Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sterkste voetballer ter wereld’ biedt zich meteen aan bij Allardyce

Laatste update:

Adebayo Akinfenwa, bij het grote publiek bekend als ‘de sterkste voetballer ter wereld’, heeft zich maandag spontaan aangeboden bij bondscoach Sam Allardyce. De Engelse spits hoopt op 34-jarige leeftijd nog kans te maken op een uitnodiging voor de nationale ploeg en heeft er vertrouwen in dat het goed zou komen als Allardyce hem echt zou oproepen.

/

Akinfenwa, die deze zomer overstapte van Wimbledon naar Wycombe Wanderers, veroverde de laatste jaren het internet met foto’s van zijn gespierde lichaam en boude uitspraken. Omdat Allardyce nog niet weet of Rooney aanvoerder blijft, haakt Akinfenwa meteen in. “Ik ga het gewoon hardop zeggen. Ik ben beschikbaar voor Engeland als ze kip serveren bij het eten voor de wedstrijd”, zegt Akinfenwa met een knipoog.

“Dat is alles. Serveer je kip, dan kom ik. Geen kip, dan niet. Dat is geen arrogantie, dat heb ik gewoon nodig. Sam, big man, luister even: neem contact met me op via WhatsApp. Ik denk dat het losgaat als je mij de laatste zeventien, twintig minuten erin gooit. Ik vorm een koppel met Andy Carroll, bam!”, aldus Akinfenwa. “Let’s make it happen!

Als Adebayo Akinfenwa tien jaar jonger was, zou Sam Allardyce het met hem moeten proberen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig dit. Denk niet dat Allardyce dit gaat doen, maar wie weet. Stel ze spelen tegen San Marino, dan zou het nog mogelijk kunnen zijn om hem 20 minuten mee te laten doen.

Aandachtzoeker is het, kraamt te veel onzin uit, niet meer zo grappig.

25 juli 2016 om 17:48

Sarcasme vriend!

25 juli 2016 om 18:10

Is het nou zo moeilijk om te begrijpen dat het sarcasme is...

En zo, mensen, word iemand een karikatuur van zichzelf.

Zou toch geweldig zijn als deze man in de ED zou komen spelen! haha. Zie dat gezicht van Veltman al helemaal voor me als Mr. Beast Mode naast hem staat.

25 juli 2016 om 17:57

Veel te slecht voor de Eredivisie gelukkig zijn we niet zo diep gezonken..

26 juli 2016 om 01:24

Ligt eraan welke club... Kan me haast niet voorstellen dat hij tekort komt om bij Sparta of Go Ahead te spelen.

25 juli 2016 om 18:13

Hahahah dat zou echt geweldig zijn!

Leuk en aardig allemaal. Maar hij komt totaal niet in aanmerking.

Hahahaa als een JL club nog een spits zoekt zou ik het toch eens proberen bij hem! Geweldig!

25 juli 2016 om 19:51

Heeft net een transfer gemaakt

Je kan zeggen wat je wil, en hoewel het een totale aandachtszoekende mafketel is zouden we zo'n vurig type spits wel bij het Nederlands Elftal kunnen gebruiken. Ik mis eerlijk gezegd toch wel wat power en body bij de heren van D. Blind

25 juli 2016 om 18:40

Hij is veel veel te slecht voor het nederlands elftal hele rare reactie vind ik😂😂

25 juli 2016 om 22:09

Maar wie zegt dat hij Akinfenwa in het Nederlands elftal wilt? Hij heeft het namelijk over 'zo een type speler'.

25 juli 2016 om 22:09

Nou komt hij sowieso niet, want het is geen Nederlander, maar in de reactie doelt hij op het type spits en daar heeft hij toch gelijk in.
Van persie, huntelaar, dost, de Jong en Janssen zijn nou niet echt spelers die een verdediger zomaar weg zetten of veel duels überhaupt winnen.

25 juli 2016 om 22:20

Die man past niet eens op me beeldscherm met zijn breedbeeld lichaam. Beter kan die samen met die ex keeper van werder bremen de MMA in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren