Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez: ‘Ik kreeg een WhatsApp van Iniesta, ik was dolgelukkig’

Laatste update:
/

Denis Suárez is bij Barcelona niet verzekerd van een basisplaats, maar komt toch volop in de plannen van Luis Enrique voor. De 22-jarige middenvelder had tot dusver dit seizoen een aandeel in twaalf van de zeventien officiële duels van de Catalanen. Suárez speelde zondag in en tegen Sevilla (1-2) wellicht zijn beste wedstrijd van het seizoen.

Suárez heeft door blessureleed bij Andrés Iniesta meer uitzicht op speeltijd. De ex-speler van onder meer Manchester City heeft veel respect voor de ex-wereldkampioen. "Na de wedstrijd tegen Sevilla kreeg ik een WhatsApp-bericht van Iniesta. Hij wilde me feliciteren vanwege mijn spel. Daar was ik van onder de indruk. Hij zei dat ik goed had gespeeld en mezelf was, hoe ik ben. Ik was dolgelukkig."

/

Suárez, die de voorbije seizoenen bij Sevilla en Villarreal werd gestald, richt zich op het veroveren van een basisplaats, hoe moordend de concurrentie in het Camp Nou ook is. "Ik wil mijn plek veroveren en nog jaren voor Barcelona spelen. Ik vecht om een basisplaats, ook al ben ik er pas net", erkent de middenvelder. "Ik moet geduld hebben, maar in de tussentijd probeer ik om mijn kans te grijpen. Ik ben blij met de minuten die ik krijg. Bij Barcelona krijg je niets cadeau. Iniesta is de beste voetballer ter wereld op mijn positie. Hopelijk word ik op een dag net zo goed."

Luis Enrique was na de krachtmeting lyrisch over Suárez, die momenteel in de selectie van Spanje Onder-21 zit. "Ik was best wel verrast. Het is een eer dat hij zo over mij praat. Het bewijst dat hij vertrouwen in mij heeft, dat hij ziet dat ik elke dag alles geef." Suárez kijkt ook elke dag zijn ogen uit. Het is een genot om met de beste voetballers ter wereld te spelen. "Lionel Messi laat elke dag zien dat hij de allerbeste is. Op de trainingen zie ik dingen die ik niet kan geloven. Ik ben ook verrast door zijn drive, hij wil altijd winnen. Als hij aan het verliezen is, passeert hij drie man en schiet hij de bal in de kruising. En dan doet hij of het de normaalste zaak van de wereld is..."

/

"In mijn eerste dagen bij Barcelona lette ik heel erg op Leo. Hij is altijd met iedereen bezig, hij is geïnteresseerd in de persoon achter de voetballer." Messi maakt onderdeel uit van het gevreesde trio 'MSN'; Messi, Luis Suárez en Neymar. "In de kleedkamer zijn ze altijd samen en ze zijn ook samen als ze het veld betreden. Hun onderling relatie is geweldig en dat helpt. Van onderlinge rivaliteit is geen enkele sprake."

Suárez is vol lof over Iniesta, maar hij keek als tiener ook op tegen Xavi. "Toen ik naar Sevilla ging, was hij de eerste die tegen mij zei dat ik terug moest komen naar Barcelona. Elke keer als ik hem zie, is hij blij dat ik weer terug ben. Hij vindt het ook leuk dat ik nu zijn nummer draag. Voor mij is het geweldig dat iemand als Xavi op mij let."

Denis Suárez zal in de toekomst basisspeler van Barcelona zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maakte een goede indruk in en tegen Sevilla, waar het wel altijd lastig is. Als hij hard blijft werken en veel leert van Iniesta zal hij op een dag zijn plek prima invullen. Heeft voor mijn part een streepje voor op Andre Gomes.

Ook al vind ik Suarez een verschrikkelijke leuke middenvelder om naar te kijken, had ik toch graag nu een middenveld gezien van Fabregas, Thiago en Busquets. Dit had de nieuwe trio middenveld van Barcelona moeten zijn, maar een middenveld met Rakitic, Suarez en Busquets kunnen ze ook nog jaren mee door.

Ik schrijf Iniesta overigens niet af, want het is nog steeds een geweldige middenvelder, maar Barcelona moet toch binnenkort aan de toekomst denken.

8 november 2016 om 10:20

Hoezo Fabregas? Die kwam echt tekort voor Barca en daarom is hij vertrokken. Thiago hadden ze wel moeten houden dan hadden ze Rakitic denk ik niet hoeven te halen.

8 november 2016 om 11:42

Ben ik niet helemaal met jou eens, want hij werd ook niet altijd op zijn positie gezet, want Xavi, Iniesta en Busquets stond gewoon altijd vast. Fabregas werd vaak als spits, als valse nummer '9', en zelfs als buitenspeler ingezet en dat deed hij gewoon naar behoren, terwijl het niet zijn positie is.

8 november 2016 om 10:21

Ze hebben ook Gomes gehaald, ook Sergi Samper hebben ze ook nog. Allemaal jonge voetballers

8 november 2016 om 11:41

Hoezo Fabregas die kwam gewoon te kort voor barca ben blij dat ie weg is. en Thiago had simpelweg het geduld niet. Thiago had ik er wel graag bij gewild. Andres Gomez is een hele goeie voetballer die nog wat aanpassings problemen heeft maar je ziet dat deze jongen talent heeft. Op dit moment zijn Raki en Iniesta onmisbaar maar Suarez en Gomez moeten we gewoon de tijd geven. Xavi en Iniesta stonden er ook niet meteen die zijn langzaam beter en beter geworden. Wat ik wel graag zou willen is Coutinhio van Liverpool dat is echt een barca speler

8 november 2016 om 13:51

Heb je Rakitic wel eens zien voetballen? Och och wat een voetballer, veel beter en effectiever dan Fabregas

Wat heb ik toch genoten van hem de 2e helft van sevilla. Ik hoop met heel mijn hart dat hij doorbreekt en een basisplaats afdwingt als hij deze lijn doortrekt

Andre Gomes viel weer vies tegen laatste wedstrijd , ik vind hem echt traag. Rakitic compenseert zijn langzaamheid met zijn werklust en daarom zie je zo n klasseverschil tussen die 2. Maar messi had me ook verbaast, hij rende veel meer dan normaal, of ben ik de enige die dat vond?

Leuke voetballer met super veel potentie en drive naar voren. Naar mijn idee meer potentie dan Andrã© Gomes die ik liever niet had zien komen voor dat geld..

Ben erg fan van D. Suarez, mocht Barcelona Coutinho willen kopen dan zou Liverpool er goed aan doen deze jongen in de deal te betrekken.

Wat speelde hij geweldig inderdaad tegen Sevilla. Hopelijk kan hij dit niveau vasthouden. Ik was ook zeer blij dat Enrique hem opstelde ipv Andrã© Gomes. Die aankoop heb ik tot op de dag van vandaag niet begrepen. En al helemaal voor dat geld. Het is natuurlijk een uitstekende voetballer maar ik vind dat hij om dezelfde reden als Fabregas niet mee kan in het spel van Barcelona. Zijn handelingssnelheid ligt gewoon veel te laag en hij vertraagd het spel enorm.

8 november 2016 om 12:02

Klopt was zo blij toen Real die Gomes niet kocht. Gomes komt te kort voor een absolute topclub en was tijdens het EK niet eens basisspeler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren