Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spierblessure zet Guti enkele weken buitenspel

Laatste update:

Real Madrid moet het de aankomende weken zien te rooien zonder José María Gutiérrez Hernández, beter bekend als Guti. De aanvallende middenvelder viel zondag vlak voor rust uit met een spierverrekking in zijn rechterbeen, en zal naar nu blijkt enkele weken moeten rusten.

De 31-jarige Madrileen startte gisteren in de basis in het uitduel met Racing Santander, maar gaf bij trainer Bern Schuster aan dat hij te veel hinder ondervond van de kwetsuur. Rafael van der Vaart loste hem vervolgens af.

Guti mist hoe dan ook de aankomende drie duels in de Primera División tegen Sporting Gijón (thuis), Real Betis (uit) en Espanyol (thuis). Ook de Champions League-confrontatie met het Zenit Sint Petersburg van Dick Advocaat komt nog te vroeg. Schuster hoopt de speler er op 19 oktober weer bij te hebben, wanneer Real op bezoek gaat bij stadsgenoot Atlético.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

jammer hij was net zo lekker bezig. wanneer is sneyder weer fit dan. die had de trainingen weer hervat als ik het goed begrepen had. hoop snel want na het gemis van guti is sneyder hard nodig.

jammer guti is een belangrijke speler voor real hoop dat hij snel weer fit is

Jammer voor Real , een van de spelmakers van real gebleseerd jammer heel jammer
Nu kan Van der vaart een basisplaats krijgen

Dit is erg jammer voor Real, aangezien Guti toch de motor van het elftal is. Het is te hopen dat deze jongen spoedig hersteld van zijn blessure

de man van de assist, heerlijke voetballer vind ik dat! Jammer, maar genoeg mensen bij Real die hem kunnen vervangen met die brede selectie!

Jammer van zijn blessure. Maar ja, selectie van Madrid is al breed genoeg om hem op te vangen. Guti hoort toch ook wel in het rijtje van Raul, Cassillas, Salgado. Een echte clubicoon ook.

22 september 2008 om 17:25

Salgado is geen madrileen en dit jaar is ze laatste jaar bij madrid

Misschien komt Drenthe nu meer aan spelen toe, hopen dat Sneijder snel terug is dat is een prima vervanger voor Guti.

Beter dat hij er ff niet bij is met zijn slome trage voetbal , nou nog de la red en hopen dat sneijder wat sneller hersteld

Jammer dat hij geblesseerd is. Is een goede speler met heel veel inzicht. Ik denk dat real het gewoon heel goed kan opvangen. Nu moeten ze gewoon zo spelen op het middenveld spelen zoals tegen Santander, alleen van Der vaart op de plek van Guti.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren