Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spits van FC Groningen zet streep door transfer: ‘Het is een onrustig land’

Laatste update:

Danny Hoesen heeft afgezien van een transfer naar Adanaspor, de huidige nummer laatst van de Süper Lig. De 25-jarige aanvaller van FC Groningen bevestigt tegenover RTV Noord dat hij niet naar de vijfde stad van Turkije verhuist.

/

“Het is dichtbij Syrië, Turkije zelf is nu ook een onrustig land, ze staan onderaan… Dat zijn voor mij redenen om niet voor Adanaspor te kiezen”, aldus Hoesen, die in de zomer ook al in beeld was bij de Toros Kaplanlari.

Hoesen voegt eraan toe dat hij zich voorlopig gewoon op zijn huidige werkgever focust; hij heeft in het Noordlease Stadion nog een contract tot medio 2018. Hij scoorde tot dusverre vijftien keer in 72 wedstrijden voor FC Groningen.

Een verstandige beslissing van Danny Hoesen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

15x gescoort in 72 wedstrijden... Waarom, van alle spitsen ter wereld, zou je Danny Hoesen willen. Dat zijn toch vreselijke statestieken?

28 december 2016 om 11:10

Als nummer laatst van de turkse competitie heb je ze ook niet voor het uitzoeken lijkt mij

28 december 2016 om 11:18

Omdat ie tegen Barcelona gescoord heeft denk ik! Verder kan ik me ook geen andere reden voorstellen. Hoewel zijn statistieken ook niet zo slecht zijn. Veel invalbeurten wellicht...voor zo'n club snap ik het wel

28 december 2016 om 11:31

Omdat je met hem wel aan voetballen toekomt. Tegenwoordig is het vaak niet meer de spits, maar de naar binnen trekkende buitenspeler die de wedstrijden moet beslissen. En als je dan een redelijk voetballende/kaatsende spits als Hoessen in je team hebt, is het lekker combineren voor die buitenspelers.

28 december 2016 om 11:47

Laatste staan in turkijke, zodoende op de counter spelend en dan kun je hoesen aardig gebruiken met zn snelheid.

28 december 2016 om 12:59

Zoals nrvier al aangeeft, veel beter dan Danny Hoesen ga je ze niet krijgen als je laatste staat in de Turkse competitie.

28 december 2016 om 14:39

Hij heeft in 2 seizoenen 7 goals gemaakt in 47 wedstrijden maar dit seizoen doet hij het gewoon oke hoor.. 10 wedstrijden 5 goals.. bij met alle respect FC Groningen wat voor geen meter draait beetje flut reactie.

Verstandige keuze. Niet alles is goud wat er blinkt.

Eens. En bovendien is het bij die laagvliegers uit Turkije altijd maar weer afwachten of je uberhaupt je geld wel krijgt. Dat geldt zowel voor de verkopende club als voor de speler zelf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren