Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Southampton stuurt manager na 34 wedstrijden de laan uit

Laatste update:

Mauricio Pellegrino is niet langer de manager van Southampton. De nummer zeventien van de Premier League maakt bekend dat men per direct afscheid neemt van de 46-jarige Argentijn, die aan zijn eerste seizoen bezig was bij the Saints en nog een contract had tot de zomer van 2020.

Pellegrino volgde Claude Puel op, die in juni werd ontslagen. Van de 34 wedstrijden wist hij er slechts acht te winnen waardoor de roodhemden na dertig speelronden zijn terug te vinden op de zeventiende plaats. Het verschil met Crystal Palace en Stoke City, die in de gevarenzone van de Premier League staan, bedraagt slechts één punt.

Southampton communiceert dat ook de assistenten Carlos Compagnucci en Xavier Tamarit zijn vertrokken en dat men al op zoek is gegaan naar een nieuwe hoofdcoach. Southampton, dat zaterdag met 3-0 van Newcastle United verloor, gaat zaterdag op bezoek bij Swansea City.

Een verstandig besluit van Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maanden te laat, maar beter laat dan nooit. Deze kerel snapte er werkelijk niks van.

Sam Allerdyce! Dan is Everton er ook vanaf, alleen maar winnaars!

Als ik Southampton was zou ik aankloppen bij Frank de Boer!

12 maart 2018 om 22:31

Nee, fans willen dat soort voetbal niet , fans willen actief voetbal naar voren zien ipv tikkie breed tikkie terug

12 maart 2018 om 23:24

Met wat geluk is Moyes binnenkort weer vrij.

12 maart 2018 om 23:33

FdB lijkt me nou niet de persoon die gediend is van belletje lellen.

13 maart 2018 om 03:45

Om te vragen hoe het niett moet?

Eindelijk wordt ie ontslagen, dat werd tijd. Met zo een selectie mag je beter presteren dan wat hij heeft laten zien. Ik volg ze niet altijd, maar kijk wel vaak op livescore en wat me opvalt is dat hij geen een keer met de zelfde basis 11 begint als de wedstrijd ervoor. Er zat helemaal geen idee achter en alleen maar het team wijzigen. Hopelijk zullen ze het volgend seizoen beter doen met een nieuwe coach, want het blijft een mooie club vind ik.

Tja, dit besluit had natuurlijk al een stuk eerder genomen moeten worden. Gelukkig is er in ieder geval overgegaan tot ontslag van deze, in mijn ogen, waardeloze coach die werkelijk waar niets heeft gepresteerd met Southampton.

12 maart 2018 om 23:22

Gek genoeg is Sean Dyche één van de weinige survivors. Gezien de prestaties uiteraard wel normaal, maar ik had het voor het seizoen toch niet gedacht.

13 maart 2018 om 07:28

Eddie howe van bournemouth is al sinds 2012 in dienst, maar je kunt best stellen dat de PL wel een trainerskerkhof is.

Is die man die ontalagen werd door watford niet wat voor southampton ben even zijn naam kwijt

Naar mijn mening echt veel te laat. Ik denk dat hij lang mocht aanblijven omdat hij deed wat hem werd gezegd door de heren boven hem. Dit Southampton heeft zonder twijfel een eltfal waar je niet hoeft te vechten om je hoofd boven water te houden in de premier league.

Een klein verschil is dat voorheen de grote namen die werden verkocht werden vervangen door spelers die goed gescout waren en vooral tijdig aan de club werden verbonden. Het ging fout met de doelman en het gebrek aan goede alternatieven voor het vertrek van Fonte en van Dijk, zeker wanneer Yoshida ook nog eens steeds minder werd. Hoedt is geen miskoop, maar een succes is hij ook niet.

Op het middenveld heeft So'ton spelers die zo mee kunnen met een middenmotor. Voorin is het echter een ramp waar je geen beroep kan doen op een scorende spits die EPL waardig is. Met het transfergeld dat ze deze jaren hebben vergaard zou je denken dat ze welwillend zouden zijn om een degelijke spits te kopen, maar nee: Shane Long speelt 25 wedstrijden en heeft 1 doelpunt. Gabbiadini had een goed begin maar heeft slechts 4 doelpunten in 28 wedstrijden. In de lappenmand vinden we vaak Charlie Austin die 6 doelpunten op zijn naam mag schrijven in 17 wedstrijden. Je kan niet op hem rekenen.

Ze hebben het nog zelf in de hand, maar hebben geen licht programma. Slechts 3 thuiswedstrijden en dan moeten ze het ook nog opnemen tegen Arsenal, Chelsea en nota bene Manchester City om dit seizoen af te sluiten. Good luck!

13 maart 2018 om 08:22

Man City is waarschijnlijk al kampioen als ze tegen Southampton moeten. City zal dan met een b-team spelen, waardoor Southampton meer kans maakt.

13 maart 2018 om 11:18

Ze zullen dan inderdaad “waarschijnlijk” al kampioen zijn, ja, in de allerlaatste speelronde van het seizoen. We zullen dat nog even moeten afwachten, maar de kans is aanwezig... Overigens lijkt me de kans vrij klein dat City in die wedstrijd met een B-team zal spelen. Guardiola heeft daar geen enkele reden voor. Dat zal hij alleen doen rond de wedstrijden in de Champions League, voor zolang ze daar nog aan meedoen, maar voor de rest heb ik de afgelopen jaren zelden gezien dat de kersverse landskampioen na het winnen van de titel met een B-team gaat spelen. Chelsea bijvoorbeeld denderde vorig seizoen na het winnen van de titel bij West Brom ook gewoon lekker door met nagenoeg alle sleutelspelers in de basis.

13 maart 2018 om 11:30

Chelsea speelde juist met veel b-team spelers als Ake, Kenedy en Batshuayi. Maar Man City moet inderdaad alleen met een b-team spelen rond om de CL wedstrijden. Ik hoop ook erg dat Man City in kwartfinale CL tegen AS Roma of Shakthar moet, zodat ze de kwartfinale i.i.g. zullen overleven en vol kunnen gaan voor halve finale CL.

Karma voor het wanbeleid van Southampton. Eerst ontsla je Puel na een topseizoen waarin je 8e eindigt en de League Cup finale haalt, en dan haal je Pelligrini als vervanger zodat je degradatievoetbal kunt gaan spelen. Diezelfde Puel staat ondertussen overigens gewoon opnieuw op de 8e plek, dit keer met Leicester, nog volop in de race voor Europees voetbal terwijl zijn oude werkgever in de race is voor handhaving. Die zal de laatste maanden wel een paar keer in zijn vuistje hebben gelachen bij het zien van de Premier League-stand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren