Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez staat voor terugkeer: ‘Iedereen wil daar spelen’

Laatste update:

Barcelona heeft volgens SPORT besloten om de terugkoopoptie op Denis Suárez te lichten en dient daarvoor 3,25 miljoen euro te betalen aan Villarreal. De 22-jarige linksbuiten lijkt er zelf geen problemen mee te hebben wanneer hij in de zomer moet terugkeren naar het Camp Nou.

/

“Het is de droom van iedere voetballer om voor Barcelona te spelen, het is de beste ploeg van de wereld. Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez zijn niet te stoppen, maar spelers als Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Busquets en Javier Mascherano zijn ook erg belangrijk. Het is leuk om hen te zien spelen”, aldus Suárez, die een terugkeer naar de Premier League echter ook niet durft uit te sluiten.

“Waarom niet? Het Engelse voetbal is prachtig en ik heb er goede herinneringen aan overgehouden. Ik heb bovendien een nieuwe leefstijl en cultuur leren ontdekken. Ik ben als persoon en als voetballer gegroeid, ondanks dat ik moeite had om mij in het eerste te spelen”, besluit de jeugdinternational, die eerder voor Manchester City uitkwam.

Denk jij dat Denis Suárez in de zomer terugkeert bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer maar was te verwacht. Het ergste is nog dat lage transferbedrag.

Ik hoop dat Villarreal een waardige vervanger kan vinden. Ik laat me graag verassen door de vertrouwelijke scouts.

26 mei 2016 om 21:29

Hopelijk stuurt Barcelona Halilovic naar jullie toe. Ik denk dat hij een waardige vervanger van Denis Suarez is die waarschijnlijk nog meer talent heeft. Het enige nadeel voor Villareal is dat zij volgend jaar weer een vervanger daarvan moeten zoeken.

26 mei 2016 om 22:20

Ik denk dat het te vroeg is voor suarez om nu naar Barca te gaan. Die kan beter ontplooien bij een andere team waar die fulltime mag spelen. Hallilo uithuren zou verstandig zijn idd.

Heeft zich geweldig ontwikkeld. Was zelfs hun beste speler in de Europa league(meeste assists). En kan niet wachten tot hij weer mee doet vanaf deze zomer. Kan voor Neymar invallen maar ook voor Iniesta b.v.

Prachtig! Deze jongen heeft zich geweldig ontwikkeld. Ben echt blij dat hij terug komt, extra man op de vleugel en eventueel op het middenveld. Mooi om te zien dat hij het zo goed deed, eigenlijk moet je halilovic ook aan een villareal verhuren Dan kan hij ook weer met de juiste ervaring terug keren.

26 mei 2016 om 21:25

Halilovic is al verhuurd aan Gijon en doet het daar prima Denis wil niet naar Barca willen om gelijk weer te worden verhuurd als die verhuurd wordt, denk dat hij gaat banken wat erg zonde is voor deze talentvolle voetballer

26 mei 2016 om 21:40

Halilovic was verhuurd aan sporting, is nu gewoon weer terug bij Barcelona. Daar zijn ze aan het kijken of ze hem gaan verkopen met een terugkoop clausule of iets anders met hem doen.

26 mei 2016 om 21:50

Halilovic heeft aangegeven dat hij graag bij een grotere club wil spelen. Hij bedankt Gijon voor het mooie jaar waarin hij veel wedstrijden mocht spelen maar maar wilde komend seizoen in een beter team spelen. Het is dus nog onzeker waar hij komend seizoen zal spelen.

26 mei 2016 om 22:30

Denk dat Villareal toch al een stap(je) vooruit is tenopzichte van Sporting. Halilovic bij een nog grotere club zou denk ik niet verstandig zijn qua speelminuten.

26 mei 2016 om 23:13

Hoop dat hij naar villareal gaat. Net als Denis kan hij zich goed ontwikkelen en dan weer terugkeren naar Barca als hij het goed heeft gedaan.

27 mei 2016 om 06:55

Dacht dat hij al verkocht was aan valencia met een terugkoopregeling.

Een balvaardige speler die voor creativiteit zorgt. Jammer dat Barca deze speler probeert te halen om de bank warm te houden, en voor de commentatoren wordt het ook lastig als Luis en Denis in de basis beginnen. Deze jongen moet naar een Tottenham waar hij ervaring kan opbrengen en in de basis kan starten

26 mei 2016 om 21:25

Je zag duidelijk dat Neymar en Iniesta teveel wedstrijden hebben gespeeld dit seizoen, Dan komt deze jonge juist van pas. En Hij zal gewoon Denis genoemd worden ivm De andere Suarez.

26 mei 2016 om 21:32

Deze jongen is een flankspeler dus Iniesta kan hij niet vervangen, Denis kiest duidelijk voor het geld als hij naar Barca gaat daarnaast speelt Neymar zo'n 75% van de wedstrijden(als hij niet geblesseerd is). Begrijp me niet verkeerd bij andere topclubs gebeurt het ook dat talentvolle spelers op de bank belanden, dat is erg zonde. En ik denk dat Denis geen trek heeft om in het tweede videaal te spelen.

26 mei 2016 om 21:38

Hij is inprincipe een aanvallende middenvelder die zowel op het middenveld als op de vleugel uit de voeten kan. Aangezien villareal 442 speelt, waarbij de 2 centrale middenvelders ook veel moeten verdedigen speelt denis op de linker vleugel waar zijn aanvallende capaciteiten beter tot recht komen.

Zou dom zijn om hem terug te kopen, héél dom. Laat hem nog een jaar spelen; CL ervaring en afwachten. Hij zal niet meer dan 15 potjes spelen bij Barca en is ook niet zo gewild dat er clubs 40mil gaan betalen dus waarom? Hij speelt daar redelijk; Villareal speelt erg goed dus gun die jongen ook de CL ervaring.

26 mei 2016 om 22:37

Tja je hebt gelijk maar de vraag is hoeveel Barca dan moet betalen na het 2de jaar. Denk dat hij toch wel meer dan 15 wedstrijden zal spelen. Zeker voorin en op het middenveld op de positie van Iniesta want hij heeft de meest aanvallende opdracht op het middenveld, hij kan eigenlijk met 3 posities rouleren. Al hoop ik dat Arda dan plaats maakt voor hem maar dan moet Barca Arda niet verkopen met verlies. Als ze Arda nog een jaar langer willen de kans geven dan is een 2de jaar bij Villareal wel beter lijkt mij.

26 mei 2016 om 22:43

Rafinha kan rouleren met Rakitic. En Sergi Roberto ook vaker als rechtsback tegen makkelijkere tegenstanders, dat zal goed uitkomen als Alves vertrekt en Bellerin in de plaats zou komen. Bellerin zal denk ik net iets minder spelen in dat 1ste jaar ten opzichte van Alves dit seizoen. Zomer 20172018, moet Barca dan maar de 2 betere houden en 1 verkopen. Denk dat Rafinha en Denis beter gaan worden dan Sergi Roberto al is Sergi dit jaar beter omdat Rafinha maanden out was

Ik hoop echt dat deze speler voor fc barcelona gaat spelen..een prima reserver voor neymar en messi

Barcelona kan best een aanvaller achter de grote 3 gebruiken. Hebben maar een stuk of 12, 13 spelers die iets toevoegen aan Barcelona. Real heeft b.v. een veel meer eerste elftal waardige spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren