachtsverschil tussen de ploegen van Erwin van de Looi en Ronald Koeman was simpelweg te groot en dat was na negentig minuten voetbal ook terug te zien in de uitslag: 0-3. Jordy Clasie maakte als invaller zijn debuut voor Southampton, maar Maarten Stekelenburg kwam nog niet in actie.

/

Dusan Tadic keerde terug bij zijn oude club en blonk uit in Euroborg. Southampton had al een paar kansjes gemist toen José Fonte de bezoekers op voorsprong zette: de aanvoerder scoorde uit een hoekschop van Tadic. Even daarvoor had Victor Wanyama uit een corner van Tadic overigens al de lat geraakt. Groningen ging nog wel op zoek naar de gelijkmaker en kende in Mimoun Mahi zijn gevaarlijkste man, maar Southampton hield zijn voorsprong vast.

In de tweede helft kwam Clasie als invaller binnen de lijnen en hij zag zijn nieuwe ploeg uitlopen naar een 0-3 overwinning. Tadic was ook bij deze goals betrokken: eerst bereidde hij de 0-2 van Sadio Mané voor, door Cédric Soares weg te sturen, en vervolgens zorgde hij na een geweldige actie voor de assist bij de 0-3 van invaller Graziano Pellè. Tadic ging met een 'Zidane-draai' langs zijn directe tegenstander en had vervolgens een uitstekende steekpass op Pellè in huis.

Direct na dit doelpunt haalde Koeman Tadic naar de kant en de aanvaller kreeg een staande ovatie van de ruim 12.000 aanwezige toeschouwers in Euroborg. In de aankomende week oefent Southampton nog tegen Quick'20 en Feyenoord; daarna wachten de duels met Vitesse in de derde voorronde van de Europa League.

Het debuut van Jordy Clasie zit erop! #southampton #fcgroningen #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Hoe vond je Jordy Clasie spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar traint Southampton in Nederland en waarom oefenen ze tegen Quick?

18 juli 2015 om 16:42

Waarom ze tegen Quick spelen? Die kunnen het bedrag dat Southampton vraagt voor het spelen van een oefenwedstrijd betalen. Waar ze trainen weet ik niet

18 juli 2015 om 16:43

Welke quick? Van den haag?

18 juli 2015 om 16:54

oldenzaal

Mooi dat Tadic zo wordt ontvangen, volkomen logisch natuurlijk, maar toch zijn zulke reacties geweldig voor zowel de speler als het publiek zelf.

Clasie speelde aardig maar was niet bijzonder. Beste man van het veld was Wanyama. Won letterlijk ieder duel en troefde het middenveld van Groningen fysiek af

18 juli 2015 om 16:55

Levchenko was toch iets positiever over Clasie na de wedstrijd!

18 juli 2015 om 17:32

Koeman ook.

Ik denk dat Tadic komend seizoen echt gaat vlammen. Deze man kan enorm goed voetballen en dat gaat er nu uitkomen. Hopen dat Pelle nu een seizoen constant presteert en Clasie ook makkelijk kan aanhaken. Toch denk ik dat de uitblinker bij Soton komend seizoen Sadio Mane gaat worden, had nooit verwacht dat hij zo goed zou presteren in de PL. Koeman heeft het wel lekker voor mekaar daar. weet iemand wanneer Forster weer helemaal terug is?

18 juli 2015 om 17:05

Valt toch best mee hoe goed Mane het gedaan heeft in de PL? Een redelijk seizoen, meer niet.

18 juli 2015 om 17:08

ik vond hem het seizoen anders prima afsluiten. Naarmate hij meer in de basis begon, begon hij steeds meer zijn draai te vinden. Ik ga er vanuit dat hij komend seizoen vanaf het begin in de basis zal starten en de doelpunten vanzelf zullen volgen.

18 juli 2015 om 19:47

sadio mané 30 wedstrijden 24x basis 4 assists 10 doelpunten ( waarvan 9 goals na kerst)

graziano pellè 38 wedstrijden 37x basis 2 assists 12 goals (waarvan 4 goals na kerst)

18 juli 2015 om 18:22

Ik denk dat die na de winterstop weer minuten gaat maken, misschien eerder. Die is nog wel even uit de roulatie.
Vond de Argentijnse keeper die vandaag speelde niet heel sterk, lijkt me dat Stekelenburg zich moet kunnen bewijzen en totdat Forster terug is zijn kans pakt.

Clasie hoeft ook niet bijzonder te spelen. Zijn kwaliteit is namelijk in dienst spelen.

18 juli 2015 om 17:09

Dat is ook het geval bij Wanyama en die blonk wel uit.

18 juli 2015 om 17:54

Clasie heeft waarschijnlijk pas 2 keer meegetraind kom op geef hem wat tijd om te wennen .

#jera inderdaad hij moet in dienst spelen van het team. Zichzelf opofferen voor iedere meter, en gaten opvullen waar andere gaten laten vallen. kuiten bijten en vol gas er op.

Kom net uit het stadion. Was leuk om te zien, maar ik schrok ook wel van het grote verschil. Alleen fysiek al een enorm verschil. Het waren de reuzen en de beren tegen ons FC Grunn.

Leuk om Koeman-Koeman-Tadic weer te zien. Tadic was weer goed op dreef. Maar ook Clasie kon in de tweede helft het spel goed verdelen. Heb bij vlagen genoten van Southampton.

Groningen in de eerste helft een paar redelijke kansen, maar kwam er daarna bijna niet meer uit. Linssen liet een goede indruk achter.

Het uitvallen van Lindgren zag er niet best uit. Die dikke nummer 12 plette hem ff lekker. Verder een leuke middag, lekker weer en lekker bier.

@feyrd1908

Ja toch. En daarnaast kan hij ook wel goed voetballen hoor. Ik irriteer me vaak aan de mensen die zeggen dat Clasie het heel moeilijk gaat krijgen. Hij gaat naar mijn inzien juist een hele grote worden.

De spelmakers zijn blij met jongens als Clasie.

Unrelated maar iemand enig idee waar Southampton traint deze week?

18 juli 2015 om 17:50

De Lutte

Wel mooi om te zien dat die Gazzaniga zo aan het kloten was, kan Stekelenburg wel 1e keeper worden (tot forster terug is) Goede sfeer in het stadion, leuke pot!

18 juli 2015 om 18:11

is dat een nieuwe keeper die ze deze zomer gehaald hebben? vraag me af wie hem dan gescout heeft want maakte geen goede indruk wat mij betreft dus ik zie wel kansen voor maarten stekelenburg

18 juli 2015 om 18:48

Nee Gazzaniga zit al langer bij Southampton maar kan er niet zoveel van. Prima derde keeper als Forster terug is.

Is Jay Rodrigues weer fit bij the Saints?

erwin mag deze week zijn jongens wel op corners-tegen laten trainen..soton zag er levensgevaarlijk uit

Voor wie nog twijfelt, Vitesse heeft geen scheiden van kans tegen deze club.

18 juli 2015 om 18:47

Ik persoonlijk twijfel totaal niet. Vitesse gaat dit winnen !!!
Laten we vooral Southampton niet groter maken dan het is. Borussia Dortmund was een stuk vervelender geweest.

18 juli 2015 om 19:07

Maar toch 2 klasses beter als Vitesse...

18 juli 2015 om 19:48

Complete onzin. Voetballend zal Vitesse gewoon de betere zijn, mark my words. Dat een counterploeg ons niet ligt is weer totaal iets anders.

18 juli 2015 om 21:26

2 klasse beter, nou nee. Overdrijven is echt typisch Nederlands.

Waar baseer je dat op? Wat een grootheidswaanzin zeg.

Southampton heeft een gerenommeerd ingespeeld team waar oa. enkele oud top-spelers van de eredivisie spelen, Vitesse is een half elftal basisspelers kwijt geraakt waarvoor een handje vol jongelingen met potentie zijn teriug gekomen. Normaal gesproken heeft Vitesse praktisch geen kans.

18 juli 2015 om 20:28

En gelukkig voor jou is voetbal zoooooo voorspelbaar .....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren