Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Soms gaan ze transfervrij weg voor enorme salarissen elders’

Laatste update:

Manchester United heeft naar verluidt verregaande belangstelling voor Mesut Özil. De middenvelder heeft een aflopend contract bij Arsenal en het is nog onduidelijk of hij van plan is dat te verlengen. José Mourinho wilde de interesse in de 29-jarige Duitser op de persconferentie niet bevestigen.

“Geen commentaar”, zei de Portugees, die bij Real Madrid al samenwerkte met de 88-voudig international van Duitsland. Özil is niet de enige speler die uit zijn contract loopt bij Arsenal, want ook Alexis Sánchez beschikt over een verbintenis die doorloopt tot medio 2018. Ook bij Manchester United lopen de nodige contracten af, waaronder dat van Marouane Fellaini.

“Dat is voetbal. Contracten lopen af. Fellaini loopt uit zijn contract en er zijn nog meer belangrijke spelers in Europa die uit hun contract lopen. Soms bepalen alleen de spelers welke richting ze uitgaan. Dat recht hebben ze. Spelers hebben het recht om dat te doen en ik neem de clubs dan ook niets kwalijk”, doelt Mourinho op de interesse in Fellaini.

“De clubs, die proberen. Ze proberen, proberen en proberen, maar de spelers hebben het laatste woord en in veel gevallen is dat voordelig voor hen. Soms kunnen ze transfervrij vertrekken en kunnen ze elders enorme salarissen verdienen”, besluit de coach. De dertigjarige Fellaini zou in beeld zijn bij onder meer AC Milan en Paris Saint-Germain. Hij speelde tot dusverre 145 wedstrijden voor the Mancunians.

Denk jij dat Marouane Fellaini volgend seizoen nog bij Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren