Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rangers FC haalt Portugese EK-ganger met 89 interlands naar Schotland

Laatste update:

Bruno Alves vervolgt zijn loopbaan in Schotland. De verdediger heeft de medische keuring bij Rangers FC met succes doorlopen en tekende woensdag voor twee seizoenen, maakt Rangers bekend. Eerder op de dag meldde Cagliari al dat Bruno Alves na één seizoen zou vertrekken bij de Italiaanse club.

De routinier stond nog een jaar onder contract bij Cagliari, maar in onderling overleg is dat contract verscheurd. Voor Bruno Alves was de weg naar Glasgow vervolgens vrij. De 89-voudig international van Portugal, in de zomer van 2016 nog actief op het EK, speelde in het verleden onder meer voor FC Porto, Zenit Sint-Petersburg en Fenerbahçe. Bij Rangers gaat hij werken onder landgenoot Pedro Caixinha.

De in maart aangestelde trainer is 'erg blij' dat de 35-jarige Bruno Alves zijn eerste aanwinst is geworden. "Hij is een winnaar met een echte winnaarsmentaliteit. Dat is iets wat we allemaal willen: de club moet weer gaan winnen. Bruno wordt een leidersfiguur in de kleedkamer en gaat veel van zichzelf en zijn ploeggenoten eisen. Wij willen spelers binnenhalen met zo'n persoonlijkheid, ervaring, volwassenheid en winnaarsmentaliteit als hij heeft." Afgelopen seizoen eindigde Rangers als derde in Schotland.

Bruno Alves past bij Rangers FC

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom wel naar schotland maar wil nederlandse clubs hem niet.
Zou een waardigenspeler zijn

31 mei 2017 om 21:35

Die gast kan echt niet meer, vieze overtredingen over en weer.

31 mei 2017 om 23:36

Dan kunnen ze hem beter verhuren aan FC Marokko kan die daar lekker gaan trappen.

31 mei 2017 om 21:37

Waar zou hij moeten spelen dan. FC Groningen? Haha.

31 mei 2017 om 23:37

Salaris en te oud. Nederlandse clubs willen bijna altijd talentjes hebben

1 juni 2017 om 02:28

Ik denk echt dat je beter spelers als Botteghin of Moreno kan hebben. Bruno Alves is al oud en kan het niveau in de Nederlandse top waarschijnlijk al niet meer aan. En daarnaast is hij nogal van de vieze overtredingen.

Echt ongelofelijk. Ze hebben al een tijd weer een lading schulden en ze halen gewoon weer een over de top, dure buitenlander. Kijk nou eens naar jongens uit de regio, man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren