Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Southampton heeft boodschap voor Koeman en geeft EK-ganger nieuw contract

Laatste update:

Steven Davis doet momenteel mee aan het EK en stond in de eerste twee groepswedstrijden van Noord-Ierland van begin tot eind op het veld. Toch heeft de middenvelder tijd gevonden om tijdens het toernooi de onderhandelingen met Southampton over een nieuw contract af te ronden.

Southampton maakt zaterdagavond via de officiële kanalen bekend dat Davis een nieuw, driejarig contract heeft getekend. De oorspronkelijke verbintenis van de middenvelder liep nog twee seizoenen door, maar er is dus een jaartje aan vastgeplakt. Davis heeft naar verluidt een salarisverhoging gekregen en wordt daarmee beloond voor zijn goede prestaties.

De 31-jarige Davis heeft er nu vier seizoenen bij Southampton op zitten en was in de laatste twee seizoenen, onder Ronald Koeman, steevast zeker van een basisplaats. Koeman zal er dan ook wellicht aan gedacht hebben om Davis mee te nemen naar Everton, maar dat kan hij na de mededeling van Southampton wel vergeten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft niks met Koeman te maken.. zet hem dan ook niet in de titel...

18 juni 2016 om 19:20

Standaard voetbalzone toch

18 juni 2016 om 19:48

Voetbalzone heeft deze titel geformuleerd alsof Southampton die jaloerse ex-vriendin is die je jaloers probeert te maken.

Vraag me wel af wat Everton met Davis zou moeten. Ze hebben al een leuk middenveld met Barkley, Mccarthy en zelfs Besic. Daar komt bij dat hij al 30 jaar is. Als Koeman voor dit soort spelers gaat (oude, bewezen spelers, geen talenten) dan laat dit zien dat hij helemaal niet van de lange projecten is, zoals hij wel vaak zegt, en dat hij nu een zo goed mogelijk elftal wil neerzetten om vervolgens wéér een stap te maken naar bijvoorbeeld Arsenal. Hierdoor komt Everton in de toekomst misschien in de problemen door een te oude selectie... Hoop niet dat het zo gaat worden!

18 juni 2016 om 19:20

Overigens wel prima zet van Southampton. Als ze contracten blijven verlengen, kunnen ze blijven bouwen aan iets moois zonder dat ze elk seizoen weer hun halve selectie kwijtraken aan grotere clubs.

18 juni 2016 om 20:11

Ja inderdaad belangrijk om op tijd contracten te verlengen, en dan het liefst voor vele jaren. Nu zijn ze weer genoodzaakt om Wanyama te verkopen omdat die maar voor vier jaar tekende. Dat doet West Ham veel beter.

18 juni 2016 om 21:19

Koeman is ook niet van de lange projecten, dat heeft hij in het verleden wel bewezen.

18 juni 2016 om 21:37

Nee inderdaad, Southampton is hier wel het grootste voorbeeld van. Hopelijk houdt hij nu Everton wel een beetje heel, en denkt hij niet alleen aan zichzelf..

voetbalzone zakt steeds verder weg en gaat steeds meer op een roddelsite lijken

18 juni 2016 om 20:51

Idd. Vreselijke site geworden

Ja hoor, nog zo'n journalistieke hoogstandje van Voetbalzone. Iemand was een roman aan het schrijven over een relatie die stukliep en een gebroken hart als gevolg had en toen deed Southampton deze mededeling. Daarna ging het gloeilampje branden bij de redacteur en escaleerde de situatie vrij snel.

On:
Ik had eerlijk gezegd verwacht dat Davis één van die spelers die het hogerop zou gaan zoeken. Wellicht kan Southampton in tegenstelling tot voorgaande transferzomers dit keer wel een leegloop voorkomen. Als hun basisspelers en sterkhouders een keer gewoon blijven, kunnen ze wellicht een gooi doen naar Champions League-voetbal komend seizoen.

Ik vraag me af gaat Erwin Koeman ook mee naar Everton of blijft hij bij Southampton?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren