Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spanje lacht zich rot: Cheryshev na overstap in halve finale Copa del Rey

Laatste update:

Denis Cheryshev blijft in de Primera División actief. De aanvaller kwam nauwelijks aan spelen toe bij Real Madrid en zondagavond zei Zinedine Zidane al dat de kans groot was dat Cheryshev op de laatste dag van de transfermarkt nog zou gaan vertrekken. Liverpool werd toen genoemd als de belangrijkste kandidaat om de Rus binnen te halen, maar Cheryshev gaat naar Valencia.

/

Los Che maken op de officiële website melding van de komst van Cheryshev, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Real. De aanvaller zou woensdag in de bekerwedstrijd tegen Barcelona zijn debuut kunnen maken en in Spanje vindt men dat behoorlijk lollig; Real werd eerder dit seizoen nog uit de Copa del Rey gezet, omdat Cheryshev meedeed tegen Cádiz. De aanvaller was echter geschorst en dus werd Real gestraft. Na zijn overstap naar Valencia staat Cheryshev dus in de halve finale van de Copa del Rey en Real niet.

De 25-jarige Cheryshev speelt al geruime tijd voor Real, maar wacht nog op zijn doorbraak in het Santiago Bernabéu. Hij werd eerder al verhuurd aan Sevilla en Villarreal en keerde in de zomer terug, maar een basisplaats zat er dus opnieuw niet in. Cheryshev kwam in de Primera División niet verder dan twee invalbeurten en gaat nu op zoek naar speelminuten in Valencia.

Denis Cheryshev is een aanwinst voor Valencia

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
1 februari 2016 om 23:00

Nu eerst maar scoren tegen Barca en dan ben ik benieuwd naar de barcafans van VZ :D

1 februari 2016 om 23:24

Ik gun hem van harte de goal mits barcelona alsnog wint. Een goal tegen barca kan die jongen namelijk een bepaalde boost geven waardoor die mischien toch kan doorbreken.

2 februari 2016 om 00:07

Haha deze man heeft gewoon een doelpuntje meegepikt tegen Cadiz en vervolgens 3 of 4 rondes overgeslagen en is nu in de halve finale beland.

2 februari 2016 om 02:26

2 rondes.

Hahahaha dit is best grappig

Dat is inderdaad hilarisch XD

Echt echt grappig soo

1 februari 2016 om 23:19

Oeh proef ik hier een gezouten reactie.

2 februari 2016 om 07:51

Apply cold water to the burned area...

Voetbalhumor waar de Gijp een puntje aan kan zuigen
Maare.... mag hij wel in de Copa spelen, omdat hij daarin al heeft gespeeld voor Real, ook al mocht hij niet spelen? Of geldt zoiets alleen voor Champions league? En moet hij niet dat alsnog 1 duel schorsing uitzitten?

2 februari 2016 om 00:09

Kennelijk niet want zoals de tekst(heb je die wel gelezen??) aangeeft kan Cheryshev meteen debuteren woensdag.

ik snap niet dat psv niet hun best doen om hem een half jaar te huren i.v.m blessure guardado. overigens zijn ze nog actief in CL

1 februari 2016 om 21:48

PSV schijnt bezig te zijn met van Ginkel, maar Cherysev lijkt me toch een betere optie, heeft toch meer kwaliteit.

1 februari 2016 om 22:10

Zijn toch totaal andere spelers.

1 februari 2016 om 21:49

Denk niet dat hij in een Guardado-rol kan spelen, is meer een linksbuiten. En waarschijnlijk krijgen we (ben zelf ook PSV-fan) een back-up in de vorm van Marco van Ginkel

1 februari 2016 om 22:45

Je gaat cherychev toch niet vergelijken met guardado joh!!

Verlaat ie Real voor Valencia en speelt eerste wedstrijd voor Valencia tegen Barca bijvoorbeeld. Wordt Valencia dan ook niet uitgeschakeld?

1 februari 2016 om 21:57

Sorry?

1 februari 2016 om 23:50

Was 't niet door hem dat Real out de Copa vloog? Omdat hij nog 2 gele kaarten had bij vorige club waardoor hij official de eerste 2 wedstrijden in Copa niet mocht spelen ofzo?

M'n vraag is dus, moet hij die straf vervolgens opnieuw uitzitten aangezien bij Real hij toch een eerste helft speelde?

2 februari 2016 om 00:11

Volgens de tekst mag hij woensdag meteen spelen dus op de een of andere manier is de sanctie al uitgezeten door Real uit de Copa te zetten.

2 februari 2016 om 13:48

Ah oke thx koekje.

Men praat over real madrid en valencia denk je nou echt dat psv kans maakt.. begin me eraan te irriteren dat bepaalde mensen grote spelers linken met psv omdat ze een x na ik weet niet hoe lang overwinteren in de champions league.

1 februari 2016 om 23:03

Haha dat heb ik ook met iedere speler die gelinkt wordt aan Ajax, dus ik snap hoe je je voelt. Behalve dat Ajax niet na weet ik hoe lang overwintert in de Cl.

Maargoed, de fans zien het liefst de meest onmogelijke spelers bij hun club komen.

2 februari 2016 om 00:12

PSV is er toch in geslaagd om spelers als Guardado, Moreno, Pereiro en van Ginkel te halen. Cheryshev komt er dan nog aardig in de buurt.

Wat een rare humor, ik zie het grappige er niet van in.

2 februari 2016 om 00:16

Ik wel, Cheryshev scoort tegen Cadiz, vervolgens vliegt ie met Real uit de beker en slaat hij een paar rondes over om vervolgens met Valencia in de halve finales tegen aartsrivaal Barcelona te spelen.

Hopelijk krijgt Cheryshev bij Valencia de nodige speeltijd van Neville zodat hij met Rusland mee kan naar het EK, want Cheryshev heeft bij Villarreal laten zien dat hij geweldig kan voetballen en als hij die vorm weer kan terug vinden, zie ik hem sowieso als een belangrijke schakel binnen het nationale elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren