Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spanje klopt Kroatië in spektakelstuk met 3-5 en bereikt kwartfinale

Laatste update:

Spanje heeft in een spectaculaire wedstrijd tegen Kroatië een ticket opgeëist voor de kwartfinale van het EK. De ploeg van bondscoach Luis Enrique leek in de reguliere speeltijd af te rekenen met de vicewereldkampioen, maar kon de 3-3 in de blessuretijd niet voorkomen. In de verlenging maakte uitgerekend de hevig bekritiseerde Álvaro Morata de 3-4 en besliste Mikel Oyarzabal de wedstrijd: 3-5. Het was de meest doelpuntrijke EK-wedstrijd sinds Joegoslavië - Frankrijk (5-4) in 1960. Bovendien was het de eerste wedstrijd in de geschiedenis van het EK met acht verschillende doelpuntenmakers. Spanje neemt het vrijdag in de kwartfinale op tegen de winnaar van het duel tussen Frankrijk en Zwitserland.

Bondscoach Luis Enrique voerde twee wijzigingen door in de opstelling van Spanje. Linksback José Gayà, die nog geen minuut speelde op het EK, kreeg de voorkeur boven Jordi Alba. In de voorhoede kreeg Ferran Torres een kans, waardoor Gerard Moreno op de bank begon. De voorbereiding van Kroatië werd verstoord door een positieve coronatest bij Ivan Perisic. De aanvaller had een basisplaats in alle groepswedstrijden en kwam zowel tegen Tsjechië (1-1) als Schotland (3-1) tot scoren. Perisic is in quarantaine en zijn absentie werd opgevangen door Ante Rebic. In de achterhoede vond een verrassende wijziging plaats ten opzichte van het laatste groepsduel met Schotland (3-1 zege): Dejan Lovren werd vervangen door Duje Caleta-Car.

Door een shockerende blunder van doelman Unai Simón van Spanje greep Kroatië na negentien minuten de leiding. De doelman schatte een terugspeelpass van Pedri volledig verkeerd in, raakte de bal licht en maakte zodoende een eigen doelpunt. Het was alweer het negende eigen doelpunt van het toernooi, evenveel als in de vijftien voorgaande EK’s bij elkaar opgeteld. Tot aan het openingsdoelpunt was Spanje tweemaal gevaarlijk geworden: Pablo Sarabia schoot in het zijnet, waarna een laag schot van Koke werd gekeerd door een uitgestoken been van doelman Dominik Livakovic. Het was uiteindelijk Sarabia die de fout van Simón goed maakte. De aanvaller bracht de score zeven minuten voor de rust in evenwicht door hard binnen te schieten nadat Livakovic een schot van Gayà keerde.

Twaalf minuten na de pauze completeerde Spanje de comeback. Pedri stoomde op richting het strafschopgebied van Kroatië en bediende Ferran Torres aan zijn linkerzijde, waarna een voorzet van Torres bij de tweede paal terechtkwam op het hoofd van César Azpilicueta. Het was de eerste interlandgoal in 26 optredens voor Spanje. Halverwege de tweede helft rechtte Simón de rug met een fraaie en cruciale ingreep: in de korte hoek bracht hij ternauwernood redding op een laag schot van Josko Gvardiol. Een goal van Morata werd afgekeurd wegens buitenspel, maar Ferran Torres nam de 1-3 voor zijn rekening toen hij de bal ontving na een lange vrije trap van Pau Torres, de verraste verdediger Gvardiol omspeelde en koelbloedig afrondde.

Kroatië gaf zich echter niet gewonnen en kwam vijf minuten voor tijd terug in de wedstrijd. Luka Modric nam de bal over in het strafschopgebied en bediende Mario Pasalic, waarna Andrej Kramaric een schot kan afvuren van dichtbij. Azpilicueta bracht voor de doellijn redding, maar in tweede instantie schoot Mislav Orsic raak. Het doelpunt werd goedgekeurd op basis van doellijntechnologie. Simón keerde het schot nog met zijn been, maar stond achter de doellijn. Kroatië opende direct de jacht op de gelijkmaker en kreeg zes minuten blessuretijd van de arbitrage die onder leiding stond van Cüneyt Çakir. In de tweede minuut daarvan dwong Kroatië een verlenging af. Pasalic kreeg te veel vrijheid tussen de centrumverdedigers van Spanje en kopte binnen op aangeven van Orsic: 3-3.

De verlenging begon met serieuze kansen voor Kroatië. Orsic krulde de bal over de lat, waarna Simón een inzet van Kramaric pareerde. Vervolgens trok Spanje de wedstrijd naar zich toe. Uitgerekend Morata, in eigen land veelvuldig bekritiseerd vanwege meerdere grote missers op het EK, zorgde voor de 3-4. De spits nam de bal behendig aan na een voorzet van Dani Olmo en vuurde genadeloos raak in de linkerbovenhoek. Enkele minuten later bereidde Olmo met een scherpe voorzet ook de 3-5 van Oyarzabal voor; de middenvelder rondde van dichtbij af. Kroatië bleef strijden en kreeg kansen via Kramaric en Ante Budimir. In de laatste minuut van de verlenging schoot Olmo aan de overzijde nog tegen de paal.

Denk je dat Spanje het EK gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pep Guardiola, kijk je mee??? Als je vandaag Ferran Torres ziet spelen, dan heb je toch geen Jack Grealish nodig voor 120 miljoen euro?? Ferran Torres is met beide benen geweldig en heeft vandaag op zowel linksbuiten, als rechtsbuiten, geweldige dingen laten zien! Dan wilt jij 120 miljoen betalen voor Grealish?? A.u.b. normaal doen!! Je bent een fantastische coach, maar kijk a.u.b. ook naar Ferran Torres hoe geweldig hij is en dat Grealish dus niet nodig is. Vandaag liet overigens Garcia weer zien hoe slecht hij was, maar ik begrijp ook wel waarom hij speelt, omdat hij een rechtspoot is en je gaat niet met twee linkspoten spelen. Garcia als rechtspoot en Laporte of Pau Torres als linkspoot op lcv is dan ook veel logischer. Je zag na de wissel van Garcia dat het duo Laporte - Torres niet werkt. Twee linkspoten werkt nergens. Logisch dus dat je dan altijd voor een rechtspoot op rcv kiest. Verder zie je bij Kroatiã« dat als je met aanvallend voetbal wordt uitgeschakeld, je alsnog applaus kan krijgen van het publiek. Hopelijk is dit een wijze les naar Frank de Boer met z'n laffe 5-3-2 of Deschamps dat met topmateriaal speelt als een degradatieclub.

28 juni 2021 om 20:36

Ferran is ook een geweldige speler. Onbegrijpelijk dat hij zo weinig kansen krijgt van Pep, echt niet minder dan Mahrez of Sterling op de flanken met z'n snelheid, voorzetten en het belangrijkste wat we bij City missen; scorend vermogen. Heerlijke speler om naar te kijken.

28 juni 2021 om 20:37

Pep Guardiola heeft natuurlijk ook invallers nodig

Ik hoop dat de Knvb, Frank de Boer en de selectie naar deze wedstrijd hebben gekeken en geleerd. Beide ploegen die niet hun afkomst verloochenen door gewoon volgens hun eigen filosofie te spelen. Ook al zijn de selecties een stuk minder dan pakweg 5 jaar geleden. Kroatië gaat toch echt met een veel beter en trotser gevoel uit het toernooi dan wij... Heb echt genoten van beide teams.

28 juni 2021 om 20:41

Je kon het niet beter verwoorden. De Kroaten zijn eervol ten onder gegaan, respect!

28 juni 2021 om 20:43

Tja, je hebt helemaal gelijk dat Nederland uit de eigen filosofie moet gaan spelen, maar daarbij moet je ook niet vergeten dat Kroatië veel betere spelers heeft dan Nederland. Zet je oranjebril af (als je die op hebt) en kijk alleen al naar een Gvardiol(betere linksback dan wij hebben), ze hebben geen overhypede lompe De Ligt, ze hebben een spelmaker genaamd Modric van wereldklasse, ze hebben op de bank nog goeie invallers als Orsic van Zagreb en Pasalic van Atalanta. Ik vergeet hier nog de ultrasnelle Rebic van Milan, en Perisic. Vergelijk die spelers maar eens met onze mislukkeling Depay met sterallures, Wijnaldum: de waterdrager van Liverpool die onze aanvoerder is.

28 juni 2021 om 20:47

En tot slot het belangrijkste punt. Zolang Nederland geen 11 wereldtoppers heeft (wat eigenlijk alleen Frankrijk/Brazilië + misschien nog 2/3 landen in de wereld hebben), moet het met de volle wil voor eigen eer spelen. Het Nederlandse elftal heeft gewoon geen eer. De enige bij wie ik het zie is Weghorst. Ik als allochtoon kan dit van de zijkant makkelijk opmerken. Hij is de enige met een Zuid-Amerikaanse eer mentaliteit en wordt dan door jullie allemaal weggezet als een gekkie die niet moet overdrijven. Nou, zolang we geen Van Persie’s, Sneijders en Robbens van deze wereld hebben, hebben we 11 Dumfries’s en Weghorsten nodig die 300% geven voor het eigen vaderland.

28 juni 2021 om 21:18

Shiraz, als autochtoon (voor wat het waard is, we maken dit landje tenslotte samen) ben ik het volledig met je eens. Liever strijdend ten onder omdat je niet beter kunt, dan wat sommige heren van het oranje hebben laten zien. Ik heb vanavond dan ook echt genoten van de dood of de gladiolen houding van Kroatië.

28 juni 2021 om 22:01

Oranje was door zowel dit Spanje als door dit Kroatie finaal van de mat gespeeld als ze die waren tegengekomen. Gelukkig dat ze de Tsjechen hadden, waardoor het tot 2-0 beperkt is gebleven.

28 juni 2021 om 20:43

Ja nee want zodra Nederland weer met 4-3-3 gaat spelen (eigen filosofie) en ze weer keihard worden ingemaakt dan zal iedereen weer zeggen dat Nederland te naïef speelt en dat het systeem outdated is. Oftewel, het wordt nooit wat.

28 juni 2021 om 21:20

Roderik86, met dit systeem werkt het ook niet, en dat tegen Tsjechië. Dus veel erger kan het dan ook niet worden.

28 juni 2021 om 21:22

Dan is het maar naief. Je merkt ook online dat Nederland niet de favoriet is van de neutralen zoals vroeger.

Kroatie zoals heel het toernooi niet groots, maar wel de inzet wie Oranje gister miste waardoor ze geheel onverwachts to 3-3 terugkwamen. Wat een strijd hebben ze gelevert zeg. Helaas hebben ze zoveel strijd gelevert dat er in de verlenging eigenlijks niets meer in zat. Maar wel groot respect voor deze ploeg, had er zeker geen problemen mee gehad als Spanje naar huis werd gestuurd na die onnodige sneren tegenover Oranje omdat ze niet tegen kritiek kunnen.
Modric was weer eens groots deze wedstrijd, wat een speler blijft dat toch, 35 jaar! Ook die Orsic viel geweldig in, onbegrijpelijk dat hij nog geen wedstrijd basis heeft gestaan als je die matige Rebic zag dit toernooi.

29 juni 2021 om 00:05

Lol, je kunt precies zelf niet tegen kritiek als die sneren je storen. In elk geval, Spanje gaat door en terecht. Nederland zou beter van Spanje leren. Dan vliegen ze er de volgende keer misschien niet meer uit tegen een B ploeg.

Wat een genot voor de neutrale toeschouwer zeg! Spanje had een hele tijd de overhand maar nadat Koke en Garcia eruit werden gehaald stortte het even helemaal in. Na hun 2e goal roken de Kroaten bloed en konden ze gebruik maken van slordigheden in de defensie van Spanje. Aan die vechtlust kan Nederland een voorbeeld nemen. In de verlenging leek Kroatië de vechtlust echter grotendeels kwijt te zijn, jammer voor ze.. Desondanks gefeliciteerd aan Spanje, ik heb genoten!

Wat was Pedri goed zeg in deze wedstrijd.

28 juni 2021 om 23:55

Dat vond ik nu ook, 18 jaar en zo spelen als een veteraan.

Ik heb genoten van een geweldige wedstrijd. Niet altijd even goed voetbal (hoewel dat er zeker bij zat) en soms wat foutjes (die ook bijdragen aan de amusementswaarde van de wedstrijd), maar strijd, geniaal voetbal en prachtige doelpunten. Reclame voor het voetbal en jammer dat één van beide ploegen naar huis moeten. De Kroaten in ieder geval met opgeheven hoofd richting Kroatië en Spanje heeft absoluut mijn sympathie voor de komende wedstrijd, die er heel anders gaat uitzien, wie straks ook wint.

Modric helaas vandaag niet de magie van de vorige wedstrijd, Pedri was (ondanks zijn own goal) geweldig, ondanks zijn jonge leeftijd.

Meer van dit soort wedstrijden graag...

28 juni 2021 om 21:08

Zielig dat hij die eigen goal op zijn naam heeft gehad. Vind eerder eigen goal van Unai want hij heeft de bal nog geraakt.

28 juni 2021 om 21:14

Tja, zo zijn de regels, alleen als de bal anders niet in de goal gaat, is het een goal van de eigen speler die de bal als laatste raakt.

Denk overigens niet dat het hem heel erg deert. Zou wel komisch zijn als je over 20 jaar, na een fenomenale internationale carriere terugkijkt op je 167 interlands, met 89 doelpunten en je an de allereerste herinnert, die een eigen goal was .

Als nederland zo speelde als Kroatië vandaag was ik zo trots op ze , o man wat gaven hun alles!!!

29 juni 2021 om 00:09

Kroatie is terug gekomen omdat Spanje geen trainer heeft. Het is 3-1 en de Kroaten brengen nieuwe frisse krachten in het middenveld. Het Spaanse middenveld werd toen overrompeld door de invallers. Wat doet Luis Enrique ? Hij wisselt 2 aanvallers en blijft 4-3-3 spelen. Waar heeft hij zijn voetbaldiploma in Godsnaam gehaald ? Bij de zwemlessen ? Ongelooflijk. Voor de kijkers is het natuurlijk geweldig om naar de verlengingen te gaan en nog 2 extra doelpunten te zien. Maar Luis Enrique toont weerom dat hij er als coach niet veel van snapt. Hij heeft gewoon geluk dat deze Spaanse generatie bestaat uit 4 generaties die het EK sub21 heeft gewonnen. Het talent van zijn spelers maken zijn tactische blunders keer op keer goed maar vroeg of laat gaat dit gewoon fout aflopen.

29 juni 2021 om 00:28

Ben het niet eens met je, buurman. Lucho blijft trouw aan de speelstijl, in tegenstelling tot zijn oude ploeggenoot de Boer; 4-3-3. En het resultaat staat er gewoon. Wordt door Messi ook niet voor niets genoemd als de beste trainer die hij gehad heeft na Guardiola.

29 juni 2021 om 08:54

haha wat een onzin. Je mag je best aanpassen aan de wissels van je tegenstander als je voorstaat. Het is een pannenkoek en hij heeft ontzettend geluk gehad.

29 juni 2021 om 10:35

Komaan man. Het is toch duidelijk dat hij Torres en Sarabia had moeten wisselen voor Thiago en Llorente. Dan was Kroatië nooit terug gekomen. Het resultaat staat er inderdaad. 2 doelpunten tegen krijgen in 5 minuten en je ploeg een verlenging aansmeren die je misschien verloren had als Kroatië die kans in begin van de verlenging erin trapt.

Ik zie dat je Barcelona fan bent. Ben ik ook. Maar ik vond Luis Enrique gisteren zwaar in de fout gaan. Zulke fouten kunnen je de wedstrijd kosten.

Wel een interessante trend: de op papier zwakke ploegen maken hun sterkere tegenstanders het bijzonder lastig. Italie en Spanje hebben de test doorstaan. Nederland faalt keihard. Ben benieuwd wat de Fransen laten zien.

29 juni 2021 om 00:30

Ik denk dat de Fransen gaan eruit geknikkerd worden vanavond. 3-3 en dan verliezen op penalties.

Pedri is een gem (zeg ik al Real-fan) ben jaloers op barca fans want wat-een-speler

Mooie pot. Die Kroaten waren voetballend de mindere maar hebben echt een leeuwenhart. Ze gaven niet op. Unai Simon maakte zijn fout goed en bleef goed meevoetballen. Luis Enrique had Koke nooit mogen wisselen. Pau Torres viel zwak in. Torres en Laporte voelen elkaar niet goed aan.

Absurd hoe zo'n wedstrijd weer kantelt, voor beide ploegen. Comeback van Kroatie en Kroatie dat op 4-3 had kunnen komen maar dan maakt Spanje het ook weer net zo snel af.

Jammer, ik had het Kroatiã« meer gegund dan Spanje na die aanstellerij van de Spanjaarden afgelopen week. Ook zuur voor Kroatiã« dat ze Perisic moesten missen, toch een belangrijke pion in aanvallend opzicht. Ik vind het wel leuk om te zien hoe Kroatiã« er altijd vol voor gaat en vaak meermaals het doel weet te vinden tegen grotere landen (bijvoorbeeld ook de WK finale).

29 juni 2021 om 08:55

Jij stelt je nu ook aan. Terechte winnaar voor het voetbal. Anders had je ontzettend betonvoetbal gehad in een kwartfinale...

Prachtige wedstrijd. Kroatie blijft toch een ploeg met enorm veel karakter, waarmee ze het gebrek aan kwaliteit op sommige posities ruimschoots compenseren. Unai met een blunder van formaat, maar ook met reddingen waarmee die Spanje rechthoudt. Hopelijk Frankrijk door dan krijgen we op papier een mooie affiche. Al zal het met Frankrijk weer heel resultaat gericht zijn. Luis Enrique mag wel in de spiegel gaan kijken, want zijn overdreven wisselbeleid (voornamelijk in de verdediging) kost hem bijna de wedstrijd.

28 juni 2021 om 21:20

Ik vond zijn startopstelling wel sterk. Hij heeft geleerd. Dani Olmo liet ook zien als invaller van veel waarde te kunnen zijn. Luis Enrique had wel de lef om vast te houden aan Sarabia en Morata. De fans wilden wat anders.

29 juni 2021 om 00:05

Ja had het niet zozeer op de startopstelling. Wel van je hele verdediging om te gooien tijdens de wedstrijd.

Ik baal er ontzettend van dat Kroatië onverdiend van Spanje heeft verloren. Ik hoop dat Spanje Zwitserland gaat tegenkomen in de kwartfinale ven het EK en dat Zwitserland dan Spanje gaat vernederen.

28 juni 2021 om 20:43

Waarom is dit onverdiend? Spanje gewoon terecht door. Beiden teams terecht met applaus het veld verlaten, top wedstrijd.

28 juni 2021 om 20:43

Als je er 5 om je oren krijgt, kan je echt nooit over 'onverdiend' spreken. Kroatie heeft geknokt voor wat het waard was, maar dit is ook niet meer het team van 2018. Spanje bleef maar aanvallen, ze hebben het echt goed gedaan. Op een eindtornooi tweemaal 5 doelpunten maken in een wedstrijd, dat kan tellen.

28 juni 2021 om 20:44

Waarom is dit onverdiend? Spanje gewoon terecht door. Beiden teams terecht met applaus het veld verlaten, top wedstrijd.

28 juni 2021 om 20:46

Ironie.

28 juni 2021 om 23:56

ik denk dat je niet eens hebt zitten kijken want als er iemand verdiende te winnen was het Spanje wel.

Spanje speelde echt geweldig!! Wat een kwaliteitsverschil tussen wat Spanje vandaag vertoonde en wat Nederland gisteren liet zien. Wat zou van der vaart ook stil zijn nu. Zat vorige week nog te preken dat Spanje waardeloos was en dat hij graag had dat Nederland Spanje zou treffen. Alsof Nederland Spanje wel even aan de kant zou kunnen zetten haha. Ik neem aan dat zijn mond voorgoed is gesnoerd!

Wat een spektakel. Ongelofelijk veel respect voor de strijdlust van de Kroaten. In de tweede helft van de verlenging was de tank gewoon leeg bij hen. Gefeliciteerd Spanjaarden!

Jammer zeg, na een poule waar ik heb genoten van Spanje gaan ze nu toch winnen. Balen, dan de volgende ronde er maar uit.

Leuke wedstrijd, Spanje voetballend zeer goed en die proberen ook oprecht lekker te ballen, Kroatië is wel een matige ploeg eigenlijk. Ben benieuwd hoe Spanje zich straks staande houdt tegen een topland waar wat wereldtoppers in zitten. Die Brekalo die inviel kan er trouwens niets van, dekt twee keer verkeerd bij die laatste twee doelpunten en aan de bal was het ook drama.

Mooie pot, die Kroatie volledig onnodig weggeeft door twee zwakke backs in de verlenging. Vooral die nummer 7 maakte verdedigend geen beste beurt.

28 juni 2021 om 22:42

Brekalo is dan ook een linksbuiten en geen rechtsback.

29 juni 2021 om 10:39

Lol. Spanje heeft letterlijk 2 open doelkansen in de kleine baklijn gemist en een belachelijk eigen doelpunt gemaakt en dan is jouw conclusie dat Kroatië het onnodig heeft weg gegeven?

De Kroaten geven nooit op, ze kunnen altijd boven hun eigen uitstijgen en het was hun vandaag weer bijna gelukt. Al bij al heeft Spanje verdiend gewonnen maar heerlijk tot de laatste door de Kroaten gestreden.

De Kroaten geven nooit op, ze kunnen altijd boven hun eigen uitstijgen en het was hun vandaag weer bijna gelukt. Al bij al heeft Spanje verdiend gewonnen maar heerlijk tot de laatste door de Kroaten gestreden.

Leuke wedstrijd. Spanje speelt veel anders/beter nu (sinds de kritiek en aanpassingen van Luis Enrique). Toch wel verdiend gewonnen gezien de hele wedstrijd. Kroatiã« kon natuurlijk ook winnen, maar Simon herpakte zich echt goed. Had paar Casillas achtinge reddingen verricht. Maar petje af voor dat strijdlust van Kroatie!

Het was een genot om naar te kijken, maar in een wedstrijd met zoveel doelpunten kun je ook gerust stellen dat beide landen ontzettend kwetsbaar waren, met name achterin. De inzet van beide ploegen daarentegen was wel aanstekelijk en met name de Spaanse talenten lieten zien goed met de druk om te kunnen gaan. Natuurlijk staan sommigen van hen al onder contract bij grote clubs, maar zo'n EK met maximale druk is toch wel even wat anders. Kroatie zoals gewoonlijk vooral oerdegelijk en een tomeloze inzet. Die kunnen het iedere ploeg moeilijk maken, vooral omdat er hier en daar ook nog aardig wat kwaliteit op het veld staat.

Een van de leukste potten tot nu toe. Voetballend niet altijd even goed, maar wat een strijd en zeker aan het eind van de 2e helft. In het begin van de verlenging probeerde Kroatië het nog maar Spanje bleek scherper en iets meer inhoud te hebben. Spanje deed wat het verplicht was maar Kroatië hoefde zich absoluut niet te schamen.

29 juni 2021 om 10:40

Wat verplicht ? Kroatië is de vice wereldkampioen.

29 juni 2021 om 11:29

Klopt maar op de Fifa lijst (voor wat het waard is) staat Spanje een plaats hoger.

Zelf het woord ‘spectaculair’ is een understatement voor de wedstrijd. Geweldig! Geen anti voetbal maar twee ploegen die gepassioneerd de betere ploeg proberen te zijn ipv niet als de slechtere uit de wedstrijd komen. Dit had zo maar een finalewedstrijd kunnen zijn. Alles zat er op en eraan, prachtig! Dank beide ploegen voor dit ware genot!

28 juni 2021 om 21:28

Helemaal mee eens, aan het eind van de 2e helft toen de Kroaten begonnen aan te vallen, zat ik op het puntje van mijn stoel met maar 1 vraag 'gaat het ze lukken?'. Wat een heerlijke pot voetbal.

Wat een geweldige pot. Deze wedstrijd had echt alles. Hoop dat modric nog even doorgaat want is nog steeds de absolute leider

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren