Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stevens biedt zich aan: ‘Ik ben altijd bereid Roda te helpen’

Laatste update:

Huub Stevens werkte in het verleden jarenlang bij Roda JC Kerkrade en de oefenmeester koestert nog altijd warme gevoelens voor de club, die woensdag afscheid nam van technisch directeur Ton Caanen. Stevens zegt bereid te zijn de Limburgers uit de brand te helpen, maar is in elk geval niet uit op de baan van trainer Yannis Anastasiou.

Anastasiou staat onder hevige druk bij Roda, dat sinds afgelopen weekeinde hekkensluiter is in de Eredivisie. "Mijn naam valt wel heel snel, maar in dit geval hoeft dat niet, want ik vind niet dat het aan de trainer ligt. Dat moet duidelijk zijn", vertelt Stevens in gesprek met FOX Sports. "Ik ben altijd bereid om te helpen. Het is alleen de vraag in welke functie."

De inmiddels 63-jarige keuzeheer zit sinds zijn vertrek bij TSG Hoffenheim begin vorig jaar zonder club. Stevens sluit niet uit dat hij als rechterhand van Anastasiou aan de slag zal gaan bij Roda. "Maar laten we eerst afwachten of ze daar over nadenken. Het is toch een club waar ik lang en met plezier gewerkt heb."

Zou Huub Stevens een goede directeur voor Roda JC Kerkrade zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een goed plan, iemand met daadwerkelijk een hart voor de club.
Wie weet kan Huub het roer laten omslaan, al met al word het nog een hele klus voor Roda.

5 april 2017 om 22:45

Kijk op korte termijn kan een TD Roda niet redden, dat hangt van de spelers en van yannis af. Maar een goed team bouwen zeker met het vrijgekomen geld nu, kan hij zeker!

Dat zijn mensen met hart voor de club en een ongelooflijk voetbal-knowhow. Hem moet Roda JC zo spoedig mogelijk binnenhalen en aangezien er een plek vrijkomt als technisch directeur lijkt me het een win win situatie!

Hier hoef je nog niet eens na te denken als clib zijnde. Meteen doen!

Heeft aangegeven niet als TD te werken, vind dat teveel tijd kosten en geen leuke baan, maar wilt graag adviseur worden (of rechterhand van Yannis). Als Vergoossen TD zou worden (nu adviseur, met veel ervaring, groot netwerk en een hart voor de club), zou dat fantastisch zijn. Stevens ook een fantastische man met hart voor de club een een grote naam in de Europese voetballerij, zou wel eens een hele positieve wending kunnen brengen. Jammer dat het eerst zo fout moet gaan voordat er logisch en slim nagedacht wordt.

5 april 2017 om 21:55

Handig om eens met bepaalde spelers te gaan zitten en ze wakker te schudden. Daarnaast lijkt stevens mij een prima technisch manager in combinatie met een goede scout

Meteen aanstellen! Hij heeft zoveel betekend voor Roda en is de historie van de club!
Eventueel samen met van veldhoven de technische zaken doen. Dat zal een super team zijn.
Stevens heeft net als Vergoossen en van Veldhoven eventueel een groot netwerk ook bij topclubs. Een groter netwerk dan dat van Caanen in het Oostblok en op een eilandje genaamd Cyprus waar ze volgens hem super spitsen rond hebben lopen!

6 april 2017 om 02:34

Ik zou van Veldhoven maar wat graag terug zien. Behoorlijk ondergewaardeerd in Nederland, vooral omdat ie in het eerste half jaar de schuld altijd op iets anders afschoof dan de spelers. Wat heel verstandig gezien de situatie.

Vergoossen... ik weet het niet... ben bang dat hij nog steeds weinig krediet heeft onder de supporters. Was toch een spil in het FC Limburg. Ik zou hem graag weer bij Roda zien, maar lijkt me verstandig om eerst de rest stabiel te krijgen.

6 april 2017 om 07:10

Als Vergoossen zal werken met iemand anders in de vorm van Stevens of Van Veldhoven zal dat geen probleem zijn.
Mij maakt het niet uit, als Vergoossen goed functioneerd is dat geen enkel probleem. Denk toch dat de fans eerder opgelucht is dat Caanen weg is.

Was al bang dat hij zich aanbood voor Oranje... Was 10 jaar terug wel een goede kandidaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren