Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Soldado schiet Fenerbahçe te hulp tegen tweededivisionist

Laatste update:

Fenerbahçe heeft woensdagavond niet weten te overtuigen in de achtste finales van de Turkse Beker. De Gele Kanaries wisten op eigen veld pas in de slotfase afstand te nemen van tweededivisionist Istanbulspor: 2-0. Fenerbahçe verschafte zich zodoende wel een prima uitgangspositie met het oog op de return van over drie weken.

Fenerbahçe-trainer Aykut Kocaman koos voor het treffen met de stadsgenoot voor een sterke basiself. De oefenmeester moest het weliswaar nog altijd stellen zonder de geblesseerde Robin van Persie en Vincent Janssen, maar had wel de beschikking over onder anderen Martin Skrtel, Mehmet Topal, Souza en Mathieu Valbuena.

Toch duurde het tot voor een kwartier voor tijd voordat Fenerbahçe afstand wist te nemen van Istanbulspor, dat momenteel tiende staat op het tweede niveau in Turkije. Invaller Roberto Soldado opende twaalf minuten voor tijd de score na een fraaie combinatie met Giuliano en tekende vlak voor tijd ook nog voor de 2-0, door van dichtbij binnen te schieten nadat een schot van Hasan Ali Kaldirim in eerste instantie nog gekraakt was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had een makkelijke overwinning verwacht. Alle voetballers in de vakantie-mood. Onderaan de streep, overwinning = overwinning. 💙💛

Slechte pot voetbal, hadden best even kunnen doordrukken dan had het eerder beslist geweest. Mja wat wil je? 100% tegen Istanbulspor?

Mooi dat Mehmet Topuz eindelijk een kans krijgt na 2/3 jaar???? Je bedoelt Topal voetbalzone.

Lastige wedstrijd die gelukkig toch nog gewonnen is door ons. Ik hoop dat Fener snel een linksback haalt want Hasan is heel slecht. Verder hebben we een nummer 8 nodig nu Ekici nog steeds blessuregevoelig is en verder rechtervleugel speler nog.

Just Fenerbahce being Fenerbahce, zoals altijd klassiek in de laatste min. De overwinning over de streep trekken. Wat een zaadpot

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren