Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Soap duurt voort: Inter eist 28 miljoen euro van weggestuurde aanvaller’

Laatste update:

Waar Pablo Osvaldo verschijnt, blijft het over het algemeen niet lang rustig en daar is inmiddels ook Internazionale achter. De 29-jarige spits kreeg het onlangs tijdens en na de wedstrijd tegen Juventus aan de stok met ploeggenoot Mauro Icardi en trainer Roberto Mancini en is niet meer welkom.

/

Osvaldo liet zich na het opstootje twee dagen lang niet zien op het trainingsveld van i Nerazzurri en werd vervolgens gestraft door de clubleiding, waarna de in Argentinië geboren Italiaans international niets van zich liet horen. De van Southampton gehuurde aanvaller is nu weggestuurd door Inter, maar de club uit Milaan is niet van plan om Osvaldo voor niets te laten vertrekken.

Volgens Italiaanse media eist Inter een bedrag van in totaal 28 miljoen euro aan schadevergoeding. 25 miljoen wordt naar verluidt gevraagd vanwege contractbreuk, het resterende bedrag moet dienen als compensatie voor de imagorechten van Osvaldo. Ondertussen eist de aanvaller op zijn beurt juist drie miljoen euro van de club, omdat hij niet welkom was op Inters trainingscomplex.

Denk je dat Pablo Osvaldo geld zal moeten betalen aan Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 januari 2015 om 13:40

Onbegrijpelijk dat zulke probleemtypes altijd weer kansen blijven krijgen bij grote clubs. Als je ze aan het voetballen krijgt, oké, maar hoevaak lukt dat nou...

Dit zal wel met een sisser aflopen...

Osvaldo liet zich vervolgens twee dagen lang niet zien op het trainingsveld van i Nerazzurri en werd vervolgens door de clubleiding, waarna de in Argentinië geboren Italiaans international niets van zich liet horen.

31 januari 2015 om 14:19

Ja keurig geschreven stukje....

31 januari 2015 om 14:28

Zullen ze het zelf lezen voordat het gepost is?

31 januari 2015 om 14:50

Geen idee.... Lijkt er niet op
Als ik iets belangrijks moet mailen/schrijven en vooral op m'n werk dan print ik het eerst uit en lees ik het eerst even. Klinkt misschien beetje dom maar haal er zo wel altijd alle fouten er uit, misschien idee voor de redactie?

31 januari 2015 om 14:56

En dan in de vacature eisen dat een nieuwe kandidaat goed Nederlands kan schrijven, waarschijnlijk zit de auteur van dit stuk op de schopstoel..

Eigen schuld dikke bult.heeft overal voor heisa gezorgd en presteert matig.wat is dan de reden dat je hem haalt?ik snap echt niet dat clubs hem willen.

31 januari 2015 om 14:06

Natuurlijk is het zijn schuld. Maar 28 miljoen. ...buiten proportioneel. Als ze nou 1 mill vroegen, oké, maar 28? Nee.

31 januari 2015 om 14:18

Nee ik bedoel dat het de club hun schuld is dat ze problemen hebben met deze man.je weet namelijk van te voren dat je één en al problemen binnen brengt met Osvaldo.
.

31 januari 2015 om 18:26

Hij deed het bij juve goed. Geen opstootje gehad ofzo. Snap niet waarom hij zoveel problemen veroorzaakt overal.

Deze jongen overschat zichzelf zo erg he. En dat de clubs die hem contracteren daar in meegaan is voor mij al helemaal een raadsel. Is een probleemgeval en moet je als topclub niet in je gelederen willen hebben.

31 januari 2015 om 14:21

Inderdaad zo denk ik er ook over.dat clubs de moeite doen om hem te contracteren snap ik niet.als hij nu nog goed zou presteren kan je begrip hebben voor de keuze van Inter,maar die man brengt niks bij voor de ploeg enkel maar onrust en problemen.

vz please: Osvaldo liet zich vervolgens twee dagen lang niet zien op het trainingsveld van i Nerazzurri en werd vervolgens door de clubleiding, waarna de in Argentinië geboren Italiaans international niets van zich liet horen.

Say what?!?!

Osvaldo... Best wel een leuke speler maar mentaal niet helemaal 100%. Overal waar die komt is er gezeik met hem.

Waarom wilt inter geld als ze hem huren van Southampton, ze kunnen hem toch gewoon terug sturen?

Hahaha. 28 miljoen. Osvaldo is echt drama, maar inter is nu lachwekkend. Zitten ze krap bij kas of zo?

31 januari 2015 om 22:10

Domme opmerking. Inter heeft geld zat.

Ontopic: waardeloze spits die telkens voor problemen zorgt.

Bizar, van beide kanten overigens. Als je iemand wegstuurt moet je daarna niet gaan vragen om 25 miljoen wegens contractbreuk. Aan de andere kant slaat de eis van 3 miljoen van Osvaldo ook nergens op, een club heeft het recht je te 'verbannen' van het complex, aangezien zij de rechten van het complex hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren