Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steven Gerrard ziet Europees kampioen naar Italië terugkeren

Laatste update:

Bruno Alves gaat aan de slag bij Parma. De Italiaanse promovendus laat via de officiële kanalen weten dat de Portugese verdediger transfervrij overkomt van Rangers FC en zijn handtekening heeft gezet onder een eenjarig contract. Voor Alves vormt de transfer een snelle terugkeer naar de Serie A, aangezien hij vorig jaar nog van Cagliari naar Schotland vertrok.

Zijn enige seizoen in Glasgow verliep voor beide partijen echter teleurstellend, waarna de nieuwe trainer Steven Gerrard Alves toestemming gaf om uit te kijken naar een nieuwe club. De 36-jarige centrale verdediger zal nu als voornaamste doel hebben om het gepromoveerde Parma te behouden voor de hoogste afdeling. Alves speelde in het verleden voor onder meer FC Porto, AEK Athene, Zenit Sint-Petersburg en Fenerbahçe.

Ook was de 96-voudig international twee jaar geleden van de partij toen Portugal in Frankrijk Europees kampioen werd. Door een blessure bij Pepe kwam hij tijdens dat EK negentig minuten in actie tijdens de gewonnen halve finale tegen Wales. Alves werd deze zomer door bondscoach Fernando Santos ook meegenomen naar het WK, al bleef hij in de vier wedstrijden die zijn land in Rusland speelde op de bank zitten.

Een goede stap voor Bruno Alves?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt wel alsof iedereen naar de serie A vertrekt sinds de transfer van Ronaldo

12 juli 2018 om 13:01

Ik zou als verdediger dan liever niet naar Italië willen.

De Seriea is ideaal voor dertigers. Hoe dat komt, moet iemand mij uitleggen? Lager tempo?

12 juli 2018 om 13:58

Ja, tempo. Meest typerende voorbeeld daarvan is Strootman: prima in de Serie A, maar kan het niet belopen in Oranje.

12 juli 2018 om 14:10

Weet jij waarom Strootman het niet kan belopen in Oranje? Omdat in Oranje niks klopt, zowel niet qua tactiek als qua bezetting. Strootman is een powerhouse en een erg goede loper, als jij denkt dat ze in Italie nog steeds lopen als oude wijven, moet je eens dringend wat potjes bekijken en uit die stereotypering uit de jaren 60 komen. Waarom denk je dat Atalanta Europees de vloer aanveegde met Everton? Daar legde Atalanta een tempo op aan de Engelsen die zelfs zij niet konden volgen. De Serie A is zeker niet trager dan andere topliga’s, dat fabeltje moet eens dringend stoppen want het begint me wel lichtjes te irriteren dat er zoveel dat hier blijven roepen.

12 juli 2018 om 15:24

Helemaal mee eens Alex! De Serie A heeft een hoog tempo. Zelfs Atalanta gaat vol gas met hoog tempo zoals je zegt. En laten we wel zijn, een jongen als Alejandro Gomez kan bij een van de topploegen in de Premier League makkelijk mee. Daarnaast kopen de Italiaanse ploegen vaak slim in. Ze kennen hun tekortkomingen en dan hebben ze liever een harde en sobere verdediger dan een sierlijke voetballer centraal achterin. Vind de Serie A ook mooi verdeeld. Ook de middenmoot heeft goede spelers die het internationaal goed zouden doen zoals Belotti en Baselli bij Torino, Alejandro Gomez bij Atalanta, Immobile bij Lazio, Benassi, Chiesa en Simeone bij Fiorentina, Barella bij Cagliari, Verdi bij Bologna en Berardi bij Sassuolo. Onderschat de Serie A niet. Het tempo ligt hoog en naar mijn mening word er slimmer gespeeld dan in elke andere top competitie

12 juli 2018 om 15:27

Omdat ze italie ervaren krachten wel waarderen en weten hoe deze jongens zich nog nuttig kunnen maken doormiddel van ervaring

12 juli 2018 om 14:13

Neen, tempo ligt gewoon hoog net zoals in andere moderne topcompetities, er word in Italie alleen slimmer getraind met oudere spelers, oudere spelers trainen vaak apart, krijgen zelfs wanneer ze nodig zijn rust wanneer hun lichaam dat nodig heeft, en het belangrijkste is dat oudere spelers niey zo snel worden afgeschreven, waar een speler bv in een andere liga te horen krijgt dat hij het niet meer kan belopen, word in Italie gekeken waarom hij het niet meer kan belopen, en dan word daar aan en naartoe gewerkt. Italianen respecteren hun oudere spelers, in andere competities word je sneller vervangen. Simpel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren