Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterspeler van Bodø/Glimt verschijnt in shirt van Ajax: beelden gaan wéér viraal

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social zijn er beelden te zien van Bodø/Glimt-aanvaller Amahl Pellegrino die zijn Speler van het Jaar-award krijgt uitgereikt terwijl hij een Ajax-shirt draagt.

Maandagmiddag werd bekend dat Ajax het na de winterstop in de tussenronde van de Conference League zal moeten opnemen tegen Bodø/Glimt. Direct na de loting werden er beelden gedeeld van een fragment van het Noorse TV 2 Sport, dat begin december aan Pellegrino de prijs voor Speler van het Jaar in de Eliteserien uitdeelde. De 33-jarige vleugelspits droeg opvallenderwijs een Ajax-shirt op het moment dat hij de award uitgereikt kreeg. Pellegrino is een van de gevaarlijkste spelers aan de kant van Bodø/Glimt: afgelopen seizoen scoorde hij 24 keer in 29 competitiewedstrijden en verzorgde hij 14 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

VZ haalt weer oude koeien uit de sloot

18 december 2023 om 21:01

In dit geval wel logisch toch. Maar vooral grappig

18 december 2023 om 21:12

Ja ach, dit hebben ze 2 weken geleden ook al gepost. Maar wel grappig dat die dan nu tegen Ajax mag spelen.

Heel apart dat deze jongen nog geen oproep heeft gekregen voor Noorwegen. Zowel in de conference league als in de Noorse competitie, haalt die hele hoge cijfers. Zo'n Finne, ook tegen AZ gespeeld met Brann, haalt wel het Noorse elftal, terwijl Pellegrino de hele tijd wordt genegeerd. En die wordt als pinchhitter binnengebracht. Dan zal ik eerder voor Pellegrino kiezen. En je hebt met Haaland, Sorloth (als die fit is) en Strand Larsen al 1 wereldspits en 2 capabele spitsen lopen. Terwijl Solbakken toen maar 1 linksbuiten heeft gekozen in de vorm van Elyounoussi.

18 december 2023 om 21:26

Solbakken moet denk ik maar eens plaatsmaken, twee eindtoernooien missen met recordaantal deelnemende teams, is wel gênant. Nu weer door Schotland eruit geknikkerd. Hier in Noorwegen lijkt niemand er rekening mee te houden dat ze binnenkort weer een eindtoernooi gaan spelen. En dat met een team dat toch wel tweede moet kunnen eindigen in een kwalificatiepoule.

18 december 2023 om 22:26

Maar Schotland en Noorwegen gaan wel redelijk gelijk op, maar de manier hoe. Een paar onnodige punten verloren. En vorige keer had Nederland hun eruit geknikkerd, maar hadden ze best boven Turkije kunnen staan. Dat kun je Solbakken wel verwijten, want het is niet echt een team. Daarnaast lijkt de selectie lijkt ook niet echt in balans. Echter denk ik wel dat de selectie nog twee jaar nodig heeft om echt in hun prime te komen. Spelers zoals Ostigard (napoli), Hanche-Olsen (mainz), Ajer (brentford), Daland (cercle), Wolfe (az), Ryerson (dortmund), Berge (burnley), Aursnes (benfica), Nypan (toptalent, Rosenborg), Vetlesen (brugge), Odegaard (arsenal), Thorstvedt (sassuolo), Nusa (brugge), Schjelderup (benfica, verhuurd aan Nordsjaelland), Sahraoui (heerenveen), Bobb (city, moet eigenlijk verkocht worden), en de hiervoor genoemde spitsen, kunnen over 2 jaar op topniveau zijn of als aanvulling doorgroeien naar het eerste elftal. Het is dan aan de trainer om er wat van te maken. Met of zonder Solbakken dan.

“Beelden gaan viraal…”, de beelden zouden echt viraal gaan wanneer hij dit vandaag zou hebben gedaan. Dit interview is echter van een paar weken terug en toen kwam er ook al een artikel over. Beetje oud nieuws dit en lekker clicks binnen halen.

Ben blij dat VZ meegaat met de tijd en sustainable bezig is, al weet ik niet of artikelen recyclen daar onder valt.
On: Dit is alweer een tijd geleden, mag best bij gezet worden van wanneer dit fragment is zoals elk artikel hoort te bevatten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren