Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterk AEK Athene deelt met ruime zege waarschuwing uit aan Ajax

Laatste update:

AEK Athene heeft een uitstekende generale repetitie achter de rug voor het Champions League-duel van woensdagavond met Ajax. De Griekse grootmacht rekende zaterdagavond op eigen veld zonder problemen af met Panionios (4-0) en behoudt zo na drie wedstrijden de maximale score in Super League.

AEK had weinig te duchten van de bezoekers, maar wist het krachtsverschil pas in de blessuretijd van de eerste helft uit te drukken in een voorsprong. Petros Mantalos legde de bal na een korte hoekschop bij de tweede paal neer, waarna Ezequiel Ponce eenvoudig kon scoren. De 2-0 kwam na een uur voetballen van de voet van Anastasios Bakasetas: de spits kwam op de rand van het strafschopgebied in balbezit en vond uiteindelijk de verre hoek.

Daarna liet het elftal van coach Marinos Ouzounidis de teugels vieren, maar door twee doelpunten van Viktor Klonaridis werd de score in de slotfase toch nog verder opgevoerd. De vleugelaanvaller zorgde met een fraaie afstandsknal voor de 3-0 en bepaalde in de blessuretijd uiteindelijk de eindstand, door raak te schieten na een assist van Marko Livaja.

Wat verwacht jij van Ajax - AEK Athene?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is echt niet zomaar even gewonnen, hoop op een mooi resultaat. Ajax moet Europees overwinteren.

15 september 2018 om 22:37

3-0 Ajax, appeltje eitje ajax thuis

Ik zou lekker proberen om 3e te worden dan maak je nog een beetje kans om ver te komen in Europa League! Anders moet je als je 2e wordt tegen een Madrid of Juventus en ben je al in februari Europees uitgevoetbald!

15 september 2018 om 22:41

Ajax kan best 2e worden
Is heel niet zeker dat Madrid even 1e of 2e word!
Spelen slecht is niet veel meer sinds Zidane niet meer de coach is.

15 september 2018 om 22:57

Ik zou eerst maar eens proberen een paar wedstrijden in de groepsfase goed te spelen en een resultaat te halen voor ik me druk ging maken om wie de eventuele tegenstander in de 8e finales zou zijn. Serieus... Laat eerst maar zien wat je als team waard bent.

15 september 2018 om 23:07

Je gaat toch niet voor een derde plaats. Wanneer je 1ste of 2de wordt betekent toch dat je het goed doet en dan wil je meer. Welke sportman gaat nou voor de derde plaats? Come on Ajax veras ons!

16 september 2018 om 05:16

Dan maar proberen 1e te worden, want dan ontloop je tenminste ploegen als Real Madrid, Juventus en Barcelona. Want volgens jouw theorie is het toch al zeker dat zij allemaal eerste worden toch? Man als je als topsporter de Champions league haalt om daar 3e te worden dan kun je net zo goed de voorronde expres verliezen zodat je gelijk in de league komt. Laat die 40 miljoen ook maar zitten dan. Je speelt voor het hoogst haalbare en dat is de Champions league winnen. Wil je met de cup mee naar huis dan moet je van elke ploeg kunnen winnen. Denk je dat Ajax die 4 eerdere cups heeft gewonnen met een mentaliteit als die van jou? Je speelt om eerste te worden in je piule ongeacht de tegenstanders. Word je 2e en moet je dan tegen Real of Juventus, than so be iT. Je moet toch van iedereen proberen te winnen. Word je 3e dan moet je niet blij zijn maar balen. Het is wel een schrale troost dat je voor Nederland op een iets lager niveau nog punten kan gaan halen door die cup proberen te winnen.

16 september 2018 om 08:41

Ajax is een voetbalclub en bedrijft topsport. Als je de tweede ronde kan halen dan doe je dat, sterker nog, het is de reden van je bestaan: zo hoog mogelijk eindigen.

Als je expres de derde plek verkiest boven de tweede, dan kan je beter je selectie ontslaan, de sleutel van de arena aan Femke Halsema geven en bij de amateurs gaan spelen.

Jaja Panionos.... wie kent ze niet. De nummer 11 van de Griekse league. Alsof Ajax hier bang van zou worden. Als Ajax het tweeluik met AEK niet wint, heeft het niets te zoeken in de Champions League. Het team bulkt van het talent en heeft qua verdeling talent vs. ervaring en leeftijdsopbouw - vechtlust is naar mijn idee wel een zwak punt - een prachtploeg. Het is allerminst onderschatting dat AEK daarvoor onder zou moeten doen.

16 september 2018 om 00:23

Groningen wie kent ze niet!!!
ADO den haag wie kent ze niet.

Gewoon niet onderschatten en geconcentreerd blijven.

16 september 2018 om 08:15

Dit soort wie kent ze niet en alsof we daar bang van worden uitspraken zijn juist aanleiding om op je muil te gaan tegen zo’n ploeg. Gelukkig voor het NL’se voetbal doe jij ze en niet iemand van Ajax

Lastige pot, gelukkig begin je thuis. Goede kans op 3 punten. Dan naar Bayern waar je niks moet of hoeft!!
Beter kan je het niet krijgen. Overwinteren moet. En je speelschema is gunstig om CL te blijven spelen.

Je moet altijd voor het hoogste gaan idd, doch wel enigszins reëel blijven. FC Groningen en ADO zijn geen goede graadmeters voor de tegenstanders die je in de CL gaat treffen. Ik denk dat AEK wel te doen moet zijn voor Ajax, zeker in eigen huis, maar deze tegenstander is wel van een ander kaliber dan Heracles, Groningen en Vvv. Ja en Panionios zegt ons als Nederlander niet zoveel, maar een Griek en/of Europeaan denkt er net zo over, maar dan over de Nederlandse competitie. M.a.w. ze denken niet, "ajax heeft met 3-0 van Groningen gewonnen, nu moeten we op gaan passen". Toch denk ik dat Ajax, gezien de loting en het programma, 2e zou moeten kunnen worden in deze poule.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren