Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Steeds meer clubs tonen interesse in Sam Lammers

Laatste update:
/
Ozan Kökcü keert terug naar Nederland. De twee jaar oudere broer van Feyenoorder Orkun Kökcü verlaat Sabah FK uit Azerbeidzjan en tekent spoedig in de Keuken Kampioen Divisie bij Telstar. (Voetbal International)
/
Go Ahead Eagles heeft Andries Noppert de komende twee weken op proef. Als de samenwerking bevalt, kan de keeper worden toegevoegd aan de selectie als vervanger van de geblesseerde Mitchel Michaelis. (RTV Oost)
/
De lijst van clubs met belangstelling voor Sam Lammers neemt toe. In navolging van Bologna, Fioentina, Genoa en Hellas Verona heeft nu ook Torino interesse in de aanvaller van Atalanta. (TMW)
/
Olympique Marseille laat de mogelijkheid liggen om Diego Costa transfervrij binnen te halen. In de gesprekken tussen de club en de bij Atlético Madrid vertrokken aanvaller is gebleken dat zijn salariseisen te hoog liggen. (La Provence)
/
West Ham United is van plan om een openingsbod van tien miljoen euro op Boulaye Dia uit te brengen. Het lijkt er niet op dat Stade Reims daarmee akkoord gaan, want de club verlangt vijftien miljoen euro voor de aanvaller. (Téléfoot)
/
Arsenal wil Tom Heaton van Aston Villa op korte termijn strikken als tweede keeper. Trainer Mikel Arteta is het vertrouwen verloren in Alex Runarsson, die een aantal mindere optredens achter de rug heeft. (Daily Mail)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Nu Atalanta weer compleet is voorin zal er weinig toekomstperspectief zijn voor Lammers. Zapata en Ilicic als spitsen en Muriel als invaller.
Ik zie Lammers graag bij een andere ploeg wel minuten maken! Torino lijkt me dan geen goede stap, daar zitten al 2 goede spitsen, Belotti en Zaza.

14 januari 2021 om 01:05

Nee hoor, zaza speelt dit seizoen slecht. Lijkt me daarom een prima toevoeging voor Torino. Helaas moet hij dan wel degradatie voetbal gaan spelen, aangezien Torino zeventiende staat.....

14 januari 2021 om 13:58

Torino speelt inderdaad met 2 spitsen, Belotti is daarbij een vastigheid, de andere spits kan nog wel een varieren.

Eigenlijk moet PSV lammers gewoon weer terughuren van Atalanta. Meer lengte en breedte voorin kan geen kwaad.

13 januari 2021 om 21:48

Nee eigenlijk niet. PSV wilde verlengen, Lammers wilde weg. Dan moet de deur nu ook gesloten zijn wat mij betreft.

Een tweede keeper is broodnodig, anders ben je gewoon echt heel zwak als Leno uit zou vallen. Hoe ze ooit bij die huidige knul uitgekomen zijn is me echt nog een raadsel, maar zorgen voor een degelijke back-up.

Sam Lammert volgend jaar 2e Huntelaartje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren