Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stevens zit met autoracende speler in de maag: 'Hij slaat de deur zelf dicht'

Laatste update:

In de strijd tegen degradatie lijkt Huub Stevens geen beroep meer te doen op Sercan Sararer. De vleugelspeler van VfB Stuttgart werd in februari al eens teruggestuurd naar de beloften, omdat hij 'te gemakzuchtig' was op de trainingen, en is nu weer in opspraak geraakt. Sercan postte een foto op Instagram waarop hij laat zien dat hij met een snelheid van 282 km/uur over de Autobahn raast.

"Een beetje racen", schreef Sercan als commentaar bij zijn foto. Later volgde nog een foto waarop de dribbelaar zijn middelvinger aan de camera toont. Stevens weet niet wat hij met de aanvaller aan moet: "Sercan wist dat de deur voor hem bij ons altijd zou blijven openstaan", zei de coach tegen BILD. "Met acties als deze slaat hij ze natuurlijk zelf weer dicht."

De actie van Sercan ligt in Duitsland extra gevoelig vanwege de tragische dood van Junior Malanda, die eerder dit kalenderjaar overleed na een ongeluk op de snelweg. De 25-jarige Sercan, twaalfvoudig Turks international, deed dit seizoen in zeven competitiewedstrijden van Stuttgart mee. Zondag speelt de ploeg van Stevens, zonder Sercan, tegen Werder Bremen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jongeling? Als je 25 bent en je komt nog regelmatig in opspraak dan vrees ik dat het kwartje nooit zal gaan vallen. Verspilde moeite lijkt me.

11 april 2015 om 14:38

En dan is het ook nog een zeer matige speler.
Inplaats van deze onzin zou hij juist hard moeten werken om in de basis te komen.

Dit type speler is ook vaak een paar jaar na zijn carriere min of meer blut.

Als ze degraderen zou die maxim en werner ook wel weg willen. Als PSV zijnde zou ik dan een poging wagen om ze binnen te halen. Zouden Gini en depay goed op kunnen vangen.

11 april 2015 om 14:36

Kans dat deze gasten al niet meer in de salaris huishouding van PSV passen.

Wat hypocriet weer.. Iedereen zou het wel een keer willen en hij kan het doen, laat hem lekker! Als hij zichzelf om een lantaarn oid vouwt heeft hij alleen zichzelf ermee.

11 april 2015 om 15:13

En als er iemand tussen hem en de lantaarn in zit?

11 april 2015 om 15:14

Ja en als ie iemand dood rijd ... watdan?
Gewoon een d*biele aktie

Zodra er geen snelheidslimiet is op zo'n snelweg is er geen autoliefhebber die niet tot het gaatje zou gaan. Ik vind het complete onzin dat je hier iemand op gaat afrekenen. Natuurlijk is het onverantwoord snel en bij 1 klein foutje ben je hartstikke dood, maar hij doet helemaal niks wat niet mag. Dat is blijkbaar de wetgeving in Duitsland op die snelwegen en overal vliegen de Ferrari's en Porches je voorbij.

Waarom als hij dan een plaatje op Instagram plaatst wordt je daarop afgerekend? Ik vind dat een club zich moet beperken tot strafbare feiten afkeuren of regels die door de club zijn opgesteld. Maar zolang hij geen verkeersregels overtreed moet hij lekker zo hard rijden als hij zelf wil. Het is zijn eigen leven waarmee hij speelt, hij is 25 jaar en bepaald zijn eigen lot. Een werkgever staat daar buiten.

12 april 2015 om 07:07

Ben het me je eens qua regels, maar volgens mij tekenen voetballers contracten waarin staat dat ze geen extreme sporten in hun vrije tijd mogen beoefenen, daar valt racen ook onder lijkt mij.

Raar.
Er is toch geen limiet ? Dus hij doet niks fout. Ongeacht of het gevoellig ligt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren