Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strootman debuteert met overwinning in extremis op Monaco

Laatste update:

Kevin Strootman heeft in zijn eerste wedstrijd voor Olympique Marseille met 2-3 gewonnen van AS Monaco. De middenvelder, die afgelopen week door l’OM werd overgenomen van AS Roma, stond in het prinsdom negentig minuten in het veld. Namens de bezoekers uit Marseille scoorden Kostas Mitroglou, Florian Thauvin en Valère Germain, terwijl Youri Tielemans en Radamel Falcao voor de Monegasken doel troffen.

In Monaco vormde Strootman met Morgan Sanson en Dimitri Payet het middenveld van Olympique Marseille. L’OM kwam op slag van rust op voorsprong tegen AS Monaco. Een voorzet van Payet bereikte het hoofd van Mitroglu, die met een steenharde kopbal Monaco-doelman Diego Benaglio geen kans gunde. De thuisploeg kwam na rust echter sterk uit de kleedkamer en wist de achterstand al snel weg te poetsen.

De tweede helft was pas drie minuten oud toen Tielemans gebruik maakte van een enorme fout van Adil Rami. De verdediger van Olympique Marseille gaf de bal weg aan Falcao, die in eerste instantie nog stuitte op Yohann Pele. De rebound werd vervolgens overtuigend binnengeschoten door Tielemans. Amper vijf minuten later greep AS Monaco zelfs de voorsprong. Andermaal ging Rami in de fout, door een voorzet van Tielemans niet goed weg te werken. Falcao profiteerde optimaal en bracht AS Monaco op een 2-1 voorsprong.

Een kwartier voor tijd bracht Thauvin Olympique Marseille weer op gelijke hoogte, nadat hij was bediend door Hiroki Sakai. Het duel stevende af op een gelijkspel, maar dankzij Germain hield Olympique Marseille nog drie punten over aan het bezoek aan Monaco. De aanvaller, die in het verleden voor AS Monaco speelde, kopte een hoekschop van Thauvin binnen en bepaalde de eindstand zo op 2-3.

Gaat Olympique Marseille meedoen om het kampioenschap dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien dat de leider van Oranje het meteen goed doet bij zijn nieuwe club.

2 september 2018 om 23:23

Jij hoopt vast op heel veel reacties:-)

2 september 2018 om 23:37

Op papier is hij nog altijd de beste middenvelder die we hebben. Helaas komt het er bij Oranje nooit uit.

2 september 2018 om 23:50

Op papier is Wijnaldum dat

2 september 2018 om 23:51

Daarom ook gewoon niet opstellen bij Oranje. Heeft in de kwalificatie vorig jaar en dit jaar in oefenwedstrijden laten zien louter door het ijs te zakken (ookal doet hij het in clubverband wel goed) Zou het heel dom van Koeman vinden als hij hem toch weer opstelt. Doe mij maar F. de jong, Propper en Wijnaldum.

3 september 2018 om 00:34

In de praktijk is dat Frenkie de Jong

3 september 2018 om 00:36

Sommige spelers bloeien pas laat op in het NL elftal. Ik zou Strootman nog niet helemaal afschrijven. Het is duidelijk dat hij goed kan voetballen. Niet alleen Strootman heeft een belabberende periode gekend in het NL elftal. Dat wordt vaak vergeten? Verder ben ik het met je eens dat F.dejong, propper en Wijnaldum met belangrijke kandidaten voor het middenveld.

3 september 2018 om 01:01

Het zegt toch genoeg dat hij en Wijnaldum wel presteren bij clubs maar niet bij oranje?? Het word wel steeds op hun afgeschoven maar misschien ligt het probleem daar helemaal niet

3 september 2018 om 07:05

Frenkie moet zich nu gaan bewijzen. Heeft geweldige potentie en hij mag het nu gaan laten zien in de CL dat hij met de grote jongens mee kan ballen.

Een woord Geweldig! De blunder van Adil Rami is allang vergeten haha! Wat een wedstrijd van mijn geweldige team! Dit is waarom ik fan ben van de grootste club van Frankrijk Olympique Marseille! De passie de strijd de supporters van OM die blijven maar zingen en springen zelfs toen OM 2-1 achterstond in de wedstrijd! Ik ben zo blij! Over twee weken de wedstrijd tegen EA Guingamp in Stade Velodrome hopelijk dan weer zo'n magische avond als deze! 😁💙

2 september 2018 om 23:47

Gefeliciteerd met de overwinning :-). Hoe debuteerde Strootman?

3 september 2018 om 01:30

Gewoon uit nieuwsgierigheid.. woon je in Nederland en ga je ook regelmatig naar wedstrijden van OM?

3 september 2018 om 07:21

Ik woon in Nederland maar ben altijd al fan geweest van OM. Ik ben 1 keer naar en wedstrijd geweest van OM, dat was in april 2017 tegen Dijon! Maar ik hoop in de toekomst nog vaker naar Marseille te gaan!

4 september 2018 om 01:37

Gaaf man! Ik heb eigenlijk exact hetzelfde met BVB. Verder vind ik OM een mooie club (met een heel mooi tenue).

Strootman ook gelijk de officiële man of the match. Mis hem nu al...

Strootman gewoon met een 'dab' dat duel aangaan op de foto, klasse!

ON: Begrijp het nog steeds niet hoe Roma het in uw hoofd hield om klasbakken als Strootman en Nainggolan voor een habbekrats te verkopen. mooi dat ze het beiden goed doen bij hun respectievelijke team.

2 september 2018 om 23:49

Die Monchi is een gek, in positieve en negatieve zin.

2 september 2018 om 23:55

Sinds die comeback tegen Barca is het hem te hoog naar zijn kale bol gestegen. Strootman en Radja waren bijna de verpersoonlijkingen van Roma en wilden maar wat graag hun carrière daar beïndigen. Nu zitten ze opgescheept met Pastore, die al 4 jaar geen serieuze seizoen heeft gespeeld, en Cristante die de veters van noch Radja noch Strootman mag strikken. Laat me maar zwijgen oven N'zonzi die volgens Monchi beter is dan Malcom, ook al zijn het twee totaal verschillende spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren