Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Spelers Manchester United balen van 'respectloze' behandeling Van Gaal'

Laatste update:

Louis van Gaal gaf Víctor Valdés de kans om bij Manchester United te revalideren van een zware knieblessure en eenmaal fit kreeg de doelman zelfs een contract aangeboden. De relatie tussen Van Gaal en Valdés leek uitstekend te zijn, maar is ernstig bekoeld. De keeper mag niet langer bij United blijven en mag van Van Gaal zelfs niet meer meetrainen bij het eerste elftal.

/

Valdés werd al niet meegenomen naar de Verenigde Staten en toen de spelers zondag weer op Carrington arriveerden, zag de goalie tot zijn verbazing dat zijn spullen waren verplaatst naar de kleedkamer van de reserves. De 33-jarige Spanjaard kreeg te horen dat hij definitief geen deel meer uitmaakt van het vlaggenschip en dat hij maar voor zichzelf moet gaan trainen. Volgens de Daily Mail moest Valdés zelfs in zijn eentje lunchen.

De tabloid heeft begrepen dat de landgenoten van Valdés bij United (David de Gea, Ander Herrera en Juan Mata) en de Spaans sprekende Antonio Valencia balen van de manier waarop de keeper wordt behandeld door Van Gaal. De spelers kunnen er nog begrip voor opbrengen dat Valdés niet in de plannen van de coach voorkomt, maar vinden dat een speler die wereldkampioen werd met Spanje en drie keer de Champions League won met Barcelona wel wat beter behandeld kan worden.

Van Gaal heeft inmiddels Sergio Romero binnengehaald als nieuwe tweede doelman, achter David de Gea. Anders Lindegaard is de derde keuze bij United. Valdés heeft nog een contract voor een jaar en is druk op zoek naar een nieuwe werkgever.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

altijd maar dat gezeur over respect.
Verder moeilijk te beoordelen.... Als hij loopt te stoken in de groep, dan snap ik heel goed dat v Gaal hem er niet bij wil hebben. Gedraagt ie zich daarentegen voorbeeldig, dan kan hij toch rustig mee lunchen.

4 augustus 2015 om 09:51

Ik vind dat je helemaal niet mag klagen over respect als je €500.000 per maand overgemaakt krijgt. Ik zal wel voor gek verklaard worden en een hoop negatieve reacties krijgen, maar bij zulke bedragen kun je je toch niet druk maken om dit soort dingen zeg.

4 augustus 2015 om 10:16

Ja pfff je hebt gelijk. Als hij normaal behandeld wil worden, doet hij maar niets met zijn talent en zoekt hij een normale job van 3.000 euro per maand.

Nu roept hij het echt over zichzelf af, laat Louis hem maar gewoon als een hond behandelen, dan leren die voetballers hun lesje wel.

4 augustus 2015 om 10:22

Haha, normaal behandeld worden? Hij word niet mishandeld en seksueel misbruikt hoor. Hij mag gewoon niet mee trainen. Erg makkelijk om bij ieder meningsverschil over respect te roepen vind je niet? Ik snap niet hoe je je druk kan maken over zulke zaken als de clubs voor je in de rij staan en je financieel onafhankelijk bent.

4 augustus 2015 om 10:30

Ik heb het hier niet over dit artikel maar over de 1e zin van je 1e reactie, laat dat duidelijk zijn. Want die slaat nergens op...

Over deze zaak kan ik niet veel zeggen, want we weten niet precies wat er allemaal gaande is.

4 augustus 2015 om 10:47

Een normale job van 3000,00 in de maand? Netto? Die wil ik wel en dan zeur ik ook niet over respect. Voor zo'n bruto salaris wil ik er dan weer wel wat respect bij. Het gros van de Nederlanders zit toch echt een stuk onder dat bedrag.

On: Dit is typisch LvG. Aan de andere kant kennen we de exacte situatie niet. Landgenoten klieken bij alle clubs samen en (on)terecht) over respect praten doen alle voetballers. Meestal moet dat blijken uit een nog hoger salaris dus in dat licht bezien krijgt Valdes heel veel respect.

4 augustus 2015 om 11:33

Ben ik met je eens. Boor mij de grond maar in voor dat geld

4 augustus 2015 om 11:34

3000 netto heb ik ook wel binnen en makkelijk ook. Mischien moet je eens doelen gaan stellen

4 augustus 2015 om 12:49

Helemaal mee eens. Je verdient respect door prijzen te pakken. Niet door prijzen die je al hebt gepakt. Dit is topsport. En topsport staat nooit stil bij je prestaties in het verleden.

4 augustus 2015 om 13:22

ik verdien wel 20k per week. Krijg het alleen niet.

4 augustus 2015 om 16:41

Stoer hoor.

Ontopic : Ik snap het wel. Valdes verdient ook een beetje respect en die heeft hij nooit gekregen van van gaal bij man u.
Hij zal ook wel niet zo best presteren nu.Maar een beetje respect voor vroegere prestaties moet van gaal toch wel hebben. Valdes heeft het allemaal ook zelf heel slecht geplaned. Hij is al best wel oud en heeft nog maar paar jaar om nog basis te spelen en dan gaat hij naar man u met de Gea.
Zonde want ik had uhm ergens wel basis willen zien. Valdes heeft z'n blunders maar het blijft een goede keeper.

4 augustus 2015 om 19:02

Iemand die €500.000 per maand verdient is natuurlijk geen mens meer.

Alles is relatief.
In het milieu van de topclubs krijgt bijna elke speler een topsalaris; en de trainers en bestuurders mogen ook niet klagen. Dus in die wereld wordt dat als 'normaal beschouwd'.

Bovendien ga je als speler niet naar Manchester United om als grof vuil behandeld te worden. Je weet niet eens wat voor afspraken er gemaakt zijn,
Als profvoetballer wil je gewoon spelen of meetrainen, dat is de essentie van je vak. Natuurlijk maak je je daar druk om.

Jij leeft nog in de illusie dat: Wanneer je geld hebt, de wereld verandert in een paradijs waarbij de straten van zilver zijn en de bomen van goud, maar in de realiteit blijf je een mens die meer mogelijkheden heeft..
Bovendien vergelijkt Valdes zichzelf wss niet met een stratenmaker of iets dergelijks.

We praten vaak alleen zo omdat wij stinkend hard moeten werken en het niet hebben, maar dat is kapitalisme he.
Laat die jongens toch lekker.

4 augustus 2015 om 23:59

Grappig, mensen die hier komen vertellen hoeveel ze (zogezegd) verdienen per maand. Zijn meestal de stempelaars...

4 augustus 2015 om 09:52

Idd een kleine nuance. We weten neit wat er werkelijk gebeurd is. En dat gezeur over respect omdat hij wereldkampioen is lijkt me onzin.

Wel vind ik als je dit doet, moet je het zo bij alle spelers doen die je terugzet. Gelijke behandeling, als dat niet gebeurt dan is het wel respectloos.

Ik heb Van Gaal nooit echt gemogen zelfs niet toen hij bij het Nederlandse elftal zat. Hij heeft een hele rare manier van omgaan met sommige mensen. Di Maria weg, Rafael weg en kijk hoe hij Valdes behandelt, totaal geen respect.

4 augustus 2015 om 09:50

Dat is gewoon het kaf van het koren scheiden. Heeft niet met respect te maken maar met het bouwen van een nieuw team.

4 augustus 2015 om 09:52

Bouwen van een nieuw team kan ook met respect he. Wat heeft een nieuwe team te maken met lunchen?

Edit: En zelfs hoe hij over Rafael in de media zat te praten.. gewoon respectloos. Ik snap dat sommige mensen hem mogen misschien omdat hij Nederlands is maar je moet objectief kunnen kijken.

4 augustus 2015 om 09:57

Wil je tegelijkertijd even alle toppers opnoemen die het geweldig vonden om met vgaal te werken?

4 augustus 2015 om 09:57

Speler is overbodig? Moet aangespoord worden om een andere club te vinden ipv gezellig bij het team betrekken.

Vind dat gepiep om respect ook altijd zo overdreven in een wereld waarin het om miljoenen draait.

Bekijk eens hoe het er in de normale wereld aan toe gaat? Daar hoef je ook niet aan te komen met respect als er een reorganisatie plaatsvind.

4 augustus 2015 om 11:23

Wat een nieuw team met lunchen te maken heeft? Teambuilding, ja dit gebeurd zelfs tijdens de lunch. Valdes heeft hier niets meer mee te maken.
Van Gaal komt inderdaad soms erg respectloos over. Echter is dit wat hem ook zo goed maakt, hij zegt waar het op staat. Geen gezeik eromheen.

4 augustus 2015 om 16:45

Idd dat ging gewoon te ver. Van gaal moet gewoon sommige dingen voor zichzelf houden.

4 augustus 2015 om 09:55

Oke, dus je moet spelers maar behouden, omdat ze zoveel respect verdienen? Dit is zo jaren 90 en kun je doen bij een clubje als Twente, Boschker als voorbeeld! Maar bij Man United draait het nadrukkelijk om duiten evenals in Madrid. We moeten nu niet zielig gaan doen, omdat meneer niet meer in de plannen voorkomt! Hij verdiend in 1 seizoen, net zoveel als ik in heel mijn leven en weet je dat die moest doen? Bidons gooien en bankje warm houden. Voetballerij is gewoon een harde wereld geworden waar het draait om geld en ja daar horen deze dingen ook bij. Als die afglijd van zijn niveau, kan het 2 dingen zijn 1 hij zakt weg, 2 hij leeft er niet naar.

4 augustus 2015 om 09:57

Ik zeg nergens dat ze hem moeten houden maar de manier waarop je hem vertelt dat hij weg mag kan anders. Waarom zomaar zijn spullen ergens anders zetten en wat heeft lunchen er nou mee te maken?

4 augustus 2015 om 10:00

Dus een speler word verteld dat hij mag opzouten. Is gepikeerd, misschien zelfs racuneus. Moet die dan gezellig tijdens de lunch andere spelers gaan opstoken?

Want blijkbaar zit dat lunchen jouw heeel erg dwars.

4 augustus 2015 om 10:07

Tim het gaat niet om het lunchen zelf maar om het idee.. ik probeer trouwens niet om joun mening te veranderen want dat gebeurt tog niet, ik geef alleen mijn mening erover.

4 augustus 2015 om 10:07

@ramos_4 zal ik je een geheimpje verklappen! De hele zakenwereld is zo, wat Louis doet is niks nieuws. En respect is sowieso al jaren weg in het voetbal. Weet je hoe dat komt? De spelers hebben het er zelf na gemaakt! Willen alleen maar meer, meer, meer en worden op hun 15e al bedolven onder weet ik hoeveel lofzang. Terwijl ze niks hebben gepresteerd op dat moment. Je weet niet wat hier gebeurd is, maar ik gok dat de spelers het opblazen, want ze zijn het niet gewend dat dit soort dingen al jaren in het voetbal zit. En wie zegt dat dit de keus van Louis is en niet van de team manager? Het bestuur? Om een transfer te creëren. Er word vaak naar de trainer gekeken, maar er zit veel meer achter. En moet een club als Man U rekening mee houden, wat meneer bij zijn vorige club / baas heeft gepresteerd? Nee hoor, want doet mijn baas ook niet. Misschien verkocht ik bij mijn vorige baas wel 1000 auto's op jaar basis en hier maar 10. Maar omdat ik er daar 1000 verkocht krijg ik wel voorrang op een collega die er jaarlijks 50 verkoopt! Nee voetbal is net zo hard als de zakenwereld en mensen creëren dat helemaal zelf en in dit geval de voetballers, door zich als stront verwende mensen zich te gaan gedragen!

4 augustus 2015 om 10:14

@ramos

Het idee blijft hetzelfde. Hij word verwijderd uit de selectie om te voorkomen dat hij mensen meetrekt in een negatieve spiraal. Zijn ze spaanse vrienden even niet blij mee maar zodra het seizoen loopt en de punten binnenstromen dan heeft niemand het er meer over.

Het word wel anders wanneer het dadelijk niet loopt, maar dat is een gok die je moet nemen.

4 augustus 2015 om 11:01

@randje16
Dit is niet alleen bij voetballen, maar ook bij alle andere sporten. Een vriend van me heeft het nog niet zo lang geleden meegemaakt bij het wielrennen. Revalideren wordt ook bijna nergens meer gewaardeerd om vervolgens nog een contract te kunnen krijgen.

4 augustus 2015 om 11:10

@lililileen is verkapping van de maatschappij waarin we leven, vroeger was er respect, maar goed dat was vroeger en nu is nu

4 augustus 2015 om 09:56

wat is er verkeerd aan Rafael weg? Daar is toch niks vreemds aan of mis mee.

4 augustus 2015 om 09:58

Nee klopt maar wat Van Gaal over hem in de media zei was wel erg triest.

4 augustus 2015 om 10:08

Wat zei van Gaal over hem in de media?

4 augustus 2015 om 10:11

Van Gaal is gewoon erg zakelijk in die dingen en zo hoort het. Weet je wat respectloos is in dit geval? Valdes lekker laten meetrainen met de groep en hem het gevoel geven dat hij een kans maakt.

4 augustus 2015 om 10:39

@splyfc

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=250642

Hier een artikel over wat Van Gaal zei..

4 augustus 2015 om 16:43

Rafaël is ook gewoon te slecht voor man u. Dima presteert niet en valdes ook niet. Van gaal heeft er goed aan gedaan om ze niet meer te laten spelen. Maar waarom een trainer zo met spelers omgaat slaat nergens op.
Ik hekel ook zijn gedrag maar het blijft een wereld coach.

4 augustus 2015 om 21:39

Louis is een goede trainer. Hij kan heel gezellig zijn en gevoelig.Als je voor hem door het vuur gaat doet hij dat ook voor jou. Maar wanneer je een afwijkende mening hebt of bent niet gediend van zijn autoritair gedrag dan kun je ophoepelen. Alle voorheen basis spelers werden op gluiperige wijze duidelijk gemaakt dat hun tijd bij de club voorbij is.Zie v Persie, Rafael, di Maria ,Falcao,Valdes . Daarom is v Gaal bij een club niet langer houdbaar dan 2 seizoenen, want dan zijn ze hem spuugzat.

Blijft altijd lastig. Hij verschaft hem wel duidelijkheid en laat geen ruimte over voor twijfel. Is mijn inziens ook een teken van respect. Het is in ieder geval beter dan hem aan het lijntje houden.

4 augustus 2015 om 09:53

Idd. Dat cind ik dus ook. Als hij echt nog goed was, dan hield lvg hem er wel bij.

Ongeacht of hij een wereldkampioen is en Champions League meerdere malen gewonnen heeft, je hoort je personeel nooit als een klein kind te behandelen.
Of deze nou 20 jaar is, of 33.. In z'n eentje eten, waar hebben we het over. Wat een verschrikkelijk kinderachtige manier om iemand iets duidelijk te maken.

Ik ken natuurlijk het hele verhaal niet, maar als dit echt waar is hoort er iemand van United in te grijpen want hiermee geef je alles behalve een goed signaal af voor de rest van de groep.

4 augustus 2015 om 09:53

Waar staat dat van Gaal dit met opzet zo heeft geregeld? Dat maak jij ervan? Denk je dat van Gaal zich met dat soort dingen bezig houd?

4 augustus 2015 om 10:00

Panerai maar jij kunt ook niet weten dat het niet zo is, dus je verwijt hem precies dat wat jezelf ook doet.

4 augustus 2015 om 10:28

@panerai

Waar zeg ik dat van Gaal dit met opzet zo heeft geregeld? Dat maak jij ervan?

Ik geef zelf al aan het hele verhaal niet te kennen, maar ik reageer op het artikel en hoe deze geschreven is.
Als er had gestaan dat het niet van Gaal zijn schuld is, had ik een andere reactie geplaatst..

4 augustus 2015 om 10:22

Dat hij niet mee mag lunchen is om spanningen in de groep te vermijden. Bij van Gaal is niemand groter dan het team, en als je het verpest dan kun je vertrekken, ongeacht je status. Ik denk dat dat ook de reden is dat hij door sommige spelers op handen gedragen (je weet precies waar je aan toe bent) wordt en door anderen verguisd (spelers met sterallures die bijvoorbeeld niet met het tweede willen meetrainen, denk aan Rvp, Falcao, Valdez)...

4 augustus 2015 om 10:31

Dan heeft van Gaal heel kortzichtig gedacht. Ik snap het wel wat je zegt hoor, maar je ziet het nu, andere spelers uitten hun onvrede over de manier van behandelen.
Dus hetgeen wat hij juist wilde voorkomen heeft hij nu zelf veroorzaakt. Niemand is groter dan het team, van Gaal ook niet.
Geen slimme actie van van Gaal dus.

4 augustus 2015 om 10:53

Je kan het ook exact andersom opvatten; niemand is groter dan de club, dus ook Valdes niet. van Gaal haalt een speler buiten het groepsproces die er niet meer bij hoort. Stel je nu eens voor dat jij te horen krijgt van je baas dat je er over een half jaar uitvliegt. Grote kans dat je een negatieve invloed hebt op de rest van de collega's.

4 augustus 2015 om 11:02

rvp heeft juist altijd meegetraind met het 2e en heeft al zijn wedstrijden voor het 2e gewoon gespeeld. falcao daarentegen niet

5 augustus 2015 om 12:54

rvp heeft aangegeven dat hij er moeite mee had met het tweede mee te trainen. De sfeer verslechterde erdoor...

Waarom zou hij een voorkeursbehandeling moeten krijgen om wat hij gepresteerd heeft.

Van Gaal heeft lak aan wie je bent of waar je vandaan komt, als je presteert dan krijg je respect en aandacht van hem en als je dat niet doet dan laat hij je gewoon links liggen.

En terrecht, hij heeft wel wat beters te doen dan Valdes het naar de zin maken.

4 augustus 2015 om 09:58

Maar je bent nog steeds wel met mensen aan het werk dus een beetje fatsoen zou dan wel wenselijk zijn. Daar hoort volwassen communicatie ook bij, dat blijkt voor sommigen nogal lastig te zijn. En dan gaat het er inderdaad niet om wat ie allemaal gewonnen heeft, maar voor iedereen is het prettig om gewoon face to face te horen wat de bedoeling is en niet op een achterbakse manier dat "medegedeeld" krijgen.

4 augustus 2015 om 10:05

Misschien is het niet de meest professionele manier maar zo is van Gaal gewoon.

Hij heeft geen zin en tijd om tijd te bestelen aan mensen waar hij toch niks aan heeft en ik snap dat wel hoe lullig dat voor Valdes ook is.

Uiteindelijk wordt hij afgerekend door zijn baas voor wat er op het veld gebeurd en niet wat er in de kantine gebeurd.

4 augustus 2015 om 10:40

Onzin.
Begrijp wel dat die baas van Van Gaal ontevreden spelers moet betalen,spelers die een heel nest kunnen besmetten en verzieken met het gevolg een kapitaalsvernietiging.
De basis van een trainer ontslag wordt altijd gelegd in de kleedkamers van de spelers,vroeger was het zo en nu nog steeds.
Ik blijf erbij : Van Gaal is een uitstekend trainer,als mens een ordinair schoolmeesterke.

Van Gaal moest beter weten.
Bij Bayern hebben Muller en Lahm ervoor gezorgd dat hij ontslagen werd.
Bij Barca waren er ook opstandelingen en moest hij moven.
Dat schoolmeester gedoe,hij leert het nooit af.

Bij van Gaal moet je slijmen en nep doen en diep buigen..alleen ja knikkers kunnen langdurig met LvG werken

4 augustus 2015 om 10:06

Muller heeft aangegeven dat hij LVG een geweldige coach vind. En van dat barca verhaal klopt ook niet veel

4 augustus 2015 om 13:55

Ribéry vond hem een walgelijke trainer dus het zegt niks .

Als het allemaal waar is. Daily Mail staat bekend dat ze altijd maar wat schrijven.

Wat respectloos zeg. Iemand die door velen werd afgeschreven een contract aanbieden en mee laten trainen voor een tijdje.

Verdienen bakken met poen en dan lopen piepen klein kind.

Wat is dat in de voetbalwereld dat coaches/managers zo slecht communiceren met hun spelers. Ik hoor wel vaker dat spelers het veel te laat horen als ze niet bij de selectie zitten of iets dergelijks. Bel elkaar ff op, vertel het, leg het uit. Zo moeilijk is dat toch niet. Dat is niet iets Van Gaal. Ferguson deed het ook zo, eigenlijk alle coaches doen het zo.

4 augustus 2015 om 10:37

Misschien is dat wel omdat coaches het ook druk hebben en niet in staat zijn om elke vrijdag 20 mensen te bellen of apart te nemen en te vertellen waarom ze er niet in staan..

4 augustus 2015 om 11:31

Jup, en alle assistenten die hij heeft worden betaald om uut de neuste vreten?

4 augustus 2015 om 11:37

Nee, die worden betaald om de hoofdcoach te assisteren bij het klaarstomen van het eerste elftal op de eerstvolgende wedstrijd, niet om een soort stichting correlatie te runnen bij een club.

Zal wel weer uit zijn verband zijn getrokken. De rest van de reserveploeg eet volgens dit verhaal kennelijk niet bij Manchester... DIt is simpel; Valdes moet met de reserves meetrainen en dus ook met de reserves mee-eten. Alsof je uitzondering voor iemand moet maken omdat hij geen minuut keepte tijdens een WK dat Spanje won..

Dit is een nieuwsbericht van de Daily Mail, na The Sun de grootste roddelkrant in Engeland. Ik neem aan dat dit gewoon in de wandelgangen hoort. Dit is stemmingmakerij.

Mss is Louis van Gaal een ervaren man in zijn vak. Maar een eikel is hij zeker ook. Wat er qua transfer gebeurd bij man u heeft van gaal voor mij apart geen excuus kampioen of eruit

vraag me af hoe betrouwbaar dit soort berichten zijn,de media geeft toch altijd ( bijna )een ander verhaal.

LvG heeft geen zin in mekkerende spelers lijkt me wat hard maar denk dat dat ook wel mag met het geld wat hun krijgen per keer krijgen.

Hij heeft zijn gehele carrière te danken aan van Gaal en Valdes zou van Gaal tot in de eeuwigheid veel respect moeten geven. Als van Gaal er niet was was er een goede kans dat hij nu snacks zat te verkopen en dan heeft hij nog geluk, want menig Spanjaard is werkeloos.

Verder zou hij eens goed naar zichzelf moeten kijken, hij vertrok zelf bij Barcelona, kreeg zelf problemen met Monaco en heeft nu ook nog eens problemen met United, toeval? Ik denk het niet, zelfs de man die het voor hem regelde keeper bij Barcelona te worden destijds vind hij nu respectloos tegenover zichzelf.

Wat denkt Valdes? Dat hij boven de gehele wereld staat?

Van Gaal graaft bij elke club zijn eigen graf.
Hij wordt dit jaar gewoon ontslagen. Ondanks dat zijn technische, medische enz staf zo groot is,
ondanks al die vellen schrijfwerk tijdens de wedstrijd, ondanks al dat analyseren, ondanks al die over the top tactieken waardoor er geen ruimte blijft voor eigen creativiteit presteert hij helemaal niets terwijl hij ook nog eens miljoenen aan spelers heeft gespendeerd en slaagt er toch in om zo saai en traag te spelen.

Als dit verhaal klopt dan is dit echt kinderachtig.

Dat is de harde voetbalwereld, zit niks anders op dan een andere club te zoeken. Lijkt wel een beetje alsof de Spaanstalige spelers een kliekje vormen daar.

Ik weet niet hoe jullie dat zouden vinden, maar ze behandelen Valdes alsof hij stront is. Zij maken het hem zo moeilijk mogelijk zodat hij sneller gaat vertrekken. Ik begrijp echt niet hoe jullie dit nog goed proberen te praten. In het BVO gebeurt dit helaas heel vaak, alleen om ren vertrek te forceren. Dit is niet een amateur verenigen waarin je twee keer per week traint en 1x een wedstrijd voetbalt. Dit is zijn fulltime baan en als je elke dag individueel moet gaan trainen en eten dan houd je dat niet lang vol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren